fbpx

Тези вещи са енергийни вапмири, привличат безпаричието в дома ви! (снимки)

jenata.blitz.bg

Изправени пред неприятности, често се сещаме за грешките си или пък просто обвиняваме обстоятелствата. Понякога обаче обичайни на пръв поглед неща, могат да донесат толкова негативна енергия в дома ви, че това да се отрази на цялото ежедневие на вас и семейството ви.

Като се отървете от някои неща в дома ви, може да се отървете и от негативната енергия. Гарантираме ви, че така ще промените живота си към по-добро.

Счупено стъкло

Счупените огледала или пъкнатите прозорци не трябва да стоят в къщата при никакви обстоятелства. Специалистите по фън шуи и медиумите твърдят, че счупените огледала и стъкла поглъщат положителната енергия и я превръщат в отрицателна. Те носят нещастие и провал. Все пак всички знаем поговорката: „Ако счупиш огледало, те чакат 7 години нещастие”.

Стари дрехи

Може би всеки в апартамента си има стари обувки или дрехи, оставени „за спомен” и „за всеки случай”. Много негативна енергия обаче се събира у тях. Именно тази енергия създава семейни проблеми и такива в личния живот и здравето. Не се страхувайте да се отървете от старите неща, а дайте път на новото.

Счупена посуда

Както счупеното стъкло, така и счупената чиния или чаша поглъщат като гъба негативи. По-добре ги сменете с нови, защото освен това не е много удобно от такава посуда да се яде или пие.

Стара техника

Счупеното или неработещо оборудване няма място в дома ви. Според експертите по биоенергия, всички домакински уреди са в състояние да поглъщат и съответно предават отрицателна енергия. По-добре се отървете от тях и освободете пространство в дома ви.

Вещи на починали

Много е важно да помним близките си, които вече не са сред нас, но не трябва да пазим вещите им. Нещата на починалия излъчват силна негативна енергия и може да имате проблеми със здравето си заради тях. Такива неща трябва да бъдат изгорени. Добре е да приберете снимките им в кутия и да ги държите в мазето.

„Мъртви” неща

Глава на отстрелян елен, колекция от пеперуди или сухи цветя. Те красят интериора, но всъщност са истински енергийни вампири и поглъщат цялата положителна енергия. Добре е да не ги държите в жилището си.

Часовници

Счупеният часовник е много лош знак. По-добре или го ремонтирайте или просто го изхвърлете, без грам да го мислите.

Препарати за почистване

Стара метла или прокъсана вече кърпа за ръце. Това са неща, които съществуват в почти всяко домакинство, но всъщност са просто източник на негативна енергия и проблеми. Препоръчително е да изхвърлите в кофата.

Несъществени неща

Един чорап или пък чехъл – това са неща от ежедневието, което вече може да не използвате по предназначение. Те блокират положителната енергия. Отървете се незабавно от тях.

Отрицателни снимки

Имате картини или снимки, които всъщност не ви носят положителни емоции. В такъв случай е по-добре да не ги държите в дома си. Те ще донесат нещастие не само на вас, но и на близките ви и ще повлияят на психическото ви състояние./jenata.blitz.bg

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Евгени Димитров – Маестрото: Търсим колоритни личности за „Бягство към победата“2

Кадри БТВ „Бягство към победата“ е едно риалити малко позабравено, тъй като минаха доста години от първото такова приключение, организирано и осъществено тогава от екипа на Слави Трифонов. Продуцентът му Евгени Димитров – Маестрото и отговорният редактор Йордан Свеженов споделиха любопитни подробности от подготовката в ефира на БТВ. Няма нито …

Блиц Новини
Проф. Рачев: Хората тръгнаха по любимите ми камизолки заради температурите

Кадри БТВ Няколко дни с високи температури напомниха, че лятото не е далеч, но циклон ни върна в реалността като понижи температурите, дори и под обичайните за това време на годината. Динамично и хладно време, паднаха хубави валежи точно където трябва. Вече не се притесняваме за туризма по черноморието. Как …

Hell's kitchen
Симона и Митко се събраха в Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Драмата и междуличностните отношения взеха връх в Кухнята на Ада. Вече не се обръща внимание толкова на готвенето. То в повечето случаи се оказва провал и при двата отбора. След един такъв неуспех на вечерна резервация от предаването си тръгна и Славейко, като сините останаха само трима. …

error: Content is protected !!