fbpx

Тайната на успеха на двойка с 4.8 млн. последователи в Instagram

profit.bg

Каква е тайната на успеха на двойка с 4.8 милиона последователи в Instagram?

Запознайте се с Джак Морис (известен още като @doyoutravel, 2.8 млн. последователи) от Великобритания и Лорън Булен (известна още като gypsea_lust, 2 млн. последователи) от Австралия.

Комбинираното следване на двамата в социалната мрежа Instagram ще ви покаже невероятни снимки от епични пътувания. Вероятно най-добрите, които някога ще видите.

И не, те не използват услугите професионалист, който да ги снима.

Всяка снимка на Джак е направена от Лорън и всяка снимка на Лорън е направена от Джак.

Ако и двамата са в кадъра, това означава, че са поставили камерата на статив и правят изображението с помощта на таймер.

MailOnline Travel ги пита каква е тайната на техния успех. Вижте техните отговори:

„И двамата имахме различни истории в самото начало, но те идваха от едни и същи страсти. Предполагам, че няма „тайна” (на успеха), всеки се развива по различен начин и на различни нива“.

Постоянството, оригиналността и следването на собсвената страст са трите основни аспекта на растежа, според двойката. Трябва и да се наслаждавате на това, което правите, като последователите не трябва да са основната ви цел, допълват Джак и Лорън.

А дали завиждат понякога на снимките на другия?

Джак казва: „Не бих казал, че някога ще завиждаме, защото винаги се стараем да си помогнем един на друг. Естествено, имаше няколко случая, в които имахме разногласия относно това кой да публикува „първоначално“ снимката, но през повечето време се опитваме да смесим нещата и да създадем два различни фотоса от един и същ сценарий.“

Срещат се през март 2016 г., докато работят във Фиджи. И двамата вече са популярни в Instagram.

Джак, от малко градче в близост до Манчестър, пътува от 2012 г. Преди това той четири години чисти килими.

Междувременно Лорън, от Ленъкс Хед, е асистент на стоматолог, преди да се превърне в един от най-влиятелните инфлуенсъри в света, след като започва да публикува снимки в социалната мрежа през 2013 г.

Сега те често получават сериозни суми за своите снимки и тяхното онлайн влияние е такова, че подписват договор с Brand USA за туристическата им кампания United Stories, заедно с актрисата Алиса Линч и други звезди от Instagram.

Целта е да се генерира съдържание и да се покаже обширността и красотата на САЩ, както никога досега. Така че двамата в момента се подвизават в Щатите.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Hell's kitchen
Кой ще смени шеф Ангелов в „Хелс китчън”? Всички тръпнат в очакване

кадри Нова телевизия Кой ще води Кухнята на Ада, след като шеф Виктор Ангелов хвърли куртката? Въпросът вълнува всички фенове на шоуто, които видяха драматичния изход на водещия в сряда вечер. Шеф Ангелов се отказа да се занимава повече с кандидатите за наградата от 100 000 лева, след като те …

Hell's kitchen
Шеф Ангелов предложи работа на Гатьо, а Алекс и Бони се захапаха

кадри Нова телевизия Риалити героят Пеньо Гатевски – Гатьо има възможности на готвач, които да му осигурят работа във всеки софийски ресторант. Този комплимент направи шеф Ангелов на „гладиатора” в „Хелс китчън”, като в думите му нямаше и капка ирония. Похвалата дойде след като бившият рейнджър сготви перфектно месо от …

USA news
Horoscope for April 25 Thursday: Do not enter the Internet zodiac

Libra should not go online today. Here is the horoscope of the „Llama“. Aries Not a bad day, largely conducive to the fulfillment of your wishes. Doubts are possible in the morning, but there will be no trace of them before lunch. This is a good time to systematically expand …

error: Content is protected !!