fbpx

С прогнозата си за времето хубавите Натали и Нора бързо развалиха настроението на всички (снимки)

Хубавата синоптичка на bTV Натали Трифонова се появи в ефир с широка усмивка, но съобщи новина, която развали настроението на зрителите, пише „Блиц“. Дали в унисон с прогнозата за времето, но днес тя бе избрала да скрие красивите си крака в дълъг черен панталон. По думите на Натали днес ни чака облачно време.


Нейната колежка от Нова телевизия Нора Шопова пък бе избрала цикламена къса рокля, но подобно на Натали също прогнозира облачно време.


Днес облачността над страната ще е разкъсана, след обяд над западната половина – значителна. На места там, главно в планинските райони ще превали дъжд. Ще духа слаб, в Дунавската равнина и източните райони до умерен североизточен вятър и с него ще проникне по-студен въздух. Максималните температури ще са между 14° и 19°, в Североизточна България и по Черноморието 11°-13°.


Над планините облачността ще е променлива, по-значителна в следобедните часове и главно в Рило-Родопския масив ще превали дъжд, над 1800 м – сняг. Ще духа умерен до силен североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 8°, на 2000 метра – около 1°.


Над Черноморието ще има временни увеличения на облачността, по-значителни над южната част. Ще духа до умерен североизточен вятър. Максималните температури ще са 11°-13°. Температурата на морската вода е 10°-11°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала. На 02.04.2019 слънцето ще изгрее в 07:08 часа и ще залезе в 19:53 часа. Продължителност на деня 12:45 часа. На 02.04.2019 луната ще изгрее в 06:10 часа и ще залезе в 17:01 часа. Осветеност на диска в 0h UT 10 %. Фаза на луната: след последна четвърт преди новолуние.

1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Пълен обрат с Вики след „Ергенът”: Прави много пари от прякора Цър-пър

кадри bTV, Инстаграм/Виктория Асенова Ако Алек ми беше дал роза в последния епизод, щях да му я откажа, това заяви Виктория Асенова, която напусна „Ергенът” след като се превърна в най-обсъжданата участничка този сезон. Тя направи това изказване в подкаста „Надкаст”, където стана ясно, че вече е започнала да капитализира …

Блиц Новини
Илия Луков разтърси ефира на БНТ с баладата за Гунди и Котков

кадри БНТ Народният певец Илия Луков разтърси с емоция студиото на БНТ в предаването на Георги Любенов. Той дойде за интервю, което много бързо се превърна в мини концерт. Луков изпя три песни, като първата беше легендарната балада за Аспарухов и Котков. Певецът не спести нищо от емоцията, която му …

Блиц Новини
Пилот накара Ники Кънчев да онемее в „Стани богат“

Кадри: бТВ Станислав Кертиков продължи по емоционален начин блестящата си игра в „Стани богат“ тази вечер. След като се настани отново в стола на богатството, пилотът на самолет успя да докосне сърцето и душата на Ники Кънчев с признанието защо е решил да участва в телевизионната игра по бТВ. „Тук …

error: Content is protected !!