fbpx

Съучениците на момичето в Галиче настояват извършителят да бъде наказан

Кадър Нова ТВ

Задържаният в късния следобед вчера като заподозрян Аксел Олеков е направил пълни самопризнания пред разследващите. Мотивът за нападението е сексуален.

18-годишният криминално проявен бе задържан заедно с братовчед си Десислав Олеков в ромската махала на селото. Двамата били разпитвани в ареста на белослатинската полиция цяла нощ, но дълго отричали да имат нещо общо, докато накрая Аксел Олеков признал, посочва 24 часа.

Известният с побоища в Галиче мъж завел разследващите в квартал в Галиче и им показал къде е скрил ножа.

По информация за NOVA криминалистите до сутринта са издирвали освен ножа, но и ключа от дома й и червен портфейл, който е също е бил изчезнал. По информация на братовчеда на момичето вътре е имало 300 лв., които баща й е изпратил от Англия.

След разпита другият заподозрян Десислав Олеков бил освободен, съобщи 24 часа.

Аксел обаче остава зад решетките и днес ще бъде поискано от съда в Бяла Слатина той да остане за постоянно в ареста, докато приключи следствието по случая.

Съучениците на момичето в Галиче настояват извършителят да бъде наказан. По думите им Андреа е била кротко, тихо и усмихнато момиче.

От Окръжната прокуратура във Враца заявиха, че е образувано досъдебно производство и по случая работят двама прокурори.

Кметът на града Страхил Стоянов обаче заяви, че не знае дали наистина има задържан. Съсед на момичето поясни, че такъв има.

„Имам информация, че има задържан и е от Галиче. Мислим да направим подписка и да изгоним цялото му семейство. Надяваме се да не е така и да не сме живели с такова чудовище“, каза в предаването „Събуди се“ по NOVA Касъм Касъмов.

Андреа често споделяла, че се страхува, но на никого не разказала точно от какво. Само помолила съседката баба Илиана да поглежда към тях и да я пази преди 3-4 дни, когато решила, че няма да нощува у чичо си, както досега.

Всички жители на Галиче са в шок от случилото се.

Смърт, за смърт.
Този изрод не заслужава да живее.
Така е справедливо!

Първо при манафите в затвора след това случайно се обесил в тоалетната на затвор

Стига ала-бала,дрън-дрън!Ако ги изгонят ще идат да безчинстват на друго място!Трябва да бъде наказан с доживот,без право на помилване,въпреки че аз предпочитам смъртна присъда,а не да го хрантутим ние-данъкоплатците.

Стига ала-бала,дрън-дрън!Ако ги изгонят ще идат да безчинстват на друго място!Трябва да бъде наказан с доживот,без право на помилване,въпреки че аз предпочитам смъртна присъда,а не да го хрантутим ние-данъкоплатците.

Този заслужава до животни затвар!

Ангел: Какви от 5 до 12години(защото е непълнолетен), директно доживотна за такива ИЗРОДИ! ТОВА РАЗБИРАМ АЗ ПРАВОСЪДИЕ! Този не заслужава да диша!

Би трябвало следствените органи да разследват,защо Андреа изведнъж решава,че не желае вече да живее у чичо си? Защо е рискувала с доста пари да живее няколко дни самичка в къщата?Искра Каменова

8 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Снаха спря играта на свекърва си в „Стани богат“

Кадри: бТВ Ваня Балтакова, която дълги години е работила в библиотеката на Софийски университет, а сега е пенсионер, се представи на високо ниво в „Стани богат“ и спечели 5000 лева. За 1000 лева тя бе попитана: „С проектирането на какви обекти се занимава основно ландшафтната архитектура“?“ – Паркове и градини, …

Блиц Новини
Киара след изгонването: Губила съм си времето в „Ергенът”

кадри bTV Поредната отпаднала от „Ергенът” хубавица заяви, че след като е изгледала предаването, си е дала сметка, че си е изгубила времето да преследва Алек. Киара Маджарова осъзнала това след като чула коментар от главния герой в шоуто, че не е негов тип човек, въпреки че го привлича по …

Hell's kitchen
Кой ще смени шеф Ангелов в „Хелс китчън”? Всички тръпнат в очакване

кадри Нова телевизия Кой ще води Кухнята на Ада, след като шеф Виктор Ангелов хвърли куртката? Въпросът вълнува всички фенове на шоуто, които видяха драматичния изход на водещия в сряда вечер. Шеф Ангелов се отказа да се занимава повече с кандидатите за наградата от 100 000 лева, след като те …

error: Content is protected !!