fbpx

Съпругата на Жорж Ганчев: И днес е критичен ден, но той е боец и ще се справи! Страхотен е!

„Жорж Ганчев все още се намира в отделението по реанимация на УМБАЛ „Св. Екатерина“, след като вчера бе покосен от масивен инфаркт, но вероятно по-късно днес ще бъде преместен в самостоятелна стая“, обясни пред Блиц съпругата му Валентина Танева – Шуши.

„Нещата са под контрол и се надявам, че всичко ще е наред… И стискаме палци да излезе по-скоро от реанимация. Може би довечера ще го преместят в самостоятелна стая. Силно вярвам, че ще се оправи“, сподели пред медията ни Шуши.

Тя потвърди, че се касае за тежък инфаркт.

„Вчера беше на апаратна вентилация, но сега вече е в съзнание, говорим си… Докторът каза, че и днес е критичен ден, но Жорж се държи. Страхотен е! Истински боец!“, каза още Валентина Танева.

78-годишният политик припадна около 15 часа вчера на площад „Александър Батенберг“, а съпругата му се обадила на 112 и линейка го откарала в болница.

От „Св. Екатерина“ информираха, че колоритният политик е имал запушване на две от коронарните артерии и са му били поставени стендове.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Магдалена, Валерия и Екатерина неразделни след „Ергенът“

Кадри социални мрежи Постъпката на последният Ерген сплоти отхвърлените дами. Много тежки мигове преживяха финалистките в „Ергенът“ 3 след като стана ясно, че нито една от тях не е спечелила любовта на Алек Младенов и тяхната приказка не завърши с пръстен. Голямото разочарование бе изписано на лицата им и до …

Блиц Новини
Кадиев към Ерген № 3: Защо ти трябва при жива майка да се жениш?

Кадри БТВ и социални мрежи Неочакваният край на романтичното риалити „Ергенът“ предизвика множество коментари. Много хора осъдиха Алек Младенов за решението, което взе да не се обвърже с нито една от останалите две фаворитки и особено начина, по който го направи. Той им каза своето решение чрез видео, без да …

Блиц Новини
Емоционален финал на „Бригада нов дом“

Кадри БТВ Зрителите се сбогуваха емоционално с „Бригада нов дом“. Снощи бе излъчен последният за този сезон епизод, отново много силен и изпълнен с емоции, докосващи сърцата на мнозина. Бригадата с помощта на множество доброволци направи един удобен и уютен дом за незрящата Божидара и нейната майка. Новата бригада под …

error: Content is protected !!