fbpx

Съвет на астролог за днес: Носете тъмни дрехи и с всички живейте в съгласие

18-ят слънчев ден е посветен на Благото, на благодарността и милостта. Това е празничен и весел ден, в който е нужно да правите всичко с лекота и усмивка на лице, пише астрологът Ивелина Пенчева в хороскопа си за tribune.bg.
„Постарайте се да внесете в света повече хармония! Доставяйте удоволствие както на себе си, така и на околните! Хубаво е да се смеете, да се радвате, да се веселите, да има развлечения, игри и занимания с децата, размяна на подаръци. Препоръчва се да прекарате времето си в приятна компания, да общувате с приятели. Добре е да се обменя информация и опит“, добавя астрологът.
„Препоръчва се укрепване на физическото тяло, занимания със спорт. Благоприятни са сексуалните контакти. Ден за възстановяване на справедливостта, затова трябва да се намери справедливо решение. Хубаво е да се дава прошка на враговете и неприятелите ни. Бъдете благодарни и милосърдни! Живейте с всички хора в съгласие! Старайте се да не бъдете в тежест на околните и да не живеете за чужда сметка! Вашите деяния трябва да бъдат съгласувани със съвестта ви. Може да пиете, но умерено“, съветва Ивелина Пенчева.
„Не се препоръчва уединение. Не се претоварвайте и не се занимавайте с тежка работа! Покупките са нежелателни. Не трябва да се нарушават законите и да се вършат безчестия и мръсотии“, добавя тя.
„Постарайте се да не вършите дори най-малките нарушения, като да говорите от служебния телефон лични разговори или да използвате служебното си положение за лични цели! Не вземайте участие в конфликти! Не се препоръчва да се бръснете и да се подстригвате“, обяснява астрологът.
Тя съветва да се яде често и по-малко употреба на сладко.
„Храната да е лека, млечна. Не се препоръчват пък светлите дрехи. Придържайте се към тъмните цветове, за предпочитане черни и сиви“, добавя Ивелина Пенчева.
„Сънищата почти нямат значение, особено ако се сънуват в слънчев ден. Значение имат само онези, които се сънуват при облачно време. Дрехи – просперитет, късмет; птици – новини, приятели, компания“, уточнява астрологът.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Луковит пропищя от щъркел, който кълве автомобили

Кадри Нова ТВ Малко комична история за агресивен щъркел разказаха хора от Луковит, но истинска. Те разказват, че животното кълве калници, сваля боята и нищо не може да го прогони от автомобилите. Щъркелът тормози Луковит и след завръщането си в града и поведението му дори ескалира. Часове след приземяването си …

Блиц Новини
Евгени Димитров – Маестрото: Търсим колоритни личности за „Бягство към победата“2

Кадри БТВ „Бягство към победата“ е едно риалити малко позабравено, тъй като минаха доста години от първото такова приключение, организирано и осъществено тогава от екипа на Слави Трифонов. Продуцентът му Евгени Димитров – Маестрото и отговорният редактор Йордан Свеженов споделиха любопитни подробности от подготовката в ефира на БТВ. Няма нито …

Блиц Новини
Проф. Рачев: Хората тръгнаха по любимите ми камизолки заради температурите

Кадри БТВ Няколко дни с високи температури напомниха, че лятото не е далеч, но циклон ни върна в реалността като понижи температурите, дори и под обичайните за това време на годината. Динамично и хладно време, паднаха хубави валежи точно където трябва. Вече не се притесняваме за туризма по черноморието. Как …

error: Content is protected !!