fbpx

Съветите на Ванга: Най-лошата болест на този свят е отчаянието!

Съветите на баба Ванга са безценни!

Баба Ванга остави след себе си много мъдрости, които си припомняме до ден-днешен. Сред тях и няколко съвета за щастие и успех. Прости правила, които е добре да следваме всеки ден. Споделяме някои от тях. Не забравяйте да вярвате в доброто, да правите добро, защото така положителната енергия ще се върне към вас.

Едва ли има българин, който да не е чувал за Баба Ванга! Легендарната пророчица е помогнала на много хора в беда, включително и на такива, които са имали здравословни проблеми. Това са 10 нейни препоръки за отлично здраве и здравословно хранене.

1. Грижете се за земята и не я тровете! Земята ни храни, не го забравяйте! Хората се разболяват от рак и от всякакви други страшни болести… Мислете, в противен случай ще страдате!

2. Цветята излъчват положителна енергия и дават сила, затова не ги късайте, не ги унищожавайте! В къща, в която се грижат за цветя, винаги цари мир, любов и хармония.

3. Запомнете! За всяка болест има билка, но всеки един от нас трябва да се лекува с билки, които растат в неговия район.

4. Много често лекарствата затварят вратите към отличното здраве. Доверете се на природата, на билките и няма да съжалявате!

5. Не прекалявайте с торовете! Прекалявайки с тях, тровите организма си!

6. Болни сте? Страдате?

Не се плашете! Вярвайте силно, че ще се излекувате и ще се спасите!

7. Съвременната медицина прави чудеса, но и Бог прави чудеса!

8. Повечето болести са заради простуди. Никога не стойте на течение или на влажно място! Студената вода е забранена!

9. Когато сте нервни, не си помагате! Когато се страхувате – също! Ако усещате излишно напрежение, отидете на лечебни бани, дайте на тялото си почивка!

10. Най-лошата болест на този свят е отчаянието! Каквото и да стане, не се отчайвайте, защото то разяжда душата на човека!

Гледайте по-ведро на живота и на всичко, което ви се случва!


az-jenata.bg

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Hell's kitchen
Кой ще смени шеф Ангелов в „Хелс китчън”? Всички тръпнат в очакване

кадри Нова телевизия Кой ще води Кухнята на Ада, след като шеф Виктор Ангелов хвърли куртката? Въпросът вълнува всички фенове на шоуто, които видяха драматичния изход на водещия в сряда вечер. Шеф Ангелов се отказа да се занимава повече с кандидатите за наградата от 100 000 лева, след като те …

Hell's kitchen
Шеф Ангелов предложи работа на Гатьо, а Алекс и Бони се захапаха

кадри Нова телевизия Риалити героят Пеньо Гатевски – Гатьо има възможности на готвач, които да му осигурят работа във всеки софийски ресторант. Този комплимент направи шеф Ангелов на „гладиатора” в „Хелс китчън”, като в думите му нямаше и капка ирония. Похвалата дойде след като бившият рейнджър сготви перфектно месо от …

USA news
Horoscope for April 25 Thursday: Do not enter the Internet zodiac

Libra should not go online today. Here is the horoscope of the „Llama“. Aries Not a bad day, largely conducive to the fulfillment of your wishes. Doubts are possible in the morning, but there will be no trace of them before lunch. This is a good time to systematically expand …

error: Content is protected !!