fbpx

Студентка сама ремонтира мизерна стая в общежитие, не е за вярване в какво я превърна за дни! (снимки)

jenata.blitz.bg

 

Всички хора сме различни, както в комуникацията с останалите хора, така и с организацията на пространството около самите тях. Някои от нас са безкрайно небрежни и невнимателни, с две думи „изключително разхвърляни”.

От jenata.blitz.bg вече сме ви показвали как счетоводителка, с помощта на дизайнер, успя да превърне апартамент в стара панелка в приказен дом.

Разкрихме ви и какви чудеса направи млад студент с жилището си, което буквално бе неразпознаваемо след ремонта, който му спретна.

Днес ще ви разкажем за младо момиче, което получи стая в общежитие в ужасяващ вид. Предишният обитател я оставил в плачевно състояние, а когато нашата героиня погледнала помещението, буквално останала безмълвна, незнаейки как някой може въобще да живее в тези условия.

Било абсолютно невъзможно да се живее в тази стая, според нея. Понеже обаче студентката нямала пари, решила сама да направи ремонт на мястото. Едва ли някой може да повярва какви са резултатите от работата й. Тя обече е повече от смайваща.

Първото, което тя стори, бе да пребоядиса стените в бяло. Така стаята стана по-красива визуално, а започна да дава вид на доста по-чисто и поддържано място.

Из леглото студентката сложи различни декоративни елементи в бяла, с цветни акценти в тях, които се връзваха идеално на помещението.

Из стаята тя сложи коледни лампички, които даваха освен повече светлина на мястото, но и създаваха настроение.

В стаята тя постави и голямо огледало, което добави много женственост и комфорт в помещението.

Старата тоалетка пък студентката пребоядиса в бяло и тя буквално грейна.

Гардеробът също бе минат с боя и стана бял, а това сякаш отвори допълнително пространство, поне визуално.

На земята момичето сложи килимче, което да създаде допълнителен уют.

Това е голямата трансформация на мястото ,а реално студентката просто пребоядиа стените и мебелите и добави леки декоративни елементи. Е, харесва ли ви какво е направила от стаята в хостела тя?/jenata.blitz.bg

Възхищавам се на такива хора.Непримирими,с висок дух.

2 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

Блиц Новини
Козунаци от 2 до 100 лв на пазара

Кадри България он ер. Остава по-малко от месец до светлия празник Великден и темите за козунаци и яйца се завъртяха.  Увеличават се и проверките за качеството и цената на козунаците, казват от Сдружението за достъпна и качествена храна. Ако козунакът от магазинната мрежа е без етикет, е притеснително, тъй като …

error: Content is protected !!