fbpx

Стрес тест: Биха ли в аванс дузпата на Цветанов

Спешно заседание на Изпълнителната комисия на ГЕРБ уволни Цветан Цветанов от парламента и го остави само зам. председател на партията, отговарящ за структурите. „Мълнията” в няколко сайта изправи на нокти управляващите. Минути по-късно, че оказа, че заседание на висшето ръководство на ГЕРБ не е имало, пише в. „Стандарт“.

Комисията ще се събере, но когато Цветанов се върне от САЩ – най-късно в четвъртък. Това казаха двама от най-доверените на Борисов хора, цитирани от изданието. Комисия може да не е имало, но премиерът вече е провел разговори с авторитетите в ГЕРБ. Съдбата на Цветанов е решена, връщане назад няма.

Той е сложен на дузпата, а както се знае, Борисов бие от бялата точка, докато не вкара, коментираха членове на Изпълнителната комисия. Операцията с преждевременното уволнение е била тест какви ще са реакциите в ГЕРБ. Преброяването кой е с Цветанов и кой срещу него тече вече втори ден.

От неделя тръгна фейсбук подписка „Цветанов е невинен”, инициирана от най-верните на втория в ГЕРБ – шефката на дамската структура Ирена Соколова, бившият депутат Антон Тодоров и Пламен Нунев. Сред първите, препечатали защитния пост на собствената си фейсбук страница беше и шефът на правната комисия в парламента Данаил Кирилов. Няколко часа по-късно, след като се чу, че Борисов е бесен на подписката, той премахна съобщението.

В същото време стана ясно, че Цветанов още през уикенда си е поръчал защитна кампания в стил Делян Добрев на верните си структури в страната. Нито една от тях обаче не посмя да излезе с декларация, стреснати от ледена реплика на премиера: „Тази партия аз я създадох и няма да оставя някой да ми е вземе“. След „новината” за уволнението на Цветанов в аванс, герберите масово започнаха да трият в профилите си свои снимки със собственика на най-шикозния апартамент в сградата „Летера”.

За всяка калинка -апартамент на „Латинка“… – Иван Ненков

Evgeni Nikolov Krumov : • Ей сега започва голямото триене, отричане и замеряне с камъни… Барни Ръбъл е изтрил от стената си хаштага ,,Цветанов е невинен,,.
……………………………………………………………………………………..
Елена Цонева Гунчева: • Партията започна. Партията шах. Политически шах. Фигурите са почти подредени, предстоят ходовете. Бойко е в шах от своите и без полезни ходове. Цветанов е маневрения офицер, който иска да замени царя на гербавите. Битка, в която е за предпочитане взаимното елиминиране.
Всички чакат началото на играта. Първите ходове. И този, който ще играе с фигурите.
––––––––––––––––––
Далеч по-интригуваща е позицията на Цветан Цветанов. Той призова всички политици да участват активно в реализацията на Националната стратегия за интеграция на ромите, приета през 2012 г., с което затвърди усещането, че цинизмът на псевдоелита ни не познава граници. Настоящият депутат и бивш министър на вътрешните работи вероятно е забравил, че по време на първото правителство на Борисов почти веднага с встъпването си в длъжност оглави (на 19.08.2009 г.) Националния съвет за сътрудничество по етническите и интеграционните въпроси към Министерския съвет. Точно той беше ангажиран с интеграцията на ромите. И са усвоени почти за 18 млн. лв… за НИЩО…

Вече оставките не вършат работа, нужни са арести и стадиони, защото както е тръгнало, няма да имаме сили да се завлечем до урните.

ГЕРБ отдавна са се самозабравили и затова ОСТАВКА ! От тях добруване не чакайте !

Нито възход , напротив както се вижда стигнахме дъното !

3 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Шеф Кустев за скандала със Сашо Кадиев: Преди да ме ядоса, да пита майка си!

кадри bTV От няколко дни зрителите на bTV очакват с интерес новия епизод на „Аз обичам България”. Основният им мотив е да видят ще яде ли Сашо Кадиев бой от шеф Кустев. От кадрите в аноннса за играта се вижда, че актьорът и звездата на „Мастършеф” не просто се карат, …

Блиц Новини
Мила Михова вдигна скандал на Криси от „Ергенът” на живо по БТВ

кадри bTV Оперната певица Мила Михова надскочи ролята си на коментатор на любовното риалити „Ергенът” и буквално се скара на една от отпадналите участнички. Това беше Криси Горджъс, която в последните епизоди беше особено заядлива, най-вече към една от останалите „ергенки” – Екатерина. Михова реши да използва студиото на bTV, …

Блиц Новини
Снаха спря играта на свекърва си в „Стани богат“

Кадри: бТВ Ваня Балтакова, която дълги години е работила в библиотеката на Софийски университет, а сега е пенсионер, се представи на високо ниво в „Стани богат“ и спечели 5000 лева. За 1000 лева тя бе попитана: „С проектирането на какви обекти се занимава основно ландшафтната архитектура“?“ – Паркове и градини, …

error: Content is protected !!