fbpx

Стреляха по режисьора Люси Иларионов

Режисьорът Люси Иларионов и гаджето му Ани Хоанг са били подложени на агресия на пътя, която е била на косъм да завърши фатално, съобщи HotArena.

На 13 май в неделя около обяд, малко след Велико Търново, по колата на Люси, управлявана от него, от друг автомобил е започнала стрелба с пистолет и мятане на бирени бутилки.

Безумието е придружено и със засичане. Иларионов се разминава от катастрофа на късмет и само по чиста случайност няма жертви.

Режисьорът и гаджето му звънят на 112 и дават сигнал за инцидента. Малко по – късно стрелецът е арестуван. Люси и Ани прекарват целия неделен следобед в полицейското управление в старата столица, за да пишат показания. Оръжието, с което е гърмяно по тях, обаче не е открито, пише факти.бг.

Оказало се, че извършителят е Атанас Мандичев от Велико Търново. Карал е „Форд“. За сега не е ясно дали е бил под влияние на наркотици и алкохол, за да се стигне до тази негова постъпка.

Мандичев доброволно е решил да отиде при ченгетата, придружен от родителите си, но пък предвидливо скрил пистолета си. Справка показала, че на негово име има регистрирано газово оръжие.

Проверка на Фейсбук профила на Атанас сочи, че той е фен на бързите мотори, но най-голямата ирония е, че изучава право и практикува специалността си в адвокатска кантора.

В телефонен разговор Люси Иларионов е потвърдил, че действително на 13 май тази година до Велико Търново срещу него и Ани Хоанг е стреляно и е давал 4 часа показания във великотърновската полиция.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

Блиц Новини
Козунаци от 2 до 100 лв на пазара

Кадри България он ер. Остава по-малко от месец до светлия празник Великден и темите за козунаци и яйца се завъртяха.  Увеличават се и проверките за качеството и цената на козунаците, казват от Сдружението за достъпна и качествена храна. Ако козунакът от магазинната мрежа е без етикет, е притеснително, тъй като …

error: Content is protected !!