fbpx

Стрелец: Днес ще Ви се случи нещо неочаквано!

lamqta.com

Овен
Не лош ден, до голяма степен способстващ за изпълнение на Вашите желания. Сутринта са възможни съмнения, но още преди обяд от тях няма да остане и следа. Това е добро време планомерно да разширите своите знания( например философски или професионални). Моментът е подходящ и за уреждане на въпроси, отнасящи се до недвижими имоти в друг град или в чужбина. Може успешно да преминете събеседване. Ако имате намерение да действате със задгранични партньори или да започнете бизнес там, непременно спазвайте буквите на закона и не се опитвайте да ощетите когото и да било. Чуждите права трябва да бъдат зачетени.

Телец
Трудно ще Ви бъде днес да убедите своя любим човек, че е напълно самостоятелен и прекрасно може да мине без Вашите съвети, наставления и пожелания. За него е напълно достатъчно , че не Ви е безразлично това, което се случва в неговия живот, и нищо повече не му трябва.

Близнаци
Tрябва да сте крайно внимателни в работата. Има голяма вероятност за неуспехи, а и за досадни грешки, към които някой непременно ще се стреми да привлече вниманието на шефовете. Бъдете изключително внимателни, ако се наложи да имате работа с недоброжелатели или с хора, които не са Ви симпатични: днес може да станете жертва на техните интриги. Тези, които Ви обичат, са снизходителни към Вашите слабости, и затова днес ще Ви простят както капризи, така и пропуски. Денят е подходящ за романтични срещи и за излизане в обществото. Възможни са неочаквани подаръци.

Рак
Очакват Ви приятни изненади, грижливо подготвени от близки хора, или от членовете на семейството. Ако сте влюбени, денят ще Ви донесе много радости. Достойните Ви постъпки до сега няма да останат без внимание. Тъй като никой не се съмнява във Вашата компетентност, ще се радвате на уважение и на факта, че хора с опит ще търсят Вашите съвети и мнение. Денят е благоприятен за начало на сътрудничество с нови партньори.

Лъв
На мястото на подозрителността идва желанието да се доверявате за всичко и на всички. Днес ще смятате за истина всяка информация, дори и да идва от непроверен източник. Това може да доведе до сериозни неприятности и големи загуби. Важно е, да прекарате нощта спокойно, защото именно по това време натрупвате енергия за цялата следваща седмица. Ако към края на деня се вълнувате, преживявате и се безпокоите, всичко това ще се отрази на Вашето самочувствие през следващите дни, и значително ще снижи работоспособността Ви.

Дева
Смятате, че няма нищо по-добро от възможността за избор? Увереността, че ако не проработи вариант А, план Б изглежда многообещаващ, а план В изобщо не се нуждае от доработване, моментално повишава Вашето настроение. Какво пък, за днешната вечер може и да не Ви потрябват толкова много планове, но съществуването им няма да Ви навреди! Нещата ще се подредят така, че неочаквано ще Ви посети близък човек, който страшно много се нуждае от Вас.

Везни
Нетрадиционният подход за решаването на много типични проблеми, ще Ви помогне да укрепите своята професионална позиция. Днес имате шанс да въведете ред в отношенията с деловите партньори, да промените условията на сътрудничество с по-изгодни, както и да уредите новите си връьки. Могат да възникват трудности от юридически характер. Старайте се да не привличате вниманието на държавните организации. Този ден е много подходящ за домашни празници и почивка в компанията на най-близките хора.

Скорпион
Странностите, които стват във Вашето обкръжение вече от доста дълго време, повече не трябва да се игнорират, и по тази причина днес отделете на това колкото се може повече внимание. За щастие, Вие разполагате с достатъчно време , за да се заемете изцяло с тези неща, та затова не се опитвайте да се оправдавате с твърдението, че имате много работа. Отделете време (по възможност през първата половина от деня), за да поговорите откровено за това. Бъдете настойчиви и твърди. Не се страхувайте да се опитате да се доберете до дълбочинната същност на нещата. По-късно само ще се радвате, че сте направили това.

Стрелец
Днес ще Ви се случи нещо неочаквано, което до голяма степен ще повлияе на Вашия личен живот. Възможно е, промените да са незначителни, но събитията, които ще ги последват ще са зашеметяващи и удивителни. Бъдете нащрек,за да не сбъркате при избора на стратегия на поведение!

Козирог
С партньора Ви се случва нещо странно? Не притеснявайте човека – ако иска, и сам ще Ви разкаже. Ако пък не иска, и да питате, и да разпитвате, нито ще научите нещо повече, нито той ще стане по-щастлив от това. Просто почакайте, а нещата сами ще се подредят.

Водолей
Днес ще Ви се стори, че онова, с което се занимавате заедно със своя любим човек от толкова дни, е достатъчно скучно , и сатова се налага да измислите нещо ново, радващо и интересно, и то – желателно заедно , за да можете след това заедно да се радвате.

Риби
Днес Вашият любим човек ще се прояви като забележителен събеседник: ще Ви бъде много обидно да приключите разговора с него, но рано или късно ще трябва да направите това, защото, макар и от време на време, се налага да се поспи. Остава само да разчитате на това, че подобни вечери ще се повтарят във Вашия живот нееднократно.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Покрай Капките Джулиана Гани стана диджей

„Като две капки вода“ помогна на единствената участничка, която не е професионална певица или актриса, да добие популярност и повече хора да видят способностите й. Досега тя се представя повече от добре. Липсата на умения компенсира с много старание и упорита работа. Трудното е, не просто да изпееш или да …

Блиц Новини
Животът на Роси след „Бригада нов дом“

Кадро БТВ Доста коментари се изсипаха по майката с три деца, герой в последния епизод на „Бригада нов дом“. Намериха се хора, които да я критикуват за състоянието на дома й, но масово зрителите бяха възхитени от силата и борбеността на Росица. Това рамо, което жената получи с ремонта на …

USA news
A raw foodist from Russia fed his baby sunshine and it was gone in a matter of days

A raw foodist from Russia fed his baby sunshine and it was gone in a matter of days 44-year-old Maxim Lutii, an influencer and blogger, admitted to the court in Sochi, Russia, that he is guilty of the death of his one-month-old son Cosmos. Maximus Lutius wanted to raise his …

error: Content is protected !!