fbpx

Страхотен жест! Мъж зарадва баба Дора от Шарково с козичка. Ето как я кръсти

Страхотен жест направи мъж на име Симеон за баба Дора от село Шарково, чието стадо бе евтаназирано преди няколко месеца. Преди минути в ефира на bTV той и подари козичка, с която да започне събирането на ново стадо.

Неговото семейство от бургаското село Равнец пострада през миналата година при потоп там, а много хора тогава се включиха и му помогнаха. За това той сега реши да помогне на баба Дора веднага, след като карантината в село Шарково е паднала. Въпреки че семейството на Симеон разполага с малко животни и едвам си е стъпило на краката, той реши да направи страхотния жест на добрина.

„Радвам се, че достойните хора като обещаят нещо го изпълняват. Измислих му и име – Раче, на съпругата на Симеон. А като му се родят две яренца, ще ги кръстим Нела и Нора. Готова съм да гледам пак животни. Радвам се, че има честни хора на този свят. Призовавам българите да не се дават на държавата, когато ги мачка. 165 животни имах, които бяха жестоко избити. Не знам как спят тези хора, аз не мога да спя“, каза баба Дора.

„Аз съм благодарен, че на нас ни помогнаха, когато бяхме в нужда. Затова сега реших на свой ред да зарадвам тази достойна жена“, каза пък Симеон.

Кметът на Шарково Иван Апостолов разкри каква е ситуацията в момента в селото. „Все още хората не мога да се възстановят от тази психическа травма, която им беше нанесена. Да, бяха финансово обезщетени, но хората искат и морално това да стане. Една част минаха на едър рогат добитък – говеда, други търсят да си закупат овце. В момента хората все още са травмирани и не вярвам скоро да се възстановят от това, което им се случи“, каза той.

Стана ясно, че съвсем скоро баба Дора ще получи още една козичка с две яренца от мъж на име Илия, живеещ в софийско село.

Защо не изпратят психолози , които да помогнат на хората!!!!!

1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Пълен обрат с Вики след „Ергенът”: Прави много пари от прякора Цър-пър

кадри bTV, Инстаграм/Виктория Асенова Ако Алек ми беше дал роза в последния епизод, щях да му я откажа, това заяви Виктория Асенова, която напусна „Ергенът” след като се превърна в най-обсъжданата участничка този сезон. Тя направи това изказване в подкаста „Надкаст”, където стана ясно, че вече е започнала да капитализира …

Блиц Новини
Илия Луков разтърси ефира на БНТ с баладата за Гунди и Котков

кадри БНТ Народният певец Илия Луков разтърси с емоция студиото на БНТ в предаването на Георги Любенов. Той дойде за интервю, което много бързо се превърна в мини концерт. Луков изпя три песни, като първата беше легендарната балада за Аспарухов и Котков. Певецът не спести нищо от емоцията, която му …

Блиц Новини
Пилот накара Ники Кънчев да онемее в „Стани богат“

Кадри: бТВ Станислав Кертиков продължи по емоционален начин блестящата си игра в „Стани богат“ тази вечер. След като се настани отново в стола на богатството, пилотът на самолет успя да докосне сърцето и душата на Ники Кънчев с признанието защо е решил да участва в телевизионната игра по бТВ. „Тук …

error: Content is protected !!