fbpx

Стотици хора си изпатиха жестоко заради полудялата Сандра, която си организира пет сватби, смени 13 рокли и пръсна 70 бона

Едва ли има жена, която когато е била малко момиченце да не си е представяла идеалния й сватбен ден. Безспорно всяка дама си мечтае сватбата й да е съвършена, всичко да е като от приказките, а тя и бъдещият й мъж да бъдат неземно красиви. Разбира се тържеството и забавлението на гостите също са от значение.

Е, оказа се, че не точно такава е историята на нигерийката Сандра Игуе, която се самопровъзгласи за „най-откачената булка”, пише jenata.blitz.bg.

Приятелят й и предложил брак, а тя му поставила условието, че това ще се случи, ако имат пет сватбени тържества. Така и станало – Сандра сменила 13 рокли, а половинката й олекнал с цели 70 000 паунда.

Първото им сватбено тържество, а и най-голямото, било в бащиното й село в Нигерия Лагос. За да присъстват гостите й там е трябвало всички те да платят от собствения си джоб по близо 2 500 паунда.

„Казах им – изтеглете кредити, ако нямате парите. Вие трябва да сте там иначе не ме уважавате. Ще трябва да си платите билетите за самолета, както и нощувките си в хотела, където ще празнуваме. Разбира се те дойдоха, защото иначе щяха да си изпатят жестоко. Изобщо не ме вълнува дали е можело да си ги позволят или не. Това е моят ден. Те са длъжни да ме уважат и да празнуват с мен”, отсича Сандра.

Но не само приятелите й са теглили кредит. В сериозни заеми е и потънал и младоженецът й, който сам изтеглил кредит, за да угоди на жена си.

Сандра сменила цели 13 рокли по време на тържествата. Задължила и 13-те й шаферки да бъдат с определени рокли, както и на висок ток през цялото време.

„Тя закъсня с 4 часа за едно от тържествата. А аз бях с токове. Никога в живота си не бях обувала високи обувки, а сега прекарах часове на тях – краката ми се подуха, започнаха да оттичат и да почервеняват, но тя каза, че това не я интересува и аз трябва да изглеждам така както тя иска, защото това е нейният ден”, споделя през сълзи сестрата на Сандра, която била една от шаферките й.

Останалите три тържества също били в Нигерия, но в други градове. Последното й сватбено тържество пък било в скъп хотел в Лондон.

„Беше кошмарно. Не само, че теглихме луди пари, за да идем на сватбата й, но и накрая ни изгони от дансинга и от общите снимки”, казват повечето от гостите й.

„Нормално е да ги изгоня от дансинга. Исках в центъра на всичко да съм аз, е, и съпруга ми де. А за снимките и това си има обяснение – бях им казала, че всички трябва да са облечени в синьо и сребристо, а тези, които не се бяха съобразили с цветовете загрозяваха всичко. Затова не им дадох да се снимат с нас”, отсича булката.

Тя споделя и че е имала сериозни разправии с фотографа и оператора, които трябвали да направят фотосесията й.

„Бях бясна. Приливът на морето беше много силен. Не исках така. а те имаха наглостта да ми кажат, че аз съм виновна, защото съм закъсняла с цели пет часа за снимките. Ми закъснях, защото трябваше да имам хубава прическа и грим. Какво искат? Изгоних ги. И все пак имах идеалната сватба”, казва накрая Сандра, която не без причина е обявена за най-лудата булка. / jenata.blitz.bg

 

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Пилот накара Ники Кънчев да онемее в „Стани богат“

Кадри: бТВ Станислав Кертиков продължи по емоционален начин блестящата си игра в „Стани богат“ тази вечер. След като се настани отново в стола на богатството, пилотът на самолет успя да докосне сърцето и душата на Ники Кънчев с признанието защо е решил да участва в телевизионната игра по бТВ. „Тук …

Блиц Новини
Луковит пропищя от щъркел, който кълве автомобили

Кадри Нова ТВ Малко комична история за агресивен щъркел разказаха хора от Луковит, но истинска. Те разказват, че животното кълве калници, сваля боята и нищо не може да го прогони от автомобилите. Щъркелът тормози Луковит и след завръщането си в града и поведението му дори ескалира. Часове след приземяването си …

Блиц Новини
Евгени Димитров – Маестрото: Търсим колоритни личности за „Бягство към победата“2

Кадри БТВ „Бягство към победата“ е едно риалити малко позабравено, тъй като минаха доста години от първото такова приключение, организирано и осъществено тогава от екипа на Слави Трифонов. Продуцентът му Евгени Димитров – Маестрото и отговорният редактор Йордан Свеженов споделиха любопитни подробности от подготовката в ефира на БТВ. Няма нито …

error: Content is protected !!