fbpx

Стефан Данаилов: В БСП няма разцепление, партията е единна

www.flagman.bg

20-ина човека бият тъпаните и са все недоволни, защото не са в ръководството и в парламента, твърди той

В БСП няма разцепление, партията е единна. Това каза в обзорното предаване „Това е България“ на Радио „Фокус“ Стефан Данаилов, политик от БСП и народен представител в 6 парламента.

Според него много неща са се изговорили за партията и това кара хората да не я искат на власт. Но дори да спечели изборите, трябва да се помисли за коалиционни партньори.

„Влудяваща е липсата на чуваемост между партиите. Свидетели сме на монолози между глухи със самочувствие. Има и умни хора без значение от кой лагер са, които заслужават да бъдат чути, каза той и допълни, че те нямат достъп до трибуната. Там са активистите, каза Данаилов.

Той коментира и думите на Румен Овчаров, според когото вътрешно-партийните отношения на БСП приличат на епизоди от сериала „Междузвездни войни“.

„Чудя се, как може умни хора да говорят такива приказки. Личното неудовлетворение води до такива мисли и съображения. Той не харесва сегашното ръководство. Чух дори по-страшни неща от него, че партията е разцепена. Няма такова нещо. БСП е толкова единна в момента. Това, че 20-ина човека бият тъпаните и са все недоволни, и се чудят как да пречат на ръководството, е друг въпрос. Не е разцепление това, че 20 човека имат друго мнение. Те плюят, защото не са в ръководството на партията и в парламента“, коментира той.

Стефан Данаилов каза още, че на предстоящия конгрес на БСП „Визия за България“ ще се оформи като предизборна програма.

Как е възможно проф. Стефан Данаилов да подкрепя БСП и Корнелия Нинова, който познаваме в киното като борец срещу фашистите /“На весеки километър“/. Това, което е сега просто не мога да го позная. Българският „Мъж на годинатата“ и обичан от всички жени в България. Снима филми в Италия и къде ли не. Не вижда ли как хората живеят в Италия. Аз видях живота не само там, но и в Барселона, в Мадрид, в цяла Италия, в Швейцария и т.н., но когато бях студентка не ме допуснаха да си изчета наученя доклад в Хелзинки. Доводите бяха, цитирам „Много си красива и няма да се върнеш!“ Защо си се вторачил в тази партия, в която не си член, защото той е член на БКП. Не видя ли как живеят хората там и как сме ние живеем от преди много години, дори по времето на комунизма! Тогва ме спряха още като студентка да си прочета доклада на чист немски език на един научен форум в Хелзинки Сега вече съм професор в СУ „Св.Климент Охридски“. Всичко това остава голяма горчивина за хората, които живееха по времето на комунизма. И тъй като винаги сте харесвали красивите момичета защо не ме пуснаха да си прочета доклада и да се върна в България. А, Вие подкрепяте тази умряла партия, която беше затворила границите и добре, че бях състезател по художествена гимнастика и можех да пътувам, но само в социалистическите страни! А, Вие защо се снимахте в Италия. А, да! Нали сте член на комунистическата партия! А сега какъв сте и кой сте никой не се знае? И въпреки всичко МНОГО ВИ ОБИЧАМ!!!!!

Едно голямо Браво,Една истинска и Смела Жена,това е истината

От написаното си личи, че не сте дорасла умствено, за да разберете човека Стефан Данаилов.

Klasia Kavalkova, ako vsichki profesori v Bulgaria sa s Vashite umstveni vuzmojnosti ne e nikak chudno zashto narodut v tazi strana e v tova plachevno sustoianie.

Аман от визии за България – визията цветя и рози , релноста корупция , мизерия , преяли “ визионери “ и бедни села и градове

по-леко. защо политизирате работата на Стефан Данаилов.и аз работа и имам колеги от всички партии. има ли значение. коѝ какъв е.?

vseki ima pravo na svoem mislene na svoi izbor !kakvo triabva da mu natrapvate GERB li?

Много сте Обективна,но простотията. Няма граница..,

Ти не си дорасла да коментираш анонимна!!!

БСП ще стане истинска лява партия,тогава,когато направи лустрация на кадрите си,т.с. изчисти се от разни незаконно забогатели от бандитизъм,кражби по време на приватизацията,далавери когато са били на власт.Някои и сега продължават да се свират около Нинова,а същевременно обслужват олигарси и фирми крадци,като например една от тези,които изкара камионите на булеварда в София.Не можеш да крадеш с фирмата и да си член на ръководния орган на партията госпожо Нинова!

12 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

Блиц Новини
Козунаци от 2 до 100 лв на пазара

Кадри България он ер. Остава по-малко от месец до светлия празник Великден и темите за козунаци и яйца се завъртяха.  Увеличават се и проверките за качеството и цената на козунаците, казват от Сдружението за достъпна и качествена храна. Ако козунакът от магазинната мрежа е без етикет, е притеснително, тъй като …

error: Content is protected !!