fbpx

Стара любов! Крисия се събра отново с Хасан и Ибрахим

Крисия Тодорова се събра отново с близнаците Хасан и Ибрахим. Тримата таланти са се видели в дома на изпълнителка в Разград. Срещата е била преди няколко дни, а децата са били много радостни да прекарат няколко часа във взаимната си компания,пише Пик.

Истинската цел на срещата им била да подготвят съвместен музикален проект, с който отново да изпъкнат на родната сцена. Тримата твориха заедно за последно преди 4 години, когато се явиха на „Детската Евровизия“ и спечелиха престижното второ място. Оттогава всеки пое по своя музикален път.

Близнаците записаха над 70 победи на международни музикални конкурси, а Крисия напусна „Шоуто на Слави“ и в момента се е отдала на самостоятелна кариера. През последните две години в телевизионното предаване тя беше сериозно зациклила и нямаше никакви публични изяви, но откакто е свободна, все по-често влиза в светлината на прожекторите.

Сред идеите им за новото им парче е да има класическа музика с модерно звучене, а Крисия да има централна роля с изпълнението си. За композирането на музиката ще се погрижат Хасан и Ибрахим, а Крисия има задачата да помисли за текста, пише ежедневник.

Срещите между трите талантливи деца са традиция от много години, като те не пропускат личните си празници. За рождени дни винаги показват уважение един към други, а и родителите им са в отлични отношения, макар че преди години се пишеше, че имат скандали за пари.

Близнаците са се издължили на ръст, а Крисия все повече загърбва детското в себе си и вече прилича на красива тийнейджърка.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Михаела успя да направи всички свои врагове в Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Провал след провал в червената кухня и непрекъснатите караници на висок тон взеха жертва и това е Кирил, който се превърна в поредния елиминиран готвач. Участникът влезе с висока заявка и впечатляваща биография, но така и не показа какво може. Кирил бе сред основните виновници за провалената …

Блиц Новини
Въпрос за планети провали Радо от Сливница в „Стани богат“

Кадри бТВ Радослав Иванов от Сливница достави удоволствие на зрителите с играта си в „Стани богат“ тази вечер. Радо, който изгражда системи за видеонаблюдение и прави исторически възстановки на ключови битки от българската история, не се затрудни с първите пет въпроса и стигна лесно до първата си сигурна сума от …

Блиц Новини
Скандалният Емрах Стораро се навърта около Натали Трифонова

кадри bTV, Инстаграм/Натали Трифонова Безспорно най-големият скандал в “Денсинг старс” до момента е целувката, която залепи Емрах Стораро на партньорката си Веселина по време на тангото им. Непозволеният интимен контакт би бил причина поп фолк певецът веднага да изхвърчи от шоуто във всяка страна, но явно не и в България. …

error: Content is protected !!