fbpx

„Стандарт“ и „Блиц“: Костов абдикира

Блиц Новини
11

Два дни преди 70-годишния си юбилей, гуруто на градската десница – Иван Костов, обяви, че слиза от политическата сцена. В предаването „Годината“ по Дарик радио той каза, че ръководения от него Център за анализи и управление на рискове прекратява съществуването си.

Лабораторията беше гордостта на Командира през последните 6 години, от която той отправяше мрачните си прогнози за икономиката и политиката.

След напускането на Костов, центърът ще се трансформира в министруктура в Нов български университет като звено за количествени методи и моделиране.

Именно във висшето училище през 2013 г. изследователското звено беше създадено, за да изготвя стратегически доклади и анализи за рисковете пред страната, които, според Алфа рисърч, били най-достоверните.

Костов не пожела да обяви кой занапред ще ръководи екипа, но го описа като „надежден и обучен наследник“. Какво се случва с бившия премиер? Командира звучеше доста минорно в студиото на Дарик, за разлика отпреди година, когато с разък тон в ефира на същото радио отправяше злокобни предупреждения за възможна политическа криза, пише „Стандарт“.

Нямаше и помен от самочувствието му преди 8 месеца, когато в препълнената зала „Тържествена“ на Военния клуб събираше овациите на възторжените му почитатели по време на премиерата на мемоарите му – „Свидетелства на прехода“.

Явно, през последните месеци, драми от различно естество са разклатили рахата на екслидера на ДСБ. Близки до семейството твърдели, че по-малката от двете му дъщери се е разделила и с втория си мъж, с когото се венча през 2017.

За да покаже, че любовта й с Асен вече е в миналото, Мина Костова дори е заличила снимките от сватбата им, които красяха профилите й в социалните мрежи. Костов явно има и проблеми от друго естество, които са го принудили да вземе това изненадващо решение.

По-добре късно, отколкото никога!

ИЗМИСЛЕН ГЕРОЙ!!!ТАКИВА,КАТО НЕГО УБИХА БАЛГАРИЯ!

Toi otdavna triabvahe da bade v zatrvora,ane da se otkazva ot politikata.

О , не , не става така, народа иска обяснение за причинената му мизерия и злощастия , за разсипията и разбойническата приватизация ! Народа иска възмездие !

Целенасочено разсипване на държавата и държавноста. Икономическисрив, причинен от продажници и некадърници, от Българомразци, които нямат никакво право да бъдат определяни като Българи. Те просто са били и са паразити в Българската общност. Под лозунгите на антикомунизма, Костовистите унищожаваха всичко със своите действия. Но, най-голямата вина имат тези, които ги създадоха.

колко пенсионери го кълняха и проклинаха че им намали пенсиите преди години едно ако го стигне то му стига

Малка част от народа го иска това обяснение. За съжаление още на времето когато той беше във възхода си моята балдъза толкова блеше влюбена в него че беше „ГОТОВА ДА МУ ЛЕГНЕ“ Как ли не й пълних главата че е опасен мръсник ама тя си го искаше и си го получи. Много такива като нея си го получиха.

Всички се облагодетелстват на гърба на народа. Костов си свърши „перфектно „работата и сега безнаказано(като много други)бърза да се оттегли.

Този престъпник отдавна трябваше да е в затвора! По голяма наглост от неговата няма!Но няма и органи, които да му потърсят сметка! Защото всички са се уплели като свински черва!!!

Много фейк и руски трилове в този форум!

Аз съм пенсионер и ми върна пенсията по негово време на 55 лв. Всичко най- лошо да го сполети! А ми е наборнаборНикола

11 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

БГ звезди
БТВ прекали с Мария Силвестър, не могат да ѝ вземат думата

кадри bTV Водещата на „Бригада Нов дом” Мария Силвестър буквално превзема ефира на bTV тази седмица. Нейното присъствие започна с едно от най-обсъжданите предавания в родния ефир, продължава през участието ѝ в сериала „Алфа”. На всичко отгоре зрителите ще я виждат всеки ден като седмичен коментатор в „Преди обед”. Още …

Блиц Новини
Най-харесваната двойка напусна „Един за друг“

Кадри Нова ТВ Една от най-харесваните двойки от романтичното риалити „Един за друг“ напусна предаването на крачка от финала. Дилян и Петя се изправиха на елиминации срещу Сияна и Светослав и решаващият глас за това дойде от хората, които те смятаха за свои най-добри приятели Галена и Петър. Петя повече …

Блиц Новини
Доктор Ненков: Трябва отношение на лекар към пациент

Кадри Нова ТВ Вече всички са свикнали където и да се появи д-р Мирослав Ненков да има забавни истории, вицове и много смях. Драмата с личният му лекар Атанас Пелтеков имат такива в излишък и разказаха някои от тях пред Лора Крумова. Идва пациент за консултация. Става въпрос за дама, …

error: Content is protected !!