fbpx

Спукаха от майтапи Нора Недкова: „Тя е джедай и правнучка на Дарт Вейдър“. Патрашкова иска да види дипломната й работа

Интервюто, което плеймейтката Нора Недкова даде пред репортер на „На кафе“ след изгонването си от Къщата на „ВИП брадър“, предизвика бурни майтапи към нея в студиото на Гала. Както е известно, варненката каза, че няма какво да я събори, защото силата е вътре в нея. Това веднага накара ко-водещите в предаването да направят аналогия с „Междузвездни войни“, откъдето е култовата реплика.

„Нора е джедай, силата е винаги в нея. Тя е правнучка на Дарт Вейдър“, майтапиха се Юлиан Константинов и Ева Веселинова.

„Това момиче не знам защо го изгониха. Тя с 3-4 изречения ми оправи настроението за часове напред. Толкова бисери пускаше, защо я изгонихте бе, драги зрители?“, каза Константинов.

Кристина Патрашова пък заяви, че лично ще се поинтересува от дипломната работа на Нора Недкова, която плеймейтката ще защитава след месец. Както е известно, варненката обяви, че учи „Маркетинг“ и темата й е свързана с маркетингово сравнение на две фирми. „Лично ще поискам да я видя. Дори вече разбрах учебното заведение. Интересно ми е как така ще може да напътства фирма за маркетинга й. Не е някаква закачка от моя страна, но това говори за образованието у нас. Ако направи някаква блестяща дипломна раота, ще си върна думите назад“, каза Патрашкова. Тя добави, че вижда в Недкова необразованост, невъзпитание, нахалство, заради което тя е била изгонена, въпреки че е ценна за шоуто.

Бе засегната и темата със селфи, което Недкова си пуснала в „Инстаграм“ и написала – „Днес съм опасно красива“. Тук Ева Веселинова веднага си направи селфи и обеща да напише нещо подобно в социалната мрежа, а Патрашкова разкри, че никога не си е правила селфи, защото според нея това е безумен начин да показваш всяка своя стъпка.

 

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Крисия призна защо три години кариерата ѝ е била на пауза

кадри Нова телевизия Крисия пусна нова песен след 3 години пауза и се появи по Нова телевизия за да каже къде се е губила толкова дълго. Певицата не даде много ясен отговор, но от думите ѝ се разбра, че просто много е внимавала да не сбърка с изборите, които трябва …

Блиц Новини
Всички сме в грешка! Проф. Мурдаров каза истинското значение на думата „нелицеприятен”

кадри БНТ Думата „нелицеприятен”, която се използва доста често от много хора, изобщо не значи това, което те си мислят. Това изненадващо разкритие направи езиковедът и преводач проф. Владко Мурдаров по БНТ. При поредното си гостуване при Георги Любенов беше категоричен, че тази дума изобщо не е синоним на „грозен”. …

Блиц Новини
Доста момичета в „Ерегенът” си имали гаджета отвън, разкри Екатерина

кадри bTV, YouTube/Надкаст Не само една, а няколко кандидатки за сърцето на Алек трябваше да бъдат изгонени от „Ергенът” служебно. Това разкри отпадналата Екатерина. Тя на практика потвърди, че в имението бързо се е разбрало, че Габриела  и Памела са сестри, преди това да беше разкрито официално от продукцията. Екатерина …

error: Content is protected !!