fbpx

Спас Гърневски с остър коментар: Ако Елена Йончева беше в ГЕРБ, вече нямаше да е в парламента!

www.blitz.bg

БСП и президентът участват в акция за сваляне на демократично избраното правителство. Страната, която президентът зае в полза на БСП, беше видима. Това каза в сутрешния блок на Нова тв депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски. „Управленската програма на правителството се изпълнява стриктно и коректно, България вече е незаобиколим фактор.

Недоволство винаги ще има, но вътрешната икономическа стабилност на България стана възможна, защото през последните 10 години правителството и местната власт създадоха условия за бизнес“, заяви Гърневски.

„Речта на Нинова по време на Конгреса и вчерашната реч на президента са недвусмислени – грубо посегателство срещу разделението на властите в страна – и от страна на БСП, и от страна на президента имаше грубо посегателство срещу независимата съдебна власт. Антикорупционният закон вече започва да работи, видяхте какви хора попаднаха под ударите му.

В България вече започва да се въвежда ред, няма недосегаеми хора вече“, подчерта депутатът от ГЕРБ. Той е категоричен, че в ГЕРБ хората, за които има съмнения, че са извършили престъпление, веднага се отстраняват. Ако г-жа Йончева беше в ГЕРБ, вече нямаше да е в парламента, заяви Спас Гърневски.

Тоя корумпиран дъртак за какво говори елате да видите какви ги е сътворил като кмет на Пловдив! Нямат срам!

Аз искам всички ГЕРБери да ги видя в затвора,защото унищожиха всичко създадено от нас и нашите деди и ни подлагат на американските подлоги,като дадохте златото ни и направиха американски бази без да плащат един лев на страната ни.

Дърто 🐷, прасе подкрепяно и облажено от Бойковата власт ! Когато беше по слаб окраде Пловдивската хазна пое пътя към София и там се УГОИ !!!

Primerqt s delyan dobrev go „dokazva“-nali?? Na lqjite krakata sa kqsi…

Всички червени,бивши и настоящи се обвиняват кой повече е ограбил от народа си.И Боко и Нинова,че и гъзоблизачите им вместо да се засрамят,само се лаят един други а иначе наредени един до друг на народната теапеза.

Гледай ти кой дава акъли ?!?! Тези при които няма един за пример !!!!!!!!!!!!!!

Когато през 1989 г.България под управлението на БКП фалира, го нямаше нито СДС , ниро ГЕРБ. Каквото си създадохте си го фалирахте.

И при ГЕРБ и БСП”кумонисти”много се краде,ако ги сменим. Ще дойдат по гладни!

Голяма нагла мъжка ку……….. ва.

това правителство не е избрано по димократичен начин

10 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Ники Кънчев: Жена ми заплаши, че ще ме остави на улицата

Кадри: бТВ Водещият на „Стани богат“ Ники Кънчев започна по необичаен начин телевизионната игра тази вечер. Той определи себе си като мислител и разкри какво му е заръчала неговата половинка. „Жена ми днес ме изпрати с думите: Не се прибирай, ако не дадеш най-после тези 100 000 лева на някой …

USA news
Do not dye Easter eggs this color

Easter is coming – that means it’s time to think about dyeing eggs. Traditionally, the best colors are red, burgundy and orange. Church does not forbid painting one of the main symbols of Easter in other colors, but it is better to avoid using dark shades. What colors are eggs …

Блиц Новини
Симона между Никол и Митко в Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Любовната история между Митко и Симона вълнува и останалите обитатели на общежитието на Хелс китчън. Дори шеф Ангелов подпитва на моменти как вървят нещата между тях. Но Никол е най-близката й приятелка и прави опити да я предпази от разочарование, което евентуално Симона ще изпита след края …

error: Content is protected !!