fbpx

Социалният министър обяви страхотна финансова новина за бедните българи

www.blitz.bg

Социалният министър Бисер Петков съобщи грандиозна новина. Тя касае всички социално слаби хора. Това предаде репортер на БЛИЦ.

В Министерския съвет той поясни, че ще бъдат отпуснати енергийни помощи. „Те ще бъдат за всички социално слаби“, поясни социалният министър.

„Още по 100 лева помощи за топлоенергия ще получат 210 хиляди българи. Така общо енергийно бедните ще получат по 474,15 лв.

Допълнителните 100 лв. ще се изплащат от 12 декември на всички одобрени от Агенцията за социално подпомагане“, обясни още министър Бисер Петков. Така общо за този вид помощ ще се отпуснат 80 млн. лева.

Съгласно законите на Р Б това е купуване на гласове за евентуални избори и е наказуемо!С ами с еднократната ви помощ?Благодаря .Не ви се връзвам Вие ?

За да получиш тази помощ трябва да отговаряш на определени условия , а те са , да не надвишаваш социалния доход на член от семейството определен от държавата, а той е ,75 лева ма месец на член от семйеството , или ако получаваш 76 лева нямаш право на тези помощи . При двама пенсионери месечния доход не тябва да надвишава 150 лева на месец или 1800 лева на година . Примерно аз получавам 170 лева пенсия , съпругата ми не получава нищо , имаме ли право на тази помощ , не нямаме , защото надвишаваме с 20 лева месечния доход на член от семейството . Кого зблуждава господин министъра , давали помощ на думи .

Помощите само за само за циганите

Аман от цигании и от цигани! Безсрамници! Със сигурност сте правени от цигани! Нямате милост към нищо българско и родно! Питам се милиони и милиарди пъти какво правите за благото на народа ни? Защо изобщо сте там? Що за напаст сте!

Tenqma da davat I na ziganite hte si gi razdelqt balgarite po menjdu si raka 4e ssamo ziganite sa vi vinovni a koi xvahta golemiq kokal balgarina

Пак давате помощи на братята ромеи / на циганите/ и си купите гласове за следващите избори.

Da indete na ciganite hiyar vse ciganite sa vi vinovni e za tova Balearia e na tova dereje zahtoto ste nacisti

Днес дъщеря ми ходи в Социално подпомагане с решението от ТЕЛК – 80 % инвалидност с психично заболяване. Няма семейство, няма деца и ще получава 135 лв. пенсия. От там и казали ,че няма право на никакво социално подпомагане, защото не работила. Въпроса ми е: как един човек с такова заболяване ще работи и къде, за да има право на тази помощ? За какво и кого е е това социално подпомагане? Нима ще може да живее с тези 135 лв, а причината да няма трудов стаж и точно заболяването и. И ако предишни години не сме потърсили нито пенсия, нито помощи , това обрича ли я на не нормално съществуване?

Тракай зъбив студените зимни дни щом си така мнителен и суеверен глупако ! Не си мисли , че нялой ще купи такива бракувани коне като тебе !

9 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Полицай не послуша дъщеря си в „Стани богат“ и спечели много пари

Кадри: бТВ Никола Христов, който 28 години е бил инструктор по стрелба в МВР, показа самообладание, качества и знания в „Стани богат“ тази вечер. При един от въпросите обаче той бе сериозно разколебан, но в крайна сметка взе вярното решение и си тръгна с чек за 10 000 лева от …

Блиц Новини
Графа: Работохолик съм, но вече се пазя

Кадри Нова ТВ Вече доста години Влади Ампов – Графа е на върха със своето творчество и не само. Благодарение на него много млади таланти откриха попрището си в музиката. Неговият път както феновете му знаят започва от ранна детска възраст и както сподели издържа се сам от тийнейджърските си …

Блиц Новини
Ники Кънчев открива сезона на „Кой да знае?“

Кадри БТВ Тази вечер е старта на забавното куизно шоу „Кой да знае?“. С появата си в ефир бързо придоби популярност сред зрителите и сега се очаква с нетърпение. Гостите тази вечер са освен най-известната майка на мамино синче №1 – Катето Евро и господин „Стани богат“ Ники Кънчев. Двамата …

error: Content is protected !!