fbpx

Соломон Паси разкри в ефира голяма опасност, която дебне Балканите

Кадър: БТВ

В студиото на „Тази сутрин“ по БТВ Соломон Паси разкри голяма опасност, която дебне Балканите.

„Това, което най-много ме притеснява, е излизането на Русия от ракетния договор със САЩ, което ще наруши баланса на върха в Европа. Атомни бобми, атомни оръжия, как и къде ще бъде разнесени тези оръжия… Но със сигурност това, което ние на Балканите имаме нуджа, не е стратегията на Тодор Живков „Балканите без ядрена зона”. Имаме нужда от ядрени оръжия, които гарантират мира, както го гарантираха през цялата студена война.”, каза в „Тази сутрин” Паси.

Ще ни трябва и ПРАШКА за изстрелването ѝ!

Докога ще давате трибуна на изявлени предатели, родоотстъпници и нагли гъзоблизци , особено на тоя еврейски ревльо ? Това са извратени хора поддадени на една друга религия и нагон нямащи нищо общо с българската култура, история и народопсихология. Да ходи на майната си с Плевнята да си духат супата заедно.

Гарация за мира казваш Соло. А кой заплашва мира сега? Само не ми казвай, че това е Русия. Ако не го виждаш значи си сляп, глух и малоумен едновременно. Ако пък не си такъв значи лъжеш в национален ефир.

Които има атомна бомба е в безопасност

Явно ревльото го тика някой !? От няколко дни е много активен , и то в най-популярните медии ! Скромното ми мнение , е , че тикането е от ЦРУ !? А смущението ми идва от съмнението, дали ЦРУ, са толкова тъпи, та да не разбират , че всяка публична проява на този продажник рефлектира срещу тях ! Изглежда, че използвайки подобни продажни отрепки американците работят сами срещу себе си !?

cherveq Solomon.Tozi parvo ne e balgarin i s vsichkite si postove i deistviq raboti aktivno sreshtu Balgariq i balgarskiq narod.

10 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Изгонената Силви към Ергена Алек: Ще си понесе последствията

Кадри БТВ От надпреварата за сърцето на „Ергенът“ отпадна една доста противоречива личност, а именно Силви, която се оказа нехаресвана от никой и дори дамите вътре се страхуваха от нея Не съм очаквала така да стане, беше изключително неприятно. Това бяха интриги, които Криси направи, но това си е за …

Блиц Новини
„Бригадата“ помага на семейство с девет деца

Кадри БТВ Този сезон на „Бригада нов дом“ е обърнат в помощ на многодетни семейства. Такива явно се намират в България, макар да не се срещат често. Хора, които са отдадени на семейството и децата получават и помощ от бригадата. След двойката с шест деца, чийто ремонт проследихме вече, сега …

Блиц Новини
Майката на Митко от Цалапица: Започвам безмилостна борба!

Снимки ФБ и кадри БТВ Удар след удар понася борбената майка на Митко от Цалапица. Вече 8 месеца тя води ожесточена борба със съдебната система, от която иска единствено справедливи наказания за виновниците причинили смъртта на сина й. Атанаска Бакалова има и широката подкрепа на близки и не толкова хора, …

error: Content is protected !!