fbpx

Снахата на Доган си пусна снимки от Бургас, за да покаже, че не е разделена с Демир

Второ бебе може да проплаче в сараите на Ахмед Доган. Това става ясно от снахата на Сокола – Памела, която вдигна завесата около личнияя си живот със сина на Доган – Демир.  Хубавицата отговори на серия лични въпроси под формата на лексикон в социалните мрежи, пише вестник Ретро.

Памела, вече дари с един внук  почетния председател на ДПС през миналия декември. Запитана дали има намерение да започне скоро да работи, Памела сподели: „Имам доста варианти, но засега си гледам бебчето, а и по принцип искаме повече деца. Та, не знам какъв ще е развоят на нещата. За мен, от женска гледна точка, семейството е на първо място. Искам да съм 100% пълноценна за тях“. По този начин слуховете, че Демир и Памела са разделени се разсеяха.

Преди дни пък внукът на Сокола направи първото си море. Памела сподели снимки от лятната им ваканция край Бургас. За да подготвят с Демир бебето за срещата с вълните, преди това пък няколко пъти го завели на басейна на известен спа хотел близо до София. Макар да било пълно с малчугани, Адмир се отличавал, защото с майка му и татко му имали напълно еднакви бански.

Памела и Демир живеят на семейни начала от година и половина. За първи път се появиха публично на звездна сватба на приятел на сина на Доган. Самите те са заявили, че нямат намерение да се венчават. Снахата на Сокола е от Бургас произлиза от бургаско милионерско семейство. Баща й е сред най-успешните футболни мениджъри, но за разлика от конкурентите си Лъчезар Танев и Емил Данчев, не обичал медийните изяви.

Почти 20 години се занимавал с трансфери на футболни звезди от цял свят, като сделките си в последните няколко извършвал предимно извън пределите на България. Комисионата, която прибирал, била колосална, а успехите му го събрали със сина на прочутия италиански футболист и треньор Фабио Капело, с когото вече били съдружници. Семейството на Памела се познавало с Ахмед Доган и вече няколко пъти се събирали на гости при почетния председател на ДПС. Че той е благосклонно настроен към избраницата на Демир, се разбра, когато тя бе сред малцината подбрани гости на партито по случай рождения му ден през пролетта.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Пилот накара Ники Кънчев да онемее в „Стани богат“

Кадри: бТВ Станислав Кертиков продължи по емоционален начин блестящата си игра в „Стани богат“ тази вечер. След като се настани отново в стола на богатството, пилотът на самолет успя да докосне сърцето и душата на Ники Кънчев с признанието защо е решил да участва в телевизионната игра по бТВ. „Тук …

Блиц Новини
Луковит пропищя от щъркел, който кълве автомобили

Кадри Нова ТВ Малко комична история за агресивен щъркел разказаха хора от Луковит, но истинска. Те разказват, че животното кълве калници, сваля боята и нищо не може да го прогони от автомобилите. Щъркелът тормози Луковит и след завръщането си в града и поведението му дори ескалира. Часове след приземяването си …

Блиц Новини
Евгени Димитров – Маестрото: Търсим колоритни личности за „Бягство към победата“2

Кадри БТВ „Бягство към победата“ е едно риалити малко позабравено, тъй като минаха доста години от първото такова приключение, организирано и осъществено тогава от екипа на Слави Трифонов. Продуцентът му Евгени Димитров – Маестрото и отговорният редактор Йордан Свеженов споделиха любопитни подробности от подготовката в ефира на БТВ. Няма нито …

error: Content is protected !!