fbpx

След победата на волейболистите ни снощи: Какво си казаха с президента Радев (и защо малцина разбраха, че ги е подкрепил)?

Нов скандал се развихря между кабинета на президента Румен Радев и БНТ. Шефът на президентския екип Иво Христов директно обвини държавната телевизия, че е игнорирала държавния глава и това, че е дошъл да подкрепи волейболистите ни на старта на Световното първенство във Варна.
„БНТ (Борисовата национална телевизия) прави необходимото зрителите да не разберат, че държавният глава е дошъл да подкрепи България на СП по волейбол във Варна“, написа Христов във Фейсбук.
Това не беше единствения коментар по темата:
„България води на Финландия с 2:0 гейма в отсъствието на г-н Борисов!? Как е възможно това!!! По БНТ. Коментаторът: „Бойко Борисов даде 10 млн., за да го има това първенство в България“, това коментира в социалната мрежа Валери Тарандов.
В крайна сметка, победата на България с 3:0 над Финландия остави в сянката си тенденциозното отношение. Румен Радев отиде да поздрави играчите в съблекалнята след победата. Те от своя страна му признаха, че е „минал теста“, защото някои държавници им носили късмет, а други – не.

 

Абе хора защо смесвате политиката със спорта-не оставяте хората да се любуват на труда на тези момчета-срамота

Защото парите не са на Бойко Борисов, а от всеки българин платил своите данъци :), а освен това, това не е частна телевизия и всяко официално лице присъствало на официален мач на националния отбор на всяка страна е задължение на медията да го „обнародва“ в ефира си. Това не е кмета на Варна или Суворово за да се премълчава. Когато Петър Стоянов и Георги Първанов са били на мачове на Световната лига винаги са показвани на събитието. Ще видим на следващия мач какво ще пуснат в ефир БНТ…?

Тия 10 млн. лв бат Бойко от неговият джоб ли ги извади ? Смешници !

Срамно е БНТ да се държи толкова слугински и сервилен начин спрямо ББ!? Пренебрегвайки проявите на Президента, става ясно, че това е по негово разпореждане/ на ББ/ защото е очевадно,че не понася предпочитанията на хората към Радев, и се старае по всякакъв начин да омаловажава проявите му !? Тъйили иначе, вече може да се смята за сигурно, че именно Президентът, има потенциал да изрита най-после мутрите от властта !

АМАН ОТ ПОЛИТИЧЕСКИ МЕКЕРЕТА , МЕСЕЩИ СЕ И В СПОРТА. ХОРАТА ДОБРЕ ЗНАЯТ , КОЙ СТРОИ , И КОЙ АКА !!!!????

5 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Мистерия с изгонването на Васка от „Ергенът“, ето какво скриха продуцентите

кадри bTV, YouTube/Надкаст Огромната част от аудиторията на “Ергенът” са жени. Малкото мъже, които гледат риалитито, пък най-вероятно ще спрат, след като вече я няма Васка. Тя беше еднолична шампионка по мъжки интерес в този сезон и този факт се отбелязва от всички коментатори. Защо обаче Васка си замина? Официалната …

USA news
Horoscope for Friday, March 29: Your phone should not pick up a sign

Pixabay On March 29, Taurus better not pick up their phone. Here is the horoscope from the Lama: Aries During this day you will find a brother in reason. Or a sister. In other words, you will meet a member of the opposite sex who will think and feel the …

USA news
On March 29, Friday, name day celebrates a heroic name

On March 29, Friday, name day celebrates a heroic name On March 29, name day is celebrated by everyone who bears the name Marco. Marko is the ancient Hebrew for wrestler. According to the Latin reading, however, the name is translated as masculine. In the reign of Emperor Constantine the …

error: Content is protected !!