fbpx

Слави Трифонов публикува силен монолог, за да стигне до всеки и попита: Това засяга ли ни лично?

Силен монолог, изпълнен в ефира на неговото шоу, публикува във Фейсбук Слави Трифонов. В него той подчертава, че когато се зададе Коледа, политиците в България сякаш разчитат на доброто настроение на хората и прокарват решения, с които ощетяват гражданите.

„Министър-председателят лъже!“ и „Това е диктатура, не е демокрация!“, са част от тежките изводи, които прави Слави в своето изказване.

Телевизионният водещ посочва няколко решения, които българите трябва да приемат лично, защото засягат както харчените да държавни пари, събрани от данъците на българите, така и техните права.

Слави прави заключението, че само за три години България е платила 729 милиона евро глоби в сферата на енергетиката, като 77 от тях са само последната санкция, свързана с отварянето на газопреносната система на монополиста БЕХ. „Това са милиард и половина лева наши пари, хвърлени на боклука!“, заяви той.

Трифонов прибави към решенията, насочени „лично“ към всеки българин възможността да бъдеш арестуван тайно за 48 часа, допускането да бъде конфискувано имущество, придобито уж по престъпен начин, дори собственикът му да се окаже невинен. Към списъка се прибавя и предложението общинските съветници да не се проверяват за конфликт на интереси, както и потресаващите разкрития за изразходването на парите, насочени към Хитрино след трагедията там.

„Това засяга ли ни лично?“, пита по-скоро риторично Слави Трифонов, който напомни, че парите, които се харчат от държавата не излизат от джобовете на политиците, а на обикновените български данъкоплатци.

 

Въпреки това Горчилката остана от позорното му представяне Очи в Очи с ………изедниците!!!

Слави, късно се усещаш за простотиите които сътвори. Трудно а и невъзможно да да ти повярва някой.

Силен си в ТВ ШОУ. Не се занимавай с неща които не са ти много ясни.

Слави, нещо се чувства в последно време, че рейтингът ти пада ! Защо ли ? Защото хората не са прости ! Вижда се и се чува всичко. Не ни вдъхваш доверие както едно време ! Почнахме да те оплюваме като примерно Лиляна Павлова или като Бойко Борисов !

Laj laj kuchka…po delata Im shte give poznaete…

6 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Митко закъса в „Стани богат“ и привика на помощ любимата

Снимка бТВ Димитър Димов продължи по блестящ начин играта си в „Стани богат“ тази вечер, а и неговата любима също имаше заслуга да си тръгне с добра сума. Димов, който се занимава с внедряване на системи за управление на човешки ресурси и обяснения, заключи сумата 2000 лева, а за нея …

Блиц Новини
Иван и Андрей се заядоха яко с „Българската Коледа”: Върхът на лицемерието!

кадри YouTube/Иван и Андрей Неофишъл „Българската Коледа” е връх на лицемерната благотворителност, това заяви продуцентският дует Иван и Андрей в своето предаване „Неофишъл”, което се излъчва в YouTube. Двамата буквално се нахвърлиха с остри коментари срещу най-известната дарителска кампания, но и на другите подобни, в които участват политици. Тезата на …

Блиц Новини
Дете с церебрална парализа получава уютен дом от Бригадата

Кадри БТВ Тази събота  „Бригада Нов дом“ ще направи сложен ремонт, за да подари удобен дом на лъчезарно момиче с церебрална парализа за нейните нужди. Това анонсираха от БТВ за предстоящия епизод на предаването. Герои в новия епизод са отново семейство със сложна съдба. Гергана сама се грижи за 18-годишната …

error: Content is protected !!