fbpx

Слави Трифонов обяви току що: Президентът Радев ни…

снимка: slavishow.com

Президентът Румен Радев е отказал участието си в „Шоуто на Слави“ с официално писмо от пресцентъра на президентството. Трифонов изтъкна, че писмото не е написано лично от държавния глава, а от Кирил Атанасов.

От „Шоуто на Слави“ определиха отказа като „неуважение“, предава Блиц.

„Той ни е благодарил за интереса. Ние сме граждани на страната, естествено, че сме заинтересовани“, обясни Трифонов.

Миналата седмица Слави Трифонов обяви в ефира на предаването си, че кани най-висшите фигури в страната да коментират актуалните проблеми в държавата.

Според него „в сряда ще ми гостува, а чрез мен и на вас, премиерът Бойко Борисов, в четвъртък – главният прокурор Сотир Цацаров, в петък – омбудсманът Мая Манолова, а по-следващия понеделник – председателят на Парламента Цвета Караянчева“.

 

Поздравления Уважаеми господин Трифонов!
Най-висшите фигури в страната вече им знаем репертоара.Изпитахме на гърба си последствията от управлението на всички поканени.Без да взимате под внимание моите писаници Ви предлагам, във вашето предаване канете обикновени хора, изпитали на собствения си гръб тежката бюрократична машина на управляващите.Обикновените хора няма да Ви се хвалят, те ще бъдат истински.

“ Шоуто на СЛАВИ “ или политическо предаване, кои участват в шоу едва ли по света , президентите участват в ШОУ .

Търсиш да си дигнеш рейтинга, нали, защото ни писна да гледаме вашите глупости. Браво на господин Радев да не участва във вашия цирк!!!

Браво г-н Радев!
Иискам да попитам: Удовлетвориха ли ви отговорите на премиера Бойко Борисов?

Това шоу отдавна трябваше да се закрие, а Слави да отиде да си гледа кокошките на село

Вместо това – да си видят основната роля в повсеместното ЧАЛГАЛИЗИРАНЕ/ОПРОСТАЧВАНЕ на собствената си нация,тези „артисти“ си имат претенции на „съвестта“на ИНАЧЕ духовната и православната си Родина.С такова отношение към спасителната за България в продължение на 5 века ВЯРА няма как да не „теглят“ ПОСЛЕДСТВИЯТА на такова БЕЗБОЖИЕ И БЕЗДУХОВНОСТ,излъчваща се дори и от талантливите ИНАЧЕ хора,като Иван Кулеков, Иво Сиромахов и останалите,отдавна и забележимо се „ЗАМОГНАЛИ“ , което точно и НЕ ПОМАГА за истинското им духовно състояние,а ОБРАТНО – забиват се в прост и забелжим и с „невъоръжено око “ КИЧ.

Ега ти и смешниците! Тези селяци са си повЕрвАлИ, че „представляват“ НАРОДА И пРЕЗИДЕНТА Е ДЛЪЖЕН ДА СЕ ЯВИ ПРЕД ТЯХ?! Айде обратно на село да берете джодхен !

Слави, вече се самозабравяш и се заблуждаваш, че си някаква много важна обществена трибуна. Аз не съм привърженик на шофьора на аероплан, но приветствам неговото решение. Възмутен съм от явяването на ББ при теб. Той легитимира твоето поведение, което си е направо (с редки изключения) чалгарско. Още се питам, как Валери Симеонов допусна тази грешка да ти седне на диванчето.

Браво г-н Радев!
Иискам да попитам: Удовлетвориха ли ви отговорите на премиера Бойко Борисов?

Slavi ti si golam Pic i triqbvahe ti da si Primier v Bulgariq ti si strahoten covek s Golam humur

Естествено че ще откаже.Президента няма да се занимава с несериозни работи.Поздравявам го за това.

Още ли ги гледате тия циркажии

Данайче възлюбено недолюбено…На батко ти Слави пишката да му ядеш !! Казваш, че е голям пич ! Не си дорасла, още СУЧЕШ ! Не разбираш какво става в България ! Батко ти Слави, за да кани все големци от правителството той си пази рейтинга и „“ циркаджииското, чалгаджииско „“ ШОУ ! Задай си въпроса, ако разбираш от политика ЗАЩО правителствените гости идват подготвени, оборват Слави с приказки, а Слави не дава много думата на ЗРИТЕЛСКИТЕ ВЪПРОСИ !! Нали бе нашият защитник на народа ?

Както всички виждаме, слушаме, четем и разсъждаваме ще се съгласите с мен само в едно. Извода за мен е ясен. Г- н Слави Трифонов вече не е такъв, какъвто го познавахме ! С Б.Борисов си приличат и визуално и по характер и защо не и по разсъждения ! И двамата се въртят като фурнаджииски лопати за власт, търговия и пари в общата фурна. По хубавият хляб, който излезе го ядат, а изгорелия остава за народа !

Не знам само на мен ли ми се струва така… че Слави се държи просташки, говори просташки, има просташки маниери и просташко мнение? Може би греша? В същото време ми се струва, че той се държи като абсолютен диктатор, като нахален самовлюбен в себе си многознайко диктатор… В същото време ми се струва, че Слави е като някакъв ибрикчия спрямо определени хора, на които не смее да каже дори копче… Та не е чудно, че някой хора отказват да се срещнат с него

Слави, маѝ забрави времето, когато продаваше мартеници пред ЦУМ, и си бъркаше с малкия пръст в носа ? А сега , не искаш ли и папата да ти дойде на гости ? При боклук, боклуци ходят на гости !

Не одобрявам Президента, но в случая го поздравявам.Недопустимо е, такива като самовлюбеният Трифонов, да канят най–първите в страната да му идват в студиото. Все пак това е шоу програма и трябва да си знае мястото.Съжелявам тези които се съгласиха и, според мен, унизиха институциите които представляват.

Един честен и почтен политик,който иска благоденствие на народа,а не шоу и подигравки и колко злоба от много добре платените медии! Позор! Поканенете го в сериозно предаване!

18 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Алек Младенов: Не ме интересуват мненията на хората

Кадри БТВ От както стана ясно решението на Алек Младенов да не избере нито една от двете дами го разкостиха откъде ли не. От социалните мрежи го заливат коментари, както и гости, поканени в телевизията да му искат обяснение. Какво направи бе брат? Изглеждаше, че направи всичко това заради майка …

Блиц Новини
Ергенът Алек Младенов: Съвестта ми е чиста

Кадри БТВ Голяма изненада поднесе Алек Младенов с решението си да не избере нито една от двете претендентки за сърцето му. Зрителите са шокирани, но най-вече дамите, които най-малко са очаквали този развой на събитията. Алек се сбогува с двете дами с емоционално видео, в което поотделно благодари и на …

Hell's kitchen
Камелия щастлива, Чоткин спечели Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Лъчезар Чоткин е името на големият победител в сезон 6 на „Хелс Китчън“. Той успя да се пребори със Станислав Димитров и спечели голямата награда от 100 000 лева. Шеф Виктор Ангелов се обърна към двамата в присъствието на неговите су-шефове, родителите и близките на финалистите и …

error: Content is protected !!