fbpx

Слави: Румен Радев води жена си по екскурзии с нашите пари

Румен Радев води жена си Десислава Радева по екскурзии с нашите пари. Това обяви водещият Слави Трифонов в предаването си вчера, видя Пик. Повод за коментара на шоумена стана участието на президента в Конференцията на ООН в полския град Катовице. Трифонов обяви, че Радева е записана като заместник-водач на делегацията, което било видно в документите за участието.

„Интересно какъв експерт по екология е тя. Може би отговаря за чистотата в къщата на президента, като отваря прозореца и забърсва фините прахови частици от униформата му“, коментира шоуменът.

„Не знам как е в къщата им, там може и да му е шеф, но по протокол не представлява държавата“, каза още Слави Трифонов и обяви, че в българското законодателство и протокол няма позиция като първа дама и съпругата на държавния глава няма право на кабинет и бюджет, но често придружава президента на държавни разноски. „Така на практика Румен Радев води жена си на екскурзия с нашите пари“, заяви Трифонов.

Слави Трифонов не води никъде жена си, щото тоя дърт нефелник няма такава….

Той е фен на предишния неверник и проявява „мъжка“ солидарност.НЕЩАСТНИЦИ…

Той е фен на предишния нефелник и проявява „мъжка“ солидарност.НЕЩАСТНИЦИ…

Как си личи че е купен ! Окрадоха и ограбиха България той си мълчи ! Разни мишки и политици обиколиха света той мълчи ! Сега надава вой стария чакал дружката на Бойко !

Чекала на Бойко вие, мишок с мишок

Завеждаш,защото ти няма кой да водиш на екскурзии .От тебе всички бягат!

Късно е чадо! Видяхме те какъв подлизурко си!

Не сте прави, има моменти , където може да я води, но наистина по бълг. конституция, няма такава длъжност, нека тази жена да е по смирена, по скромна, така ще повдигне авторитета на на самия президент.

Слави много олекна бе бате късно е вече смешен плач

Тя е нахална и не ми е симпатична. Сега и е паднало да обикаля света,няма срам на гърба на бедния народ.

Мно-ого, много ,,загрижен“…..Няма кой да повярва вече на такъв ,,смелчага“. Няма ли достойнство, че търси теми за рейтинг….Мандалото хлопна, Слави ! Вече си дори и под ТВ Алфа, Скат, 24 часа и знайните и незнайни кабеларки

Славчо плешива муцуно не позори България бе изрод !!!!

Дойде бат бойко на гости на слави каза му какво да прави и почнахме да плюем по президента….. папагали такива

Слава богу, че не води „мьжа“ си.

Той е един смешен чалгаджия, и политиката ни е и чалга. Хора той просто си е на мястото, жалко за едно цяло поколение, което стана чалгаджии и скача на чалгарските му концерти.
Свестните напуснаха България и той се възползва – така си е за съжаление

Няма и да има! Обикновено фурнаджийските лопати са сами.

Слави ,кой ти дава право да говориш от наше име ? Не смей да плюеш Президента ,който ние си харесваме за първи път ! И Цвък е в Америка /дъщеря му е там/ ,Боко в Мароко /по съвпадение сяхтата/ ама мълчиш ! Видяхме те ……,спри и си кютай докато те търпят все още ! Еха …… !

Стига сте го възхвалявали този президент. Слави е прав. Не виждате ли , че всичко е поза!

Браво! Едно реалистично мнение! Аз съм на Вашето мнение

Аз съм на Вашето мнение. То е релистично и изказано без да се обижда , но отразява истината .

Непрекъснато плюете Бойко Борисов и възхвалявате президента.Отворете си очите
и вижте реалността . Първият се стреми да реши проблемите , доколкото е възможно ,
вторият само критикува и нищо не прави.

Изкажете си мнението по-възпитано и без обиди!

Голям гадняр е Слави , кпйто
Не му ходи по гайдатаа го пюе за щяло и нещяло

Права сте. Малко скромност и стремеж да извърши нещо , което е полезно за обществото няма да й навреди. Не е необходимо да мисли само за тоалетите си ,особено в момент в който хората се борят за оцеляване.Никой не се впечатлява от това как ще е облечена , а от това , което би направила или би казала. Не сме чули никакви изявления от нея, освен
Facebook опроверженията й. Няма и никаква инициатива от нейна страна. Само демонстрация на тоалети .

Това не се отнася за изказването обиждащо Слави , а за мнението за Първата дама!!!

Защо не се замисляте какво Ви казва , а бързате да обиждате. Нямате ли други по-разумни аргументи?

Той казва много истини , но няма кой да го чуе. Хората изказват мнението си като обиждат ,а не като изкажат разумни аргументи.

Съгласен сум радев мръсен популист гледа и слуша само кака Кури долу комунистите,алчни за власт и като доидат ще я втасаме

Аргументите не са на мода на ФБ, тук летят емоции бе з факти.

За слави тифонов….спри да се правиш на закитник на българския народ.ти си лъжец и използвач….жената на президента е похарчила за превоз …може би 1000лв.ок не е редно.но все пак е жена на президента и е охраняват.а я да те видим като си толкова отворен…защо неатакуваш доган.той харчи български пари.слави.спри да се правиш на велик

За слави тифонов….спри да се правиш на закитник на българския народ.ти си лъжец и използвач….жената на президента е похарчила за превоз …може би 1000лв.ок не е редно.но все пак е жена на президента и е охраняват.а я да те видим като си толкова отворен…защо неатакуваш доган.той харчи български пари.слави.спри да се правиш на велик кото защитаваш чалгора слави.питайтего.защо недава вой за охраната на турския помияр дотан…несмее че е свирка на турските партии.слави е нагаждач и леке.лаино

Жалко за мъжкарския ти вид, вярвахме ти. Но ти излезе страхливец. Колко ти платиха, та забрави да правиш избор за политици, забрави за народа и стана блюдолизец…

Слави престани да се излагаш колкото ти и е свиренето толкова ти е и пеенетоно пък си подлезурко и нагаждачпросто много искаш но малко си чел -трябва и акъл да имаш !!!

това което не се купува с пари се купува с много пари .ето ви пример.

Какво велико невежество!!! Всеки Президент води жена си със себе си на международни срещи, това е протокол, и всеки, който съди Президента е пълен глупак. Защо Слави не повдигне въпроса за любовниците на Бойко Борисов и подаръците за милиони, които им прави с народни пари? И всички останали любовници на вицепремиери и депутати, които се назначават без необходимия ценз на държавни длъжности и получават космически заплати? И за продължилото цяла година преЦедателство на Лилиту Павлова? Когато зададе тези въпроси на Бойко, ще му призная ролята на истински борец за правата на народа!!!

Няма разлика между Станислав Трифонов и Николай Бареков. Аз на тоя нагаждач не вярвам. Колкото Дудука вдигна доходите и върна казармите,толкова и Слави ще ви оправи. Нека не се заблуждаваме. А кого и къде води президента жена си и чии пари,него не го бърка.

Прав сте господин Анонимен! Оставиха го бТв с уговорката да ругае този, когото му поръчат. Това много ясно се видя при интервютата с Б.Б. и останалите. Нито един правилен въпрос! Тих и кротък. Голям смях!

Поста не е за Слави, поста е за оня тъп**ар льотчика и крантата му. Та всеки, който се отклони от темата на поста със злобни нападки срещу Слави завършен олигофрен ли е?

Веднага се аргументирал,президент по протокол се придружава от жена си,а това,че плевнята ходеше без жена и изглеждаше като рогат палячо е нещо друго!

42 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Киара след изгонването: Губила съм си времето в „Ергенът”

кадри bTV Поредната отпаднала от „Ергенът” хубавица заяви, че след като е изгледала предаването, си е дала сметка, че си е изгубила времето да преследва Алек. Киара Маджарова осъзнала това след като чула коментар от главния герой в шоуто, че не е негов тип човек, въпреки че го привлича по …

Hell's kitchen
Кой ще смени шеф Ангелов в „Хелс китчън”? Всички тръпнат в очакване

кадри Нова телевизия Кой ще води Кухнята на Ада, след като шеф Виктор Ангелов хвърли куртката? Въпросът вълнува всички фенове на шоуто, които видяха драматичния изход на водещия в сряда вечер. Шеф Ангелов се отказа да се занимава повече с кандидатите за наградата от 100 000 лева, след като те …

Hell's kitchen
Шеф Ангелов предложи работа на Гатьо, а Алекс и Бони се захапаха

кадри Нова телевизия Риалити героят Пеньо Гатевски – Гатьо има възможности на готвач, които да му осигурят работа във всеки софийски ресторант. Този комплимент направи шеф Ангелов на „гладиатора” в „Хелс китчън”, като в думите му нямаше и капка ирония. Похвалата дойде след като бившият рейнджър сготви перфектно месо от …

error: Content is protected !!