fbpx

Синът на президента Радев с първа шампионска титла във футбола, вкара нов важен гол

Талантите на Барокко (родени 2003 и 2004 година) спечелиха шампионската титла в първенството на Деца „А“ – София. Големият успех дойде, след като тимът на треньора Лъчезар Тодоров победи като домакин Гранит (Владая) с убедителното 4:1. Отново с ключова роля за успеха беше синът на президента Румен Радев – Георги, който вкара и днес, както го правеше почти във всеки мач през сезона, пише Блиц.

В същото време преследвачът ЦСКА 1948 разби с 23:0 Левски (Чепинци), надявайки се на грешка на Барокко. В крайното класиране талантите от оглавяваната от Николай Стайков школа завършиха с 58 точки (19 победи, 1 равенство и 3 загубиа, голова разлика 141:28), с една повече от „армейците“. Успехът за Барокко е голям, като се има предвид, че идва само година след създаването на Футболен клуб Барокко Спорт.

Мачът с Гранит (Владая) започна повече от добре за домакините, като още в 5-ата минута Добрин Стаев откри резултата, засичайки топката в мрежата с глава след центриране от ъглов удар. Последваха равностойни минути, в които гостите се опитаха да изнесат играта си по-напред. Малко преди края на полувремето Барокко стигна до втори гол. В 35-ата минута Стаев подаде на Росен Гергов, който се разписа отблизо.

През второто полувреме Барокко заигра по-агресивно и логично стигна до трети гол. В 57-ата минута Полиян Симеонов бе изведен само срещу вратаря на гостите и го преодоля с хладнокръвен удар по земя. На практика край на спора сложи Георги Радев, който се разписа с прекрасен прехвърлящ удар в 68-ата минута – 4:0. Минута по-късно Гранит намали разликата в резултата благодарение на диагонален удар на Калоян Узунов.

Припомняме, че Георги Радев и Калоян Истилянов допреди дни бяха на тестове в школата на Валенсия, след като хванаха окото на емисарите на испанския клуб.

Съставът на шампионите от Барокко: 21. Александър Павлов, 4. Денис Цветков (49- Иван Върбанов), 3.Александър Герзилов, 12.Йордан Панайотов, 17. Георги Младенов, 8.Александър Тасев ( к), 5. Добрин Стаев, 6.Калоян Истилянов (55-Денислав Гигов), 7.Полиян Симеонов (60-Филип Томов), 10. Росен Гергов (55-Мирослав Панайотов), 11.Георги Радев
Резерви: 99.Кристиян Кирилов, 14.Иван Върбанов, 18.Димитър Иванов, 23.Мирослав Панайотов, 22.Филип Томов, 34.Денислав Гигов, 19. Теослав Димитров.
Треньор: Лъчезар Тодоров

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Снаха спря играта на свекърва си в „Стани богат“

Кадри: бТВ Ваня Балтакова, която дълги години е работила в библиотеката на Софийски университет, а сега е пенсионер, се представи на високо ниво в „Стани богат“ и спечели 5000 лева. За 1000 лева тя бе попитана: „С проектирането на какви обекти се занимава основно ландшафтната архитектура“?“ – Паркове и градини, …

Блиц Новини
Киара след изгонването: Губила съм си времето в „Ергенът”

кадри bTV Поредната отпаднала от „Ергенът” хубавица заяви, че след като е изгледала предаването, си е дала сметка, че си е изгубила времето да преследва Алек. Киара Маджарова осъзнала това след като чула коментар от главния герой в шоуто, че не е негов тип човек, въпреки че го привлича по …

Hell's kitchen
Кой ще смени шеф Ангелов в „Хелс китчън”? Всички тръпнат в очакване

кадри Нова телевизия Кой ще води Кухнята на Ада, след като шеф Виктор Ангелов хвърли куртката? Въпросът вълнува всички фенове на шоуто, които видяха драматичния изход на водещия в сряда вечер. Шеф Ангелов се отказа да се занимава повече с кандидатите за наградата от 100 000 лева, след като те …

error: Content is protected !!