fbpx

Симеонов отговори: Лъжа е, че съм отседнал в 5-звезден хотел в Бахрейн

Вицепремиерът Валери Симеонов обвини в лъжа еколога от организацията „За да остане природа в България“ Тома Белев, пише actualno.com.

В момента Симеонов е в Бахрейн, където представлява България на заседанието на Комитета за световното наследство на ЮНЕСКО, на което ще бъдат обсъдени опасенията на организацията, свързани с опазването на Национален парк „Пирин“ като обект на световното наследство.

Белев от своя страна разпространи в социалните мрежи информацията, че българската делегация е отседнала в луксозния 5-звезден хотел Ritz-Carlton.

Ето какво написа във Facebook:

„Валери Симеонов – НФСБ, СКАТ, как е в петзвездният Ritz-Carlton в Бахрейн? Работите ли, работите ли? Измислихте ли как ще подпомогнете протестиращите майки на деца с увреждания, че премиерът на Вас разчита? Не Ви ли е срам? Бойко Борисов, на много хубаво място си командироваш подчинените да разрешават проблемите на хората с увреждания. Ама най-добре да командироваш и 2-3 майки с децата. Убеден съм, че Валери Симеонов ще измисли най-доброто решение, когато е близко до гражданите“.

Природозащитникът дори публикува снимки от лъскавия хотел.

 

В отговор, също в социалната мрежа, вицепремиерът заяви:

„Поредната фалшива новина. Явно за Зелените лъжата се е превърнала в начин на живот и основен политически аргумент. Преди малко Тома Белев качи на фейсбук профила си лъжата, че съм отседнал в 5-звездния хотел Ритц Карлтън в Бахрейн. Грозно и некоректно е, защото аз и представителите на Министерство на околната среда и водите сме разпределени в среден клас хотели, където нощувките са в определения от държавата лимит за настаняване. По-добре е да обясни къде спи колежката му от Зелените, на чии разноски и чии интереси защитава вече една седмица в Бахрейн? Ние сме тук не да си правим кефа, а да поправяме щетите, нанесени от безобразията на скрити зад фалшиви каузи родни зелени НПО-та, съсипващи предприемачеството и туризма в България. А Вас г-н Белев, ВАС не ви ли е срам да лъжете?“.

 

 

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

Блиц Новини
Козунаци от 2 до 100 лв на пазара

Кадри България он ер. Остава по-малко от месец до светлия празник Великден и темите за козунаци и яйца се завъртяха.  Увеличават се и проверките за качеството и цената на козунаците, казват от Сдружението за достъпна и качествена храна. Ако козунакът от магазинната мрежа е без етикет, е притеснително, тъй като …

error: Content is protected !!