fbpx

Сидеров обясни как коалицията ще гарантира пълен мандат на Борисов и кворума в парламента, а депутатите от БСП ще духат супата!

www.blitz.bg

БСП се отказа от парламентаризма, няма как да защитават позицията си извън зала. Кворумът ще бъде осигурен. Спираме пътуванията на депутатите до международни организации, за да осигурим кворум. Може би сега парламентът ще заработи по-делово, тъй като опозицията протакаше заседанията.

С или без опозицията ще се вземат важни решения. Това каза в студиото на сутрешния блок на БНТ лидерът на „Атака“ и председател на ПГ на Обединените патриоти Волен Сидеров. „От БСП си получават 1/3 от заплатите и извън зала. ГЕРБ трябва да приеме предложението ни да не получават заплати, тъй като опозицията няма да върши работа, каза още той.

„Каквото и да стане на евроизборите, трябва да удържим мандатът. Борисов трябва да си изкара поне един пълен мандат“, допълни Сидеров. „В парламента са всички камери и медии, в Министерски съвет е тихо като в храм. Където е истинската власт няма показ. Трябва да има мониторинг на свършеното от министерствата. Къса се връзката между изпълнителна и законодателна власт“, коментира лидерът на „Атака“.

„Вдига се голям шум около преференциите, а това е технически процес. БСП го истеризираха и създадоха едно напрежение. Политиката не е състезание, както смятат от опозицията. Всъщност политиката е за вършене на реални неща“, заяви Сидеров. „Не сме говорили с Бареков за коалиция на евроизборите. В една съществуваща коалиция не е коректно да гледаш на други страни. Първо трябва да решим въпросът как ще се явим“, завърши Волен Сидеров.

Бау-бау на каишка. после в панделата, ямболския пудел.

г-н Сидеров има една стара българска приказка „ Обичаме курвите ;но мразим номерата им„;а на политически проститутки излъганите няма да простят. Не разбрахте ли на тази възраст че да лъжеш е лошо; а да лъжеш народа си е предателство

Сидеров от малък си е едно л…………еке, а вие, писачите, петли или кокошки, научете правописа български и най-вече пълния член.

4 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Батков: Чужденци ритат за 500 евро, наши футболисти стават като Георги Семерджиев

кадри БНТ В българското футболно първенство има чужденци, които играят за 500-600 евро заплата, българи за толкова не можеш да хванеш, това заяви по БНТ Тодор Батков като представител на обществения съвет към БФС. В предаването на Георги Любенов той описа много драматична картина на това, което се случва с …

Блиц Новини
Маги Халваджиян: Медиите набиват мантрата, че в България няма нищо честно

кадри Нова телевизия Шоу като финала на „Като две капки вода” в „Арена София” не е правено не само в България, но и в света, това заяви Магърдич Халваджиян в сутрешния блок на Нова телевизия. „Най-големите ми притеснения бяха, че от телевизионно шоу ще се превърне в концерт. Но на …

Блиц Новини
Учител шокира Ники Кънчев в „Стани богат“ с признание за бабата на жена му

Кадри: БТВ Учител по история и философия в столично училище се устреми към стоте бона в „Стани богат“. След като седна в стола на богаството, Найден Върбанов не се поколеба да разкрие защо е решил да опита късмета си. „През лятото с бабата на съпругата ми гледахме предаването, и тя …

error: Content is protected !!