fbpx

Сидеров към медиите: Обречени сте на глад, ако сме скучни и не си разменяме остри реплики

Снимка: „Канал 3“

Медиите са обречени на глад, ако ние сме скучни, не си разменяме остри реплики и не търсим отговори помежду си. Това обяви лидерът на „Атака” и парламентарната група на „Обединени патриот” Волен Сидеров по повод последните скандали в коалицията и нападките му по адрес на вицепремиера Валери Симеонов, пише „Канал 3“.

„Виждам това, което се случва между мен и Валери Симеонов, във всички студиа. Задавам въпроса на главните редактори, редакторите, водещите, ами ако нямаше такива спречквания с какво щяха да се хранят медиите“, попита националистът.

„С Валери Симеонов си разменяхме нападки, защото не уточнявахме нещата в разговори. Нямаше Коалиционен съвет дълго време. Вчера на срещата в Министерски съвет се разбрахме, че всичко, което влиза в парламента, ще се обсъжда на Коалиционен съвет във формата на съгласие от всички. Тоест, ако някой има реструкции, законът отива в чекмеджето, коригира се и се редактира, докато всички се съгласим“, каза още Сидеров.

Той се закани да събере депутатите от Патриотите, за да решат бъдещето на  Валентин Касабов, който вчера го изблъскал в стаичката на Патриотите в парламента, а преди това обяви, че вече не счита Волен Сидеров за лидер на парламентарната група.

„Смятам, че Валентин Касабов не е подходящо да стои в ПГ на „Обединени патриоти“. Чакам групата да се събере и да реши какво да прави с Касабов. Не искам да се налагам, да съм аз този, който да каже да се съберат. Нека те решат по съвест. Това е човек, който не може да работи в отбор. Може да питате за това всички колеги, включително и тези от НФСБ, които са изразявали недоволство от неговото поведение. Касабов се държи невъздържано, не се притеснява да обижда“, коментира Сидеров.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

Блиц Новини
Козунаци от 2 до 100 лв на пазара

Кадри България он ер. Остава по-малко от месец до светлия празник Великден и темите за козунаци и яйца се завъртяха.  Увеличават се и проверките за качеството и цената на козунаците, казват от Сдружението за достъпна и качествена храна. Ако козунакът от магазинната мрежа е без етикет, е притеснително, тъй като …

error: Content is protected !!