fbpx

Седмичен хороскоп на Алена

Овен
През идните дни е препоръчително да не правите импулсивни покупки и да не харчите пари за глупости.

Това не означава да се превръщате в скъперници, а само да обмисляте малко повече разходите си. Колкото по-практично мислите тази седмица, толкова по-добре. Ще получите вдъхновение за творчески занимания.

Телец
Два са основните сценария, по които могат да се разиграят събитията за вас през седмицата.

За тези, които са положили усилия в миналото, съдбата ще бъде наистина благосклонна. За тези от вас обаче, които не се чувстват достатъчно оценени в работата, ще се развие другият сценарий – няма как да получите признание от другите, ако вие сами не се цените.

Близнаци
Препоръката към вас е да си почивате повече и да обърнете внимание на някои недовършени неща – както в работата, така и у дома. Като цяло периодът ще бъде спокоен за вас. Не е удачно да започвате нещо ново или пък да предприемате действия по някакво дългосрочно планиране. Ако дължите пари, ги върнете.

Рак
През дадения период астрологичните влияния ще ви помогнат да се чувствате по-уверени в себе си. За да сте в синхрон с тях, трябва да си помогнете малко и сами. Начинът да го направите е да живеете тук и сега, да не позволявате на миналите преживявания да ви разстройват или още по-лошо – да ви дърпат назад. Стъпете здраво на краката си и не се разстройвайте.

Лъв
Тази седмица може да се окаже доста ползотворна за вас в професионално отношение, стига да не оставяте днешната работа за утре и да довършите започнатото. Възможно е материалното ви положение да се подобри и някои парични проблеми да намерят разрешение.

Дева
Ще успеете да се насладите на резултатите от положената в миналото работа и да стабилизирате постигнатото – не само що се отнася до служебните дела, но и до всяка област, към която е насочено вниманието ви. Моментът не е подходящ да стартирате нови задачи. Концентрирайте се върху вече започнатото и не забравяйте да си почивате.

Везни
Пред вас ще се открие възможност да се отървете от неща, които вече не ви служат и то по един сравнително лек начин. Това биха могли да бъдат вещи, отношения с хора, ангажименти, даже и напразни надежди. Проявете търпение, няма да срещнете силна съпротива, може да получите дори подкрепа.

Скорпион
Ще имате чудесна възможност да анализирате отношенията си с човек, на когото държите, и да достигнете до някои изводи, които досега са ви убягвали. За разлика от предишни периоди, сега ще бъдете по-обективни и здраво стъпили на земята. Вероятно ще успеете да внесете повече яснота в отношенията си и да говорите спокойно за проблеми, които ви занимават от доста време.

Стрелец
След 10 февруари ще успеете да обърнете повече внимание на себе си и на близките си хора – работата и амбициите ви ще останат на заден план. Ако обаче сте работохолици или точно сега имате много задачи, едва ли лесно ще се откажете от ангажиментите си. И все пак имайте предвид, че във ваш интерес е да забавите малко темпото, ако не искате здравето ви да пострада или пък да развалите отношенията си с любимия човек.

Козирог
Тази седмица ще е доста ползотворна за вас. Освен ако не сте били твърде мързеливи или не сте отлагали прекалено дълго изпълнението на някои задачи. През следващите дни всичко в работата ви ще тече спокойно и без кой знае какви трудности. Периодът ще премине под знака на стабилизацията. Не е нужно да бързате и да пришпорвате събитията.

Водолей
През дадения период ще имате по-голяма потребност от спокойствие и уют. Ще търсите подкрепа от любимите си хора и ще прекарвате повече време с тях. Като че ли най-приятните събития през следващите дни ще бъдат свързани с дома и семейството – може да посетите роднини или пък да си организирате среща с приятели.

Риби
Концентрирайте се върху спешните и текущите задачи – както в работата, така и в личните и семейните финанси. Разсъждавайте прагматично, бъдете организирани и проявете максимално старание в това, което правите – така ще бъдете по-продуктивни. Не бягайте от някои задачи и отговорности, само защото ви се струват скучни. Периодът е изключително благодатен за работа с данни и информация.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Проф. Рачев: Хората тръгнаха по любимите ми камизолки заради температурите

Кадри БТВ Няколко дни с високи температури напомниха, че лятото не е далеч, но циклон ни върна в реалността като понижи температурите, дори и под обичайните за това време на годината. Динамично и хладно време, паднаха хубави валежи точно където трябва. Вече не се притесняваме за туризма по черноморието. Как …

Hell's kitchen
Симона и Митко се събраха в Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Драмата и междуличностните отношения взеха връх в Кухнята на Ада. Вече не се обръща внимание толкова на готвенето. То в повечето случаи се оказва провал и при двата отбора. След един такъв неуспех на вечерна резервация от предаването си тръгна и Славейко, като сините останаха само трима. …

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

error: Content is protected !!