fbpx

Седмичен хороскоп на Алена

Седмичен хороскоп за 29 юни – 5 юли

Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на Алена

Овен
Основната препоръка към вас е през идната седмица да бъдете разумни. Не е нужно да казвате първото, което ви дойде наум, дори да сте убедени, че сте прави, тъй като има вероятност да не сте избрали подходящия начин на изразяване. Ако искате другите да ви разберат правилно, първо анализирайте, подредете мислите си и тогава се изказвайте.

Телец
Периодът е благоприятен за служебните ви дела, но все пак няма да е излишно да проявявате по-голямо внимание към детайлите. Моментът е много подходящ да се заемете с неуредени финансови въпроси – дори някои спънки да ви изнервят, има шанс към края на седмицата да постигнете успех. Що се отнася за взаимоотношенията през следващите дни, не е изключено някой ваш колега или приятел да ви подразни или да ви разочарова с поведението си.

Близнаци
Очаква ви динамична седмица, в която разговорите – лични или делови, ще заемат централно място в общуването ви с околните. Ще успеете да влезете в ролята на добри комуникатори и да докажете, че правдата се ражда в диалога. Едно е сигурно – през този период едва ли ще успеете да избягате от истината, дори тя да не е особено приятна. Поведението на хора от близкото ви обкръжение ще ви наведе на някои размисли.

Рак
В началото на юли ще изпитвате голяма потребност да сте в компания и ще търсите вниманието на любимия човек или на други близки хора. Някои от вас може внезапно да се разнежат. Ще искате да се грижите за любимите си хора и да им помагате с каквото можете. Астрологичните влияния обаче ще ви дадад чудесната възможност да се погрижите за още един важен човек до себе си.

Лъв
Препоръката към вас е да организирате работата и всекидневието си така, че да обърнете внимание на важните неща. За да го постигнете, ще трябва да определите вашите приоритети и да не поемате безкрайни ангажименти и отговорности. Не го ли направите, има вероятност събитията да ви принудят да намалите малко активността си и да насочите енергията си там, където е необходима.

 

Дева
Предстои ви интересна седмица, през която ще имате възможност да внесете подобрение в някоя област от живота си и да въведете ред там, където е нужно. Има голяма вероятност преживяванията ви през следващите дни да окажат влияние върху това в каква посока ще поемете занапред в личния или в професионалния си живот. Ако в началото на периода сте объркани, или се терзаете за нещо, не се тормозете.

Везни

През следващата седмица ще имате възможност да се изявите по някакъв начин. Може да станете център на внимания или да впечатлите околните с това, което сте постигнали в определена област. Семейните въпроси също ще излязат на преден план – не отлагайте да ги разрешите заради служебните ангажименти. Добре би било, ако прекарвате повече време с близките си хора, защото имено те ще ви дадат насоката и съветите, от които имате нужда.

 

Скорпион

В първите дни на юли е възможно да се появи разминаване в желанията, вие да искате едно, а човекът до вас друго. Каквато и да е конкретната ситуация, със сигурност трябва да полагате повече усилия, за да се разбирате с околните и да постигате съгласие по определени въпроси. За да не си създавате излишни проблеми, през следващите дни се опитайте да контролирате по-добре силните си копнежи.

 

Стрелец

Предстои ви наситена с преживявания седмица. Някои от вас ще приемат събитията като приключения, други ще откриват в тях предизвикателства. При всички случаи няма да скучаете. През следващите дни с пълна сила ще проявявате типичното за представителите на вашия знак качество – да търсите истината за нещата и да я изричате. За съжаление тази ваша склонност може да предизвика проблеми.

Козирог

Търпението на много от вас ще бъде поставено на изпитание, защото има голяма вероятност събитията да не се развиват по план. Някой няма да оправдае очакванията ви. Трудно ще ви бъде да се адаптирате към промените и да сте по-толерантни към околните. Пробвайте да се поставите на мястото на другите. За целта общувайте по-активно и бъдете готови да водите преговори, ако това се налага.

 

Водолей

През първите дни на периода е възможно да срещате повече спънки и съпротива отвън. Здравият разум, на който обикновено се опирате, също може да ви изневери през следващите дни – ще си мислите, че разсъждавате логично, но всъщност ще се заблуждавате. Изчакайте до края на седмицата, за да видите как ще се развие ситуацията. Тогава ще ви стане ясно дали сте на прав път.

 

Риби

Бъдете по-бдително от обикновено, защото рискът да допуснете грешка ще е голям. Ако се съмнявате в нещо, потърсете още едно мнение или допълнителна информация. Възможно е да изпитвате колебания, но вместо да взимате прибързани решения под влияние на емоции, по-добре изчакайте малко. Има вероятност ситуацията скоро да се изясни и по-лесно да стигнете до отговорите, които търсите.

 

За жената

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Мистерия с изгонването на Васка от „Ергенът“, ето какво скриха продуцентите

кадри bTV, YouTube/Надкаст Огромната част от аудиторията на “Ергенът” са жени. Малкото мъже, които гледат риалитито, пък най-вероятно ще спрат, след като вече я няма Васка. Тя беше еднолична шампионка по мъжки интерес в този сезон и този факт се отбелязва от всички коментатори. Защо обаче Васка си замина? Официалната …

USA news
Horoscope for Friday, March 29: Your phone should not pick up a sign

Pixabay On March 29, Taurus better not pick up their phone. Here is the horoscope from the Lama: Aries During this day you will find a brother in reason. Or a sister. In other words, you will meet a member of the opposite sex who will think and feel the …

USA news
On March 29, Friday, name day celebrates a heroic name

On March 29, Friday, name day celebrates a heroic name On March 29, name day is celebrated by everyone who bears the name Marco. Marko is the ancient Hebrew for wrestler. According to the Latin reading, however, the name is translated as masculine. In the reign of Emperor Constantine the …

error: Content is protected !!