fbpx

Седмичен хороскоп за периода от 29 април до 5 май

За Овните седмицата е успешна, а при Телците се очертават важни, но и добри дни. За Близнаците  се очертава повишено внимание поради проблеми, а препоръката към Раците е да се контролират. Лъвът ще се ангажира с реализацията на лични цели, а Девите ще преследват желанията си настойчиво, пише „За жената“. По-добрата организация е задължителна за Везните, макар че те, не са от тези, които си „изоставят магарето в калта”, а за Скорпионите седмицата е отлична. Стрелците да са мобилизирани за промяна, но да са и предпазливи, а Козирозите са в етап за лична стабилност. Водолеите се владеят, за да успеят, а Рибите да не се подават на емоции.

 

ОВЕН

Сполучлива седмица

Нова дейност или друго начинание ще обсеби интереса ви с перспективата си за повече придобивки. Предстоящата седмица ще е благоприятна за активните делови действия на Овните, които ще работят по материалните си цели в екип с още трима души. В този професионален комплект ще действате доста бързо и ще поемете изпълнението на още няколко делови задачи.

Петък е напълно сполучлив. Успешна е и събота, но тя е тягостна. В неделя и понеделник ще действате успешно. Вторник е нервен. Добра реализация в сряда, а в четвъртък сте разсеяни.

 

ТЕЛЕЦ 

Тежки, но и добри дни

Натовареността ви е голяма, но съвсем скоро ще почувствате облекчение. Предстоящият седемдневен етап ще е утежнен за мнозина от Телците. В случая става въпрос за кавги в близкия кръг, които ще навредят сериозно на някои от родените в зодията. Добрият вариант е да сте извън хората, които яростно ще се нападат и обвиняват неистово. В друг аспект седмицата не предизвиква проблеми. Петък е характерен с много движение, събота ви носи късмет, а неделя ще е трудна. Понеделник е сполучлив. Положителни са и следващите дни.

 

БЛИЗНАЦИ 

Напрежение и проблеми

Откриват ви се отлични възможности за професионална реализация, работете с решимостта, с която подхождате към всеки проблем и ще напреднете бързо. През новият седмичен период не липсват условия за реализация на преобладаващата част от Близнаците, но ще е трудно да осъществят намеренията си по начин, който напълно ще ги устрои. На основата на отминали ситуации, при които някой от вас е бил ощетен ще възникне мощно противоборство. Тази реакция ще предизвика доста неприятности и проблеми, които явно не сте очаквали.  По принцип дните са успешни, но ще са доста нервни.

 

РАК 

Владейте се за сполуката си

Физическото ви и духовно здраве се нуждаят от обновяване. За предстоящата седмица определено може да се твърди, че от целия Зодиак представителите на Рак са най-мощно атакувани на ниво емоции. Ще е много трудно да ги овладеете, защото ще действат в широк диапазон и с непредсказуема променливост. Въпреки това никак няма да е лошо да се стремите към по-овладeни реакции, защото неусетно ситуацията може да се обърне срещу вас и да ви причини неочаквани изненади. Най-добър ден е сряда.

 

ЛЪВ 

Реализация на лични цели

С чисти пориви ще се впуснете в професионалните си търсения и ще достигате до своите върхове. Седмичният етап ще е най-благоприятен за реализация на лични цели и точно затова е необходимо да акцентирате върху контактите си в обществените среди, откъдето ще получите подкрепата на надеждни личности. Във всички случаи следва да бъдете изключително активни, защото ще се наложи да преодолявате препятствия. Петък, уикендът и понеделник ще преминат успешно. Следващите делници са оказват по-нервни и напрегнати.

 

ДЕВА

Преследвайте целите си настойчиво

Нов проект или друго предизвикателство ще привлече интереса ви през тези дни. Пречките, с които мнозина от Девите ще се сблъскат през периода се отнасят предимно към личния план. За да не се чувствате потиснати от възникващите ситуации е добре да не ги считате за плод на фаталности. В настоящия момент наистина възникват проблеми от различно естество, с които преобладаващият процент от родените в знака ще се справят успешно, тъй че единственият по-неудобен и неприятен ден ще бъде сряда, но няма да е тежък.

 

ВЕЗНИ 

Организирайте се

Очакват ви благоприятни промени в кариерата, повишение в службата и утвърждаване на авторитета ви. Този седмичен етап ще затрудни мнозина от Везните в делово отношение. Някои от зодията не са достатъчно организирани и мобилизирани, което несъмнено ще окаже негативното си въздействие. За други от знака е свойствена значителната колегите в службата или в средите на бизнеса. Единственият наистина по-напрегнат  като емоционалност, чиито негативни тонове ще намерят ярка изразност в отношенията скатопотруден делник ще бъде сряда.

СКОРПИОН 

Благодатен етап

Има какво да ви радва. Развитията от последните дни ще ви обнадеждят и повдигнат духа ви. През новия седмичен период, преобладаващата част от Скорпионите ще са в състояние на вътрешно равновесие, което ще им  позволи да действат съсредоточено и успешно. Дните са доста ползотворни за проектиране на съвместни партньорски ангажименти, и за материален напредък в деловата сфера. Петък и неделя са успешни. Събота ще е нервна, а неделя е успешна. Следват благоприятните понеделник ивторник. Сряда  четвъртък са напрегнати.

 

СТРЕЛЕЦ

Действайте мобилизирано и предпазливо

Едно събитие ще ви накара да се почувствате несигурни и беззащитни. Този седмичен период ще е напрегнат за професионалната реализация на Стрелците. За една част от зодията е твърде характерно отпускането, което води до изоставане на деловите задачи. Други, поради невъздържаност, ще се конфронтират с някого, а това е ситуация, от която не може да се очаква нищо добро. Положителните ви са неделя и понеделник. За другите е характерна засилена нервност в отношенията с околните, и определено ще са трудни.

 

КОЗИРОГ 

Делова стабилност

Упоритостта ви в определена област ще ви изведе до очаквани висоти. Този етап може да се определи като стабилен за реализацията ви в делови план и за успешни действия по някои лични въпроси, но се оказва твърде нестабилен в емоционален план за голям процент от родените в знака, и то предимно от гледна точка на нервното себевладеене.        В делови план ще възникнат провокации, които ще ви активизират за противопоставяне на някого. Нервните ви дни са събота и четвъртък. Останалите са хубави и успешни.

 

ВОДОЛЕЙ 

Владейте се за сполуката си

За да задоволите все по-растящите нужди на семейството ще повишите активността си, с надеждата това да се отрази положително и на бюджета ви. За предстоящата седмица определено може да се твърди, че от целия Зодиак, представителите на Водолей са най-мощно атакувани на ниво емоции. Ще е много трудно да ги овладеете, защото ще действат в широк диапазон и с непредсказуема променливост. Въпреки това, никак няма да е лошо да се стремите към овладяването им, за да не последва провал на цели. Трудните ви дни са неделя сряда и четвъртък, а другите четири са плодотворни.

 

РИБИ 

Не се подавайте на провокации

Професионални и бизнес – начинания ще владеят мислите на деловите и служебно ангажирани представители на знака. Период, изпълнен с добри възможности за лична и делова сполука, но и провокативен от гледна точка на пречки при осъществяване на деловите цели. Това е особено характерно за бизнеса, където ще има не само препятствия, но и подли удари от страна на врагове и противници. Не нарушавайте вътрешния си баланс, защото ще загубите способността си за точни преценки.

 

 

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Hell's kitchen
Шеф Ангелов предложи работа на Гатьо, а Алекс и Бони се захапаха

кадри Нова телевизия Риалити героят Пеньо Гатевски – Гатьо има възможности на готвач, които да му осигурят работа във всеки софийски ресторант. Този комплимент направи шеф Ангелов на „гладиатора” в „Хелс китчън”, като в думите му нямаше и капка ирония. Похвалата дойде след като бившият рейнджър сготви перфектно месо от …

USA news
Horoscope for April 25 Thursday: Do not enter the Internet zodiac

Libra should not go online today. Here is the horoscope of the „Llama“. Aries Not a bad day, largely conducive to the fulfillment of your wishes. Doubts are possible in the morning, but there will be no trace of them before lunch. This is a good time to systematically expand …

Блиц Новини
Наско от Б.Т.Р. разкри голяма драма с Ал Бано в „Капките”

кадри Нова телевизия Моментът, в който знаменития италиански певец Ал Бано излезе да пее със своето копие в „Като две капки вода”, ще се запомни като един от най-силните в този сезон на шоуто. В интервю за сутрешния блок на Нова телевизия обаче Наско от Б.Т.Р. разкри, че дуетът между …

error: Content is protected !!