fbpx

Седмичен хороскоп за всички зодии

novini.bg

Като цяло седмицата е спокойна. Космическите енергии като цяло също са благоприятни. Въпреки това не се опитвайте да плувате срещу течението. Отложете срещите с делови партньори, не се мъчете да решите сега финансовите въпроси. Луната е намаляваща и не е подходящо. В противен случай може да претърпите загуби. През следващите дни Луната ще преминава през знаците Скорпион, Стрелец, Козирог, Водолей. Лунни дни – 21, 22, 23, 24, 25, 26 и 27.

Влиянието от секстила на Слънцето с Марс, въпреки че точният аспект ще бъде на 28 февруари, ще започне да се усеща още от началото на седмицата. Ще ни прави по-енергични и активни. Някои хора ще почувстват, че кръвта им кипи и силно желание за действия. Добро време за лидери и хора, които са на ръководни длъжности. Подходящо за смели и решителни действия.

В петък, на 1 март, планетата на любовта, красотата и изкуството на Венера преминава в знака Водолей, където ще бъде до 26 март. Това ще внесе в личните и партньорските отношения такива качества като свободолюбие, демократичност, спонтанна импровизация.

На 1 март Венера ще направи квадратура с Уран, но влиянието ще започне да се чувства още предните дни. Това носи силни емоции и вълнения. Ще ви накара да пърхате като екзотична пеперуда. Отварят се възможности за лесно влюбване и любов от пръв поглед. Човек е склонен да загуби ума си в любовната авантюра. Настроението става променливо като мартенското време. Възможни са неочаквани материални загуби, така че бъдете предпазливи.

Благоприятни дни за подстригване – 25, 28.02. и 03.03.

Луната се движи на празен ход и в тези периоди не трябва да се предприема нищо важно, да не се подписват договори, да не се правят предложения, да не се купуват скъпи вещи.

25.02.2019 14:15 – 23:21

28.02.2019 08:18 – 08:49

02.03.2019 20:48 – 21:07

Овен – Предстои спокойна и умерена седмица. Бъдете търпеливи и последователни в професионалното направление. Повечето от вас смятат, че имате прекалено много задължения, което наистина е така. Не се страхувайте да изразите своите възгледи и идеи, Юпитер ще ви даде своята подкрепа. Слънцето е във вашия 12 дом на мистичното и тайнственото, на подсъзнанието. Няма нужда да бързате, всички най-важни неща ще се случват на вътрешното ниво. Вие сте във фаза на променяне на възгледите си за света, но по позитивен и висококачествен начин, като придобивате ценни знания. Имате по-добър контрол над собствения си живот. Намирайте достатъчно време за сън, което е важно за възстановяване на енергията ви. Може да имате необичайни, ярки сънища, изпълнени със скрит смисъл. Ще приключите февруари на позитивна вълна.

Благоприятни дни – 26, 27.02.; 03.03.

Неблагоприятни дни – 28.02.; 01, 02.03.

Телец – Ще имате много енергия, за която трябва да благодарите на Марс. Вложете своя ентусиазъм и енергия в бизнеса, взаимоотношенията, укрепване на здравето и разширяването на сферите на влияние. Вероятно ще получите награда за предишни постижения. Ще можете да се справите с всички предизвикателства без никакви проблеми. Най-важното е, че сте организирани и не се придържате към мнението на мнозинството на работното място, разбира се, имате свои собствени идеи, които са различни и в които вярвате. Вие ще бъдете независими и щастливи. Юпитер привлича благосъстояние и други ресурси към вас. Време е да се оценят перспективите за бъдещето. Слънцето е във вашия дом на приятелството и социалната активност. Вашето внимание ще бъде привлечено от социално ориентирани проекти, сътрудничество, групова работа, взаимоотношения с приятели.

Благоприятни дни – 28.02.; 01, 02.03.

Неблагоприятни дни – 25.02.; 03.03.

Близнаци –Слънцето е в най-високата точка на хороскопа ви, в сектора на кариерата ви, където ще остане до 21 март. Това се случва веднъж годишно, така че се постарайте да се представите в най-добра светлина. Време е да излезете от сенките и да се покажете пред света. Марс ще създаде ситуации, които няма да бъдат много благоприятни. Старайте се да подобрите отношенията с колегите. За мнозина това ще се отрази чрез изразяване на повече емоции. По-конкретно ще бъдете склонни изведнъж да кажете всичко, което сте таили дълго време. Ако сте трудолюбиви и отговорни, то скоро ще дойде времето да се възползвате от предимствата и наградата за вашия труд обещава да бъде щедра, но само ако харесвате работата, която имате сега. Но ако смятате, че сте способни на повече и заслужавате нещо по-добро, може би е време да помислите за нови перспективи.

Благоприятни дни – 03.03.

Неблагоприятни дни – 26, 27.02.

Рак – Слънцето е във вашия дом на пътуванията и приключенията. Тази седмица ще срещнете нови хора, които ще разширят вашите хоризонти, ще ви накарат да видите света от различна гледна точка. Отпуснете се и се насладете на нови и непознати преживявания. Ще откриете най-много мотивации чрез работа в екип, както и чрез неформални разговори с приятели. Също така ще имате конкуренция, но в позитивен смисъл, където ще дадете най-доброто от себе си. Време е да се открият нови хоризонти, да се открехнат нови врати, да постигнете целите си. Така че, ако не сте доволни от текущата работа, започнете вече да търсите нещо по-добро. Чувствайки прилив на енергия, не трябва да се впускате бързайки в морето от събития, което ви изглежда сега до колене. Възможно е да допуснете грешки от бързане. Повече време отделете да почивате. Стресът ще ви изтощи енергийно.

Благоприятни дни – 25.02.

Неблагоприятни дни – 28.02.; 01, 02.03.

Лъв – Слънцето се намира във вашия дом на трансформацията и секса, където ще остане до 21 март. Актуални ще са партньорските отношения и съвместните финанси. През следващите седем дни ще имате добра жизнена енергия, ще получите подкрепата на звездите и ще излъчвате особена харизматичност. Марс ви дава мотивация за всичко, което правите. Засилва се вашето либидо. Социалните срещи с приятели ще ви радват и ще ви зареждат с позитивни емоции. Ще укрепите връзките си с близките и партньорите си, ако избягвате упреците и взаимните обвинения. Пазете се от странични изкушения, ако имате връзка. Свободните представители на знака нека да бъдат отворени за нови възможности. В личните отношенията физическата страна на любовта придобива особено значение, тук ще получите вълнуващи впечатления.

Благоприятни дни – 26, 27.02.

Неблагоприятни дни –25.02.; 03.03.

Дева – Тази седмица е благоприятна за възобновяване на изоставени и отложени проекти. Всичко, което е свързано с преструктуриране е добре оправдано. Не настоявайте за признаване на вашите достойнства, просто продължавайте да ги използвате! Тази седмица идеално би било да вземете малка почивка, дори за два дена и да се насладите на семейството, приятелите си и да си възвърнете енергията. Добре би ви се отразило и да смените обстановката като заминете някъде. Умората ви прави нервни. Избягвайте вербалната агресия и лошото настроение, ако нещо ви притеснява, трябва да говорите с другите с по-дружелюбен тон и да проявите толерантност. Мнозина ще проявят сексуална активност. Слънцето е в дома на партньорството ви, където ще остане до 21 март. През този период много важни ще бъдат отношенията с партньорите ви. Връзките могат да достигнат до ново ниво, ако положите достатъчно усилия, за да разберете любимия човек и да се вслушате в неговото мнение.

Благоприятни дни – 25, 28.02.; 01, 02.03.

Неблагоприятни дни –26, 27.02.

Везни – Слънцето се намира в дома на работата и здравето, където ще остане до 21 март. Обстановката около вас оказва голямо влияние върху емоциите ви. Ето защо тази седмица ще имате проблеми с концентрацията. А именно, ще има много напрежение в околната среда и няма да можете лесно да се справите със собствените си задължения до степента, в която сте планирали. Опитайте се да намерите вътрешен баланс и не вземайте толкова навътре нещата. Направете всичко възможно, за да се организирате по-добре, защото само по този начин можете да избегнете натрупване на задължения. Добре е да се погрижите за здравето си, да си направите изследвания. Ако имате някакви здравословни проблеми, не отлагайте посещението при лекаря си. Благоприятно време за творчески изяви, творческа работа и за бохемски живот. Дни на много сексуална активност за този знак и ще се наслаждавате на удовлетворяващи моменти в личния живот.

Благоприятни дни – 26, 27.02.; 03.03.

Неблагоприятни дни – 28.02.; 01, 02.03.

Скорпион – Звездите ще увеличат вашата креативност и ще можете да я приложите към новите си проекти или задачи, преодолявайки трудностите. В някои дни от седмицата ще трябва да контролирате характера си, за да не предизвиквате конфликти с колеги. Малко сте небрежни към здравето си и дори към външния си вид. Може да възникне напрежение във вашето семейство, особено с партньора ви, трябва да имате много търпение и толерантност в любовта. Положете усилия в отношенията, защото с разбиране и сдържаност всичко може да върви добре. Слънцето в следващите четири седмици ще бъде в сектора на любовта ви, затова не се застоявайте дълго у дома, а се отдайте на срещи и търсене на приключения. Свободните представители на вашия знак може да очакват съдбовна среща ( шансовете са големи до 21 март), която ще отбележи началото на нова любовна история.

Благоприятни дни – 28.02.; 01, 02.03.

Неблагоприятни дни – 25.02.; 03.03.

Стрелец – Слънцето е в семейния сектор на вашия хороскоп, където ще остане до 21 март. Тази седмица ще бъдете фокусирани върху вашия дом, семейство и личен живот. Може да предприемете ремонт, смяна на обстановката и интериора. Юпитер ще привлича към вас позитивни хора и всички необходими ресурси и през целия период ще ви води към растеж във всички житейски области. Ще бъдете малко по-емоционални от обикновено. Не се опитвайте да потискате емоциите иначе ефектът ще е обратен. Трябва да оставите малко повече време за почивка и да правите неща, които наистина харесвате и които не ви правят прекалено уморени. В някои връзки ще има изясняване на отношенията, други ще изживеят по-щастливи дни и ще укрепят отношенията си. При свободните хора от вашия знак, мнозина ще започнат романтична връзка след продължително ухажване.

Благоприятни дни – 03.03.

Неблагоприятни дни – 26, 27.02.

Козирог – Започва една динамична седмица. Нещата се случват бързо при вас. Ще вложите много енергия в различни задачи. Мнозина ще разширят професионалните си контакти, ще се отворят врати за нови търговски отношения. Разходите трябва да бъдат по-добре контролирани. Ако имате деца, опитайте се да бъдете търпеливи, когато говорите с тях, направете всичко възможно, за да избегнете гневни изблици и не ги критикувайте, защото ще загубят доверие във вас. Слънцето се намира във вашия дом на комуникациите, където ще остане до 21 март. Вие ставате по-общителни, лесно ще можете да установявате нови контакти. Дори мълчаливите представители на вашия знак ще са по-приказливи и ще търсят събеседници. Преговори, презентации, творчески срещи, интелектуален труд и обучение ще бъдат изключително плодоносни. Здравето ви ще бъде добро в общи линии, но във всеки случай обръщайте внимание на вашето хранене. Ще се почувствате малко по-свободни от обикновено и това може да доведе до изневяра.

Благоприятни дни – 25.02.

Неблагоприятни дни – 28.02.; 01, 02.03.

Водолей – Стремете се да бъдете по-практични и прагматични. Проявите на импулсивност и бързите решения няма да доведат до нищо добро. Вашата самоувереност се основава на опит, компетентност, интуиция и подкрепата на планетите. Слънцето се намира в дома на парите ви, където ще остане до 21 март. През този период вие ще се стремите към материална стабилност. Много от вас ще разработят нова финансова стратегия. Прегледайте приоритетите си по отношение на финансите, анализирайте приходите и разходите, покупките и сметките. Някои от вас ще открият нов източник на доходи. Старайте се да контролирате емоциите си и да не влизате в конфликти. Избягвайте заседналия начин на живот тези дни. Контролирайте теглото си, а ако сте любители на добрата храна, трябва да предприемете диета или да контролирате малко повече това, което ядете. Кратка ваканцията не е лоша идея за почивка и наслада от природата и нови пейзажи, нови впечатления.

Благоприятни дни – 26, 27.02.

Неблагоприятни дни –25.02.; 03.03.

Риби – През седмицата ще имате благоприятни обстоятелства. Време е да се покажете пред света и да изразите своята индивидуалност, защото Слънцето ще се движи във вашия знак, отбелязвайки началото на вашата лична нова година. Вие сте сърдечни и приятелски настроени, с удоволствие общувате с всички, споделяте с тях душевната си топлина. Слънцето ви дава енергия и привлича към вас интересни и позитивни хора. Започвате да чувствате в себе си голям творчески потенциал. Вие ще се амбицирате да търсите нови постижения и изяви. Дерзайте и действайте, звездите са на ваша страна. Някои ще почувстват рутина в живота си като двойка. Монотонният живот може да предизвика конфликти с партньора. Промените в настроението и голямата раздразнителност допълнително ще усложнят нещата, ако не успявате да се владеете. Свободните представители на знака може да се почувстват ядосани на живота, че не намират любовта на живота си, но никога не се знае.

Благоприятни дни – 25, 28.02.; 01, 02.03.

Неблагоприятни дни –26, 27.02.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Пълен обрат с Вики след „Ергенът”: Прави много пари от прякора Цър-пър

кадри bTV, Инстаграм/Виктория Асенова Ако Алек ми беше дал роза в последния епизод, щях да му я откажа, това заяви Виктория Асенова, която напусна „Ергенът” след като се превърна в най-обсъжданата участничка този сезон. Тя направи това изказване в подкаста „Надкаст”, където стана ясно, че вече е започнала да капитализира …

Блиц Новини
Илия Луков разтърси ефира на БНТ с баладата за Гунди и Котков

кадри БНТ Народният певец Илия Луков разтърси с емоция студиото на БНТ в предаването на Георги Любенов. Той дойде за интервю, което много бързо се превърна в мини концерт. Луков изпя три песни, като първата беше легендарната балада за Аспарухов и Котков. Певецът не спести нищо от емоцията, която му …

Блиц Новини
Пилот накара Ники Кънчев да онемее в „Стани богат“

Кадри: бТВ Станислав Кертиков продължи по емоционален начин блестящата си игра в „Стани богат“ тази вечер. След като се настани отново в стола на богатството, пилотът на самолет успя да докосне сърцето и душата на Ники Кънчев с признанието защо е решил да участва в телевизионната игра по бТВ. „Тук …

error: Content is protected !!