fbpx

Свободна Европа: Може ли обикновен гражданин да разпорежда действия на МВР? Може, ако се казва Бойко Борисов

Може ли обикновен гражданин да получава оперативна информация от МВР и да разпорежда действия на службите за сигурност? Може, ако се казва Бойко Борисов.

Това става ясно от официални отговори на Министерския съвет, изпратени след въпроси на Генка Шикерова и Полина Паунова от Свободна Европа във връзка с отношенията между Борисов и Борислав Лазаров – собственика на фирма „Син кръст 2016“ и герой в неизлъченото по Нова телевизия разследване „Война за трупове“.

Предоставената от Министерския съвет информация твърди:

На 16 парил 2017 г. Борисов получава информация за пътен инцидент на столичната улица „Мара Бунева“ по „обичайния“ за него начин – от „дежурен служител по МВР“. Отново според обичайните действия на премиера, той е „оказал съдействие на мястото на инцидента да бъде изпратен незабавно пожарен автомобил, който да разреже ламарините и да спаси пострадалите“.

Пострадалите са двете дъщери на Борислав Лазаров, собственик на фирма „Син кръст 2016“. След получената помощ, те отиват в дома на премиера, за да изкажат благодарността. Събитието е запечатено на снимка, която впоследствие двете момичета публикуват във Фейсбук.

Всичко описано дотук щеше да звучи „обичайно“, ако към въпросния момент – 16 април 2017 г., Бойко Борисов е министър-председател. Това обаче не е така. Тогава премиер е Огнян Герджиков.

 

Продължението четете ТУК

Докога една журналистка ще си изказва личното заплатено от някого мнение относно някакво събитие в което да е замесен Бойко Борисов. Това свързано ли е с някакво поръчково убийство,търговия с дрога и всички идиотщини които може да си измисли Ш/ва. Няма таков нещо,но госпожата пита и пита. Колкото повече и плащат ,тя все повече пита. Като се плаща ще пита за ланския сняг, за пантофите на Борисов /подарък ли са или си ги е купил сам/, за храната на кучетата / и за тях същото/,абе и за всичко за което се сети,важнотоне пара да се дава.
След всички тези простащини ще следват едни тъпашки заключения /съгласно хонорара/ и госпожата е на върха по хонорари.
САМО ДА ИМА КОЙ ДА И ВЯРВА. АКО ИМА,АМА ВЕЧЕ НЯМА.

Той Домусчиев затова ги метна наред.Много са се разпасали!

На нея затова ѝ плащат. Затова е разследващ журналист. Тя си носи последствията и ако изказва неверни неща си има съд. А за клевети, наказанието е голямо.

tozi 4ovek ,kato go viwdam mi naranava dalboko dywata .

4 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Киара след изгонването: Губила съм си времето в „Ергенът”

кадри bTV Поредната отпаднала от „Ергенът” хубавица заяви, че след като е изгледала предаването, си е дала сметка, че си е изгубила времето да преследва Алек. Киара Маджарова осъзнала това след като чула коментар от главния герой в шоуто, че не е негов тип човек, въпреки че го привлича по …

Hell's kitchen
Кой ще смени шеф Ангелов в „Хелс китчън”? Всички тръпнат в очакване

кадри Нова телевизия Кой ще води Кухнята на Ада, след като шеф Виктор Ангелов хвърли куртката? Въпросът вълнува всички фенове на шоуто, които видяха драматичния изход на водещия в сряда вечер. Шеф Ангелов се отказа да се занимава повече с кандидатите за наградата от 100 000 лева, след като те …

Hell's kitchen
Шеф Ангелов предложи работа на Гатьо, а Алекс и Бони се захапаха

кадри Нова телевизия Риалити героят Пеньо Гатевски – Гатьо има възможности на готвач, които да му осигурят работа във всеки софийски ресторант. Този комплимент направи шеф Ангелов на „гладиатора” в „Хелс китчън”, като в думите му нямаше и капка ирония. Похвалата дойде след като бившият рейнджър сготви перфектно месо от …

error: Content is protected !!