fbpx

Свободна Европа: Живее ли Пеевски в България? Въпросът отива в ЦИК

Източник: Свободна Европа

Централната избирателна комисия ще разгледа жалба на Гражданско сдружение “БОЕЦ” срещу кандидата на ДПС за евродепутат Делян Пеевски. Причината за сигнала е, че според сдружението Пеевски не отговаря на едно от изискванията в Изборния кодекс – кандидатът да е живял в България или друга страна от ЕС през последните шест месеца.

“През последните шест месеца в качеството му на депутат от 44-то Народното събрание на Република България, г-н Пеевски не е присъствал на нито едно пленарно заседание на парламента. На 18.04.2016 г. премиерът Бойко Методиев Борисов в свое участие в телевизия БТВ заяви: „Пеевски си отиде, Пеевски напуска страната”, се казва в жалбата.

Хора от гражданското сдружение са потърсили Пеевски и в централата на ДПС, където са били информирани, че не знаят къде живее и къде се намира.

Делян Пеевски не е забелязан дори на откриването на предизборната кампания на своята партия, в чиято листа е втори.

„Ако се окаже, че Пеевски не е живял според законовите изисквания през последните 6 месеца в България и страна членка на ЕС, то следва неговата регистрация, като кандидат за евродепутат от листата на ДПС да бъде заличена“, посочват от „БОЕЦ“.

При братя Галеви е. И Брендо му е съсед.

Не са решили,не са го приключили Шишо,другарите от Правец…

ВСИЧКИ В ЛИСТИТЕ СА МОШЕНИЦИ! СЕГА КУЧЕШКИ СЕ БОРЯТ ЗА КОКАЛА!!!

ЗАЩО БЕ ГАДОВЕ?????????????????????????????????????

Ебати изискването “ да е живял последните 6 месеци в България или В НЯКОЯ ДРУГА СТРАНА В ЕВРОПА “ . Звучи като “ … или да е изял 200 кила печено прасе цялото за един ден ! “ Никакъв проблем за Пеевски .

Аз питам – колко дни е на работа като депутат? Колко и какви въпроси е поставил за решаването на проблеми на народа???

7 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

Блиц Новини
Козунаци от 2 до 100 лв на пазара

Кадри България он ер. Остава по-малко от месец до светлия празник Великден и темите за козунаци и яйца се завъртяха.  Увеличават се и проверките за качеството и цената на козунаците, казват от Сдружението за достъпна и качествена храна. Ако козунакът от магазинната мрежа е без етикет, е притеснително, тъй като …

error: Content is protected !!