fbpx

Свидетел преобръща всичко: Местан спря на стопа

Лютви Местан е спрял на знака „Стоп“ край село Загорско, преди да се включи в движениено по главния път „Маказа“ – Кърджали. Това установяват разследващите на тежкия пътен инцидент на 14 април, когато на място загина 6-месечно бебе, а родителите му бяха настанени в кърджалийската болница, твърди 24rodopi.com.

Малкото очевидци на зверския сблъсък на „Фолксваген“-а на Местан и „БМВ“, които се намирали в този момент на разклона и били в други МПС-та, твърдят, че Местан е спрял на знака.

„Спря. Но в този участък човек и да иска не може да продължи без да спре. Дори да няма знак, всеки водач спира“, твърди един от очевидците, който ще бъде свидетел по делото.

Водачът на БМВ-то, който е баща на загиналото дете, и съпругата му, обаче твърдят, че „Фолксваген“-ът не е спрял на „Стоп“-а. Освен това, той признава, че се е движел с превишена скорост, но не повече от 110 км/час.

Две идентични катастрофи са ставали в Кърджалийско в последните години.

ОТНОВО ЩЕ ИМА ОТКУПЕНА НЕВИННОСТ ПОД ПАТРОНАЖА НА ГЕРБЕРСКАТА СЪДЕБНА МАШИНА

Какъв „Стоп“, какви 5 лева? Пътен знак Пътен знак Б2 – се нарича „Спри! Пропусни движещите се по пътя с предимство“! ! Местан е изпълнил, замо част от повелята на пътния знак! Вината е изцяло негова! Въпросът със скоростта на движещия се с предимство, ще се санкционира отделно! Виновен за смъртта на детето е само Местан!

Той е станал причина за смъртта на детето, така че спрял или не спрял е убиец. Щом другия се е движел по път с предимство, местан е виновен, защото е излязал на главния път в неподходящ момент. Тоя човек няма съвест, мръсник по душа, вместо да се почувства виновен, че е убил човек, той се чуди как да се оправдае и подкупва свидетели. За мръсническите му действия и мисли господ го наказа. Сам си е виновен, да го яде вината му до края на живота.

Убита е малка невинна душичка и казвате , че е невинен, а виновен бащата на детето движещ се по път с предимство защото не е подсигурил предимство на големия Местан. Правилника не е ли за всички? Пази Боже!

Естествено, невинен, както всички останали “ елитни “ престъпници!

Корупцията и хайдутлука в действие , В БГ няма съвестни магистрати , камо ли справедливост, платен театър това Е, по добре тази държава- цирей да Я няма ….

Местан явно е виртуоз каскадьор. Как от СПРЯЛ НА СТОП ще излезе на няколко метра с такава скорост, че да уцели точно в средата и да размаже движещо се със 110 км/ч БМВ и да предизвика такива последствия. Местан не е дебил – човек с висше образование е, ако се е тръгнал от стоп е имал многократно повече време за реакция и с минимална инерция на своя автомобил.
За да го оправдаят, съдиите трябва да бъдат окичени с ГЕРБЕРИ.

зхака е спри осидури предимство

Ако си бе признал вината като мъж,бихме го приели.Но това е някакво мекотело ,което се мъчи да се оневини по всякакъв начин.Случват се катастрофи постоянно по пътищата .Допустимо е.Не допустимо празното самочувствие и липсата на мъжко достойнство.От това изглежда още по-виновен и по-жалък.Предполагам ,че и неговите господари ще се отвърнат от него.Не може да е начело на една партия такова мекотело.Всички го видяха!Поне малко ми беше симпатичен заради високия интелект,сега вече не.Лай.о!

Не забравяйте че темида е с варзани очи,но в България и с вързани ръце

Не съм склонен да вярвам и казвам на черното бяло и обратното Има ли смърт-има,Местан от второстепен път ли е излизал ? Да! Е,сами преценете виновен ли е или не!

12 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Снаха спря играта на свекърва си в „Стани богат“

Кадри: бТВ Ваня Балтакова, която дълги години е работила в библиотеката на Софийски университет, а сега е пенсионер, се представи на високо ниво в „Стани богат“ и спечели 5000 лева. За 1000 лева тя бе попитана: „С проектирането на какви обекти се занимава основно ландшафтната архитектура“?“ – Паркове и градини, …

Блиц Новини
Киара след изгонването: Губила съм си времето в „Ергенът”

кадри bTV Поредната отпаднала от „Ергенът” хубавица заяви, че след като е изгледала предаването, си е дала сметка, че си е изгубила времето да преследва Алек. Киара Маджарова осъзнала това след като чула коментар от главния герой в шоуто, че не е негов тип човек, въпреки че го привлича по …

Hell's kitchen
Кой ще смени шеф Ангелов в „Хелс китчън”? Всички тръпнат в очакване

кадри Нова телевизия Кой ще води Кухнята на Ада, след като шеф Виктор Ангелов хвърли куртката? Въпросът вълнува всички фенове на шоуто, които видяха драматичния изход на водещия в сряда вечер. Шеф Ангелов се отказа да се занимава повече с кандидатите за наградата от 100 000 лева, след като те …

error: Content is protected !!