fbpx

Светът полудя: Всички залагат, че днес Кралица Елизабет II ще…

Днес целият свят ще насочи погледите си към Великобритания. Причината – втората кралска сватба за тази година. След венчавката на принц Хари с Меган Маркъл сега „Да” ще каже и друга внучка на Кралица Елизабет II – принцеса Еугения, пише jenata.blitz.bg.

Очакванията, че днес всички ще гледат булката обаче не са много реалистични.

Причината – появи се изненадващ залог, свързан с Кралицата.

Букмейкърите още от преди дни започнаха да приемат залози за това…с какъв свят тоалет ще се появи Кралица Елизабет II.

Те предвиждат, че британският монарх ще излезе в един от любимите си класически цветове за големия ден на принцеса Еугения.

Според „Ламбрук“ Кралицата вероятно ще избере розов ансамбъл, докато наблюдава как внучка й минава под венчилото.

Най-много залози има за това, че британският монарх ще заложи на пастелено розов тоалет. И задължителната шапка – разбира се!

На второ място е залогът за приятно кралско синьо облекло, който е следван от предположения, че тя ще е с тоалет в свят портокал.

„Това може и да е един от най-важните дни в живота на принцеса Еугения, но тя трябва да е наясно, че по-голяма част от камерите няма да са насочени към нея, а към Кралицата. Внимание ще дели и с Кейт Мидълтън и Меган Маркъл”, категорична е модният анализатор на кралското облекло Джесика Бридж.

А на какъв свят облекло ще заложи Кралица Елизабет II ще научим само след няколко часа.

Важно е да уточним, че британският монарх освен, че ще присъства на сватбата на внучката си, ще бъде и домакин на прием, посветен на младоженците, който ще се проведе в Уиндзор непосредствено след сватбата.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Пълен обрат с Вики след „Ергенът”: Прави много пари от прякора Цър-пър

кадри bTV, Инстаграм/Виктория Асенова Ако Алек ми беше дал роза в последния епизод, щях да му я откажа, това заяви Виктория Асенова, която напусна „Ергенът” след като се превърна в най-обсъжданата участничка този сезон. Тя направи това изказване в подкаста „Надкаст”, където стана ясно, че вече е започнала да капитализира …

Блиц Новини
Илия Луков разтърси ефира на БНТ с баладата за Гунди и Котков

кадри БНТ Народният певец Илия Луков разтърси с емоция студиото на БНТ в предаването на Георги Любенов. Той дойде за интервю, което много бързо се превърна в мини концерт. Луков изпя три песни, като първата беше легендарната балада за Аспарухов и Котков. Певецът не спести нищо от емоцията, която му …

Блиц Новини
Пилот накара Ники Кънчев да онемее в „Стани богат“

Кадри: бТВ Станислав Кертиков продължи по емоционален начин блестящата си игра в „Стани богат“ тази вечер. След като се настани отново в стола на богатството, пилотът на самолет успя да докосне сърцето и душата на Ники Кънчев с признанието защо е решил да участва в телевизионната игра по бТВ. „Тук …

error: Content is protected !!