fbpx

Светльо от „Хиподил“ изрева срещу ремонта на „Граф Игнатиев“ в София: Иска оставки!

След бурното обществено недоволство заради некачественото изпълнение на реконструкцията на ул. “Граф Игатиев” в столицата, общинските съветници от Политическа група 5 (ПГ 5) Венцислав Мицов (ПП Глас Народен), Иван Велков (“Зелените”), Светослав Витков (ПП Глас Народен), Симеон Славчев искат оставките на всички отговорни – ресорния зам.-кмет Евгени Крусев, както и на всички, които отговарят за изпълнението и контрола на тези проекти. Това написаха съветниците от групата във Фейсбук. Ето какво още добавят те:

22 млн. лв. са средствата за ремонт на цялата зона. Смятаме, че и администрацията отговорна за целия процес трябва да даде обяснения защо за пореден път се получават такива резултати, казаха от ПГ 5.

Традиция е да сме изненадани неприятно на финала след поредния грандиозен ремонт. Грандиозни остават само сумите и дефектите, не и качеството на изпълнение и крайния резултат, каза Иван Велков.
Според Венци Мицов софиянци ще запомнят това управление на София с уникалния стил наречен “ремонт на ремонта”. За безобразието в центъра на столицата, някой трябва да поеме отговорност.
Симеон Славчев смята, че от както Евгени Крусев е зам.кмет не само, че сериозните транспортни проблеми на София не са решени, но и всички инфраструктурни проекти завършват със сериозни скандали и граждански отзвук.
Липсата на текущ контрол води до некачествен краен резултат на направените ремонти. За да се промени този модел на ремонтиране и на управление на столицата, всички виновни трябва да понесат отговорност за действията и бездействията си, каза Светльо Витков, който е известен не само като политик, а и като рок певец на „Хиподил“ и „Светльо & Дъ Леджъндс“.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Hell's kitchen
Кой ще смени шеф Ангелов в „Хелс китчън”? Всички тръпнат в очакване

кадри Нова телевизия Кой ще води Кухнята на Ада, след като шеф Виктор Ангелов хвърли куртката? Въпросът вълнува всички фенове на шоуто, които видяха драматичния изход на водещия в сряда вечер. Шеф Ангелов се отказа да се занимава повече с кандидатите за наградата от 100 000 лева, след като те …

Hell's kitchen
Шеф Ангелов предложи работа на Гатьо, а Алекс и Бони се захапаха

кадри Нова телевизия Риалити героят Пеньо Гатевски – Гатьо има възможности на готвач, които да му осигурят работа във всеки софийски ресторант. Този комплимент направи шеф Ангелов на „гладиатора” в „Хелс китчън”, като в думите му нямаше и капка ирония. Похвалата дойде след като бившият рейнджър сготви перфектно месо от …

USA news
Horoscope for April 25 Thursday: Do not enter the Internet zodiac

Libra should not go online today. Here is the horoscope of the „Llama“. Aries Not a bad day, largely conducive to the fulfillment of your wishes. Doubts are possible in the morning, but there will be no trace of them before lunch. This is a good time to systematically expand …

error: Content is protected !!