fbpx

САЩ: Крим не е част от Русия

Комитетът по международните въпроси при Камарата на представителите на САЩ одобри законопроект, който забранява на американското правителство да признае Крим за регион в Русия, съобщава руският „Известия“, цитиран от OFFNews.

Решението за това е било прието с пълно мнозинство на 7 март. Текстът на закона за непризнаването на анексирането на Крим е внесен в Конгреса на 16 януари и отправен за разглеждане в Камарата на представителите. Ако бъде подкрепен от двете камари, той ще бъде връчен на президента на САЩ Доналд Тръмп за подпис.

Документът забранява на американското правителство да „признава де-юре и де-факто суверенитета на Руската федерация над Крим, неговото въздушно пространство или териториалните води“. Освен това забранява оказването на всякаква помощ, която би била възприета като признаване на този регион като част от Русия.
Същевременно на президента на САЩ се разрешава да прави изключения, свързани с интересите на националната сигурност.

В Украйна Google бе призован да изобразява навсякъде еднакво Крим, а именно като нейна неизменна принадлежност.

Крим влезе в състава на Русия след референдума през 2014 г. За присъединяването му тогава гласуваха 96,77% от жителите на полуострова и 95,6% от избирателите в Севастопол. Москва многократно подчертаваше, че процедурата е извършена в строго съответствие с международното право. Украйна не признава резултатите от референдума и счита полуострова за своя територия, както и преди.

То и измисленото Косоо не е държава, но Краваристан го защитава. Скоре ще им вземат и Аляска и конгреса да се намаже с греса.

Да върнат Флорида и Тексас на Мексико, а Аляска на Русия!

Краварите ги тресе яка шизофрения хем забраняват; хем ако е в интерес на националната сигурност разрешават-това в медицината не му ли викат раздвояване на личността?

Правилно-в Косово няма индианци а в Крим може и да има-питайте САЩ каквото кажат това ????

Има разлика в това дали част от държава ще се отдели като самостоятелна такава, или пък някоя държава ще си присъедини апетитно парче от съседната. Вие препоръчвате Ердоган да вземе Кърджали и Смолян, понеже са „мили на сърцето “ му?

Начи Кърджали може в самостоятелна такава

УСА-то ако им стиска да акостират в Крим. Нещо само го заобикалят докато не потъне някой от самосебеси.

Крим винаги си е бил руски.Преди това бил на Велика Волжска България.Украйна е част от Русия!гагаузин

8 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Мистерия с изгонването на Васка от „Ергенът“, ето какво скриха продуцентите

кадри bTV, YouTube/Надкаст Огромната част от аудиторията на “Ергенът” са жени. Малкото мъже, които гледат риалитито, пък най-вероятно ще спрат, след като вече я няма Васка. Тя беше еднолична шампионка по мъжки интерес в този сезон и този факт се отбелязва от всички коментатори. Защо обаче Васка си замина? Официалната …

USA news
Horoscope for Friday, March 29: Your phone should not pick up a sign

Pixabay On March 29, Taurus better not pick up their phone. Here is the horoscope from the Lama: Aries During this day you will find a brother in reason. Or a sister. In other words, you will meet a member of the opposite sex who will think and feel the …

USA news
On March 29, Friday, name day celebrates a heroic name

On March 29, Friday, name day celebrates a heroic name On March 29, name day is celebrated by everyone who bears the name Marco. Marko is the ancient Hebrew for wrestler. According to the Latin reading, however, the name is translated as masculine. In the reign of Emperor Constantine the …

error: Content is protected !!