fbpx

Румен Радев с остра реч в Карлово пред паметника на Васил Левски

Novini.bg

Левски определи бъдещата държава само с една дума – храм. Днес този храм е оплячкосан, а демократската република е превърната в декор, зад който похитителите безчинстват. Това заяви президентът Румен Радев в своята реч в Карлово по повод 182 години от рождението на Васил Левски.

„За тях е важно да спечелят те, пък ако ще цял един народ да загуби. И украсяват кабинетите с портретите на Дякона, и чистят съвестта си с по някой негов цитат. Живеем привидно свободно, но мнозина са лишени от възможността да живеят достойно, а има ли свобода без достойнство“, каза още президентът.

„Някои вярват, че няма да им се държи сметка за безчинствата. Други не вярват, в своето отчаяние, че с дружни усилия можем да променим съдбата си. Помним, че трябва да имаме равни права, но често забравяме, че това важи и за нашите задължения“, категоричен държавният глава.

В родния град на Васил Левски – Карлово, тази вечер имаше тържествена заря-проверка, посветена на 182 годишнина от рождението му. На площад „20 юли“ в града се събраха стотици граждани, за да почетат паметта на Апостола.

На официалната трибуна освен Радев, беше и кметът на Карлово д-р Емил Кабаиванов, депутати от различни парламентарни групи, лидерът на БСП Корнелия Нинова и председателят на ДПС Мустафа Карадайъ.

Страхотно слово на уж главнокомандващият ни(казвам уж ,защото не зная кой ,кой командва в България).

Няма кой да Ви чуе господин Президент! Управляващите се правят на глухи и слепи и продължават да безчинстват като за последно, защото си виждат краят! Докога? Направете нещо! Ние сме все по – по отчаяни!!!

Пушкитееееее.Иначе сами си гопаем разбирате какво.

КЪДЕ Е МУТРАТА БОКО ? ТОИ ЛИ Е НАИ ВЕЛИКИЯ ???

Някой казва, че управляващите се правят на слепи и глухи? Не, това определено не е вярно!?!Те не се правят, а са наистина слепи и глухи, а като глухи са и неми. Защото, иначе не им „отърва“…Не ги интересува съдбата на мнозинството български граждани, които всеки божи ден се мъчат да оцеляват, да не говорим, за инвалидите, за пенсионерите и тези със здравословни проблеми и колко много други… А те, проблемите могат да бъдат решени, първо, като се реформира изцяло съдебната ни система, която вече 30 години имитира работа и дейност, а всъщност прикрива и оправдава кражбите и престъпленията, които управляващите и техните приближени вършат непрекъснато и безнаказано. Второ, за да се подобри положението, трябва да има достатъчно приходи, но те няма от къде да дойдат, защото ние нямаме модерна, конкурентноспособна икономика? Всички знаят ,защо!?!И е по-лесно това което става, да се върви по „течението“, като се задоволяват частично исканията на тези, които протестират, да се подхвърлят „оглозганите кокали“ на определени групи, с цел да се тушира недоволството. Който не реагира, например пенсионерите,… за тях винаги пари няма, но за най бедните се подхвърлят по едни 40лв. като Коледни и Великденски, което е гавра!?!Б.Б., който е вдъхновителя и организатора на този „Цирк“ се чувства всесилен и тъй като е много ограничен/ със съмнителни умствени възможности/, действа безцеремонно и брутално, подкрепян от приближените си. Но както вече „намирисва“ краят му не e много далеч. Часовникът цъка и „бомбата“ ще избухне, когато най-малко очаква???Това е третото / десерта/….!?!

Бйе-Сйе-Пйе! Бйе-Сйе-Пйе!

За всеки празник пилота пише някаква критична реч. Кога е следващият официален празник. Тогава пак ще чуем неговите излияния. Този човек да не е решил народа да си намрази празниците.

Народът никога няма да си намрази празниците!Те са нашият дух!НАРОДЪТ ИМА КОГО ДА МРАЗИ!

Цецко,какво не ти харесва бе чедо.Виж колко ясно и разбираемо го каза Президента.Оплечкосаха България.Не е ли така?

Думи, думи, думи. След думите, нормално е да има дела. Дела от Президента по негодите собствени думи. Да сте чули и видели дела от президанта? Аз – не… Емил Колев 0899 59 28 18.

Кой по-точно оплячкоса България,бе Милко?А? Или не ти се иска да си спомниш как продадоха БГА Балкан за 1 лев или Нефтохим?45 години плячкосване не им стигна на БКП – някой да мислеше за народа????????

11 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Иван и Андрей стартират нов проект

Кадри инстаграм Остана един ден до старта на новото комедийно онлайн шоу на Иван Христов и Андрей Арнаудов. Вече знаем, че то се казва „Иван и Андрей Неофишъл“. Ще се излъчва в ютуб канала на „Междинна станция“ и първото предаване е тази сряда. Дуетът водещи и продуценти са ентусиазирани и …

Блиц Новини
Гала с декларация в ефир: И моите връзки не важат за “Капките”, не ми звънете

кадри Нова телевизия Гала използва ефира на “На кафе” за да спре телефонния тормоз, на който е подложена от самото начало на “Като две капки вода”. Хора, които не са се обаждали на телевизионната звезда от години, изведнъж се сетили за нея. Постоянните обаждания били само с една цел – …

Блиц Новини
Панайотов стигна заветното първо място в Капките

Кадри Нова ТВ Този път на върха в класацията на „Като две капки вода“ се изстреля Панайот Панайотов с имитацията си на Ал Бано и явно успя да грабне зрителите, тъй като благодарение на техния вот се оказа там. Във визитката преди представянето си Панайотов си пожела висока оценка и …

error: Content is protected !!