fbpx

Рожден ден празнува Ани Цолова

Родена е на 17 април 1975 г. в Плевен. Завършва в Софийския университет “ Св. Климент Охридски“ специалността „Българска филология“. Започва журналистическата си кариера като репортер в „Канал 3“, а след това преминава в „bTV новините“.

Работи като водещ на сутрешния блок на телевизия „bTV“ първоначално в екип с Николай Бареков. След като Бареков напуска bTV през ноември 2009 г., Анна Цолова води блока дълго време сама или с някой от репортерите на „bTV новините“.

За кратко време ѝ партнира Димитър Павлов, който е избран за водещ на предаването от зрителите, но той поема по нов път като водещ на предаването „Комисията Павлов“. От юни 2010 г. тя си партнира с Виктор Николаев. От началото на септември 2013 г. Анна Цолова и Виктор Николаев стават част от сутрешния блок на NOVA.

На 8 септември 2017 г. NOVA съобщава, че Ани Цолова няма да води сутрешния блок и се подготвя за ново предаване в ефира на телевизията Година по-късно става ясно, че плановете за предаването са отменени.

Радвам се, че тази жена не е в ефир.Твърде пристрстена беше като водеща.Радвам се , че вече не е такава.

Кой ти каза, че ми е любима. Много беше калпава като водеща, но някой я беше гудил на тази позиция.

Аз също не я одобрявах.Новата водеща има много остър ум, много е духовита, много интелигентна. Браво АДИ.

Уважавам я! Умна,интелигентна,с логична мисъл,използваща един литературен и много богат език! Да е жива и здрава и много,много щастлива! Дано Бог ѝ помогне да намери своята „ниша“ и да бъде удовлетворена!

Не ми беше приятна. Прекалено самоуверена, самовлюбена и натрапчива. Мисля, че това е израз на провинциалност. Ади е по-симпатична и по-чаровна.

Не беше калпава, а неудобна.
И вие не сте кой знае какъв умствен капацитет , щом си позволявате да прибягвате до груби обиди.

Ама никак не ми е любима. Прекалено натрапчива и самовлюбена, без чувство за мярка. Крайно време беше някой да я приземи

Умна и красива.Тези качества дразнят комплексарите
в оскутялата ни татковина.Бъди здрава и щастлива Ани! Липсваш на и интелигентната аудитория.

Да е жива здрава и много щастлива! Липсва на екрана,но дано да се върне отново!

vie pak kogo li odobriavatehite ronini sigurno!? vac

14 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Разкошен дом показа Таня Боева в Черешката на тортата

Кадри Нова ТВ Новият сезон на готварското шоу „Черешката на тортата“ стартира с поп фолк изпълнителката, ослепителната Таня Боева. Шеф Манчев смени Виктор Ангелов на екран и сега ще гледаме как неговите избранници се справят в кухнята, а също и като домакини. Боева посрещна своите гости в уютния си дом …

Блиц Новини
Едва 3000 души получиха еднократна помощ

Малко е известно сред българското население, че съпругът, съпругата или децата на починал осигурен имат право на еднократна помощ, отпускана от държавата. „Право на еднократна помощ при смърт на осигуреното лице, съгласно Кодекса за социално осигуряване (КСО), имат неговите: съпруг (съпруга); деца; родители. Децата на починалото лице имат право на …

Блиц Новини
Полицай не послуша дъщеря си в „Стани богат“ и спечели много пари

Кадри: бТВ Никола Христов, който 28 години е бил инструктор по стрелба в МВР, показа самообладание, качества и знания в „Стани богат“ тази вечер. При един от въпросите обаче той бе сериозно разколебан, но в крайна сметка взе вярното решение и си тръгна с чек за 10 000 лева от …

error: Content is protected !!