fbpx

Роднина на легендата Иван Иванов го посрами в „Стани богат”

show.blitz.bg

Водещият на „Стани богат” Михаил Билалов този път удари тавана на търпението. Причината е една от участничките в шоуто, която за капак се оказа и роднина на кино легендата ни Иван Иванов. „Имам огромното щастие да бъда в роднинска приятелска връзка с тях. И гледайки ги, те станаха пример за мен и вдъхновение”, призна Павлина Илиева от Панагюрище, която завършва частния театрален колеж „Любен Гройс” в класа на г-н Георги Новаков.

Участието на младата дама до момента се оказа пълно фиаско. За отрицателно време тя успя да скъса нервите не само на водещия Билалов – който не спря да й подсказва – къде по-явно, къде по-завоалирано, но и на публиката в залата, а също и на хилядите пред малкия екран.

Илиева, която е актриса по образование, се затрудни неимоверно много още на първите няколко въпроса. И така и не си повярва в нито един момент от играта, а даваше кой от кой по-абсурдни отговори.

Павлина, която още в началото на играта призна, че е роднина с легендата ни Иван Иванов, буквално счупи тъпомера! Реакциите срещу нея след края на предаването, бяха направо унищожителни. Най-вече заради факта, че въпреки че е работила преди време като барман, тя не успя да се сети какво съдържа мартинито?!

„За първи път гледам „Стани богат” по Българската телевизия и… май за последен. Прилича ми на урок за ученици със забавено развитие. Чак ми е неудобно да гледам”, написа синът на футболната ни легенда Георги Аспарухов-Гунди – Андрей, чийто пост бе коментиран цветно и без никакви притеснения.

„На мен ми идва да се обеся като го гледам. Толкова изпростяла нация ли сме??? Боже, защо ни наказа, докога??!”, пък се казва в един от коментарите под публикацията на Аспарухов. А друг е повече от убедителен: „Нивото падна адски много. Парад на тъпотата в „Стани богат”! тотална деградация на предаването. Мисля си, че избират участниците по тъпота, а не по някакви умствени и интелектуални натрупвания”./show.blitz.bg

Често въпросите са тъпи. Понеже Билалов бил във Франция, задава лесни но специфични въпроси свързани с Франция и френското изкуство. Например въпроса за името на шапката на героинята от картината на Дьолакроа „Свободата води народа“ или нещо подобно. Оставаше да попита дантелени ли са и бекините, ако въобще е имала такива. Кой млад човек ще си пълни главата с такива глупости. Това предаване беше интересно при предишния водещ, сега е пълен боклук. Кой се интересува от Франция, всички учат английски. Аз съм учила френски и английски, до сега френския не ми е послужил за нищо.

няма какво да се коментира ! ТЪПО , ПО ТЪПО ,НАЙ ТЪПО !!- изгуби времето на друг участник и НИ СКЪСА нервите !!!

Смях , смях , смях и простотия !

Павлинка не е панагюрка,да не срами града ни,тя е от Оборище,където живее и Иван Иванов

Въпросите в играта не са от Билалов и дори той не ги знае.

Всички, които коментирате, дори не можете да напишете два реда без правописни грешки. За съжаление не сте по-умни от участиците в тази игра. Не разбрахте ли, че не е важно откъде ти е дипломата и кой ти е роднина, а КУКУТО в главата ти да е станало на ПИПЕ.

Жената не издържа и ми дръпна шалтера 🙂

Много жалко,че толкова млада жена с диплом е толкова тъпа!

11 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

USA news
Do not dye Easter eggs this color

Easter is coming – that means it’s time to think about dyeing eggs. Traditionally, the best colors are red, burgundy and orange. Church does not forbid painting one of the main symbols of Easter in other colors, but it is better to avoid using dark shades. What colors are eggs …

Блиц Новини
Симона между Никол и Митко в Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Любовната история между Митко и Симона вълнува и останалите обитатели на общежитието на Хелс китчън. Дори шеф Ангелов подпитва на моменти как вървят нещата между тях. Но Никол е най-близката й приятелка и прави опити да я предпази от разочарование, което евентуално Симона ще изпита след края …

Блиц Новини
Участничка в „Ергенът“ се оплака от нездравословни условия

Снимки профил инстаграм Дамите в романтичното шоу „Ергенът“ окапват една по една. Много момичета са вече извън формата и разказват за впечатленията и преживяванията си от престоя вътре. Оказа се, че любовта не е единственото, което ги придружава в ежедневието. Явно храненето не им се е отразило добре. Една от …

error: Content is protected !!