fbpx

Ретро: Калин Врачански лудо влюбен, мечтае за дете

Калин Врачански – един от най-желаните ергени в актьорската гилдия, е вече официално зает. Фотографите на „Ретро“ изловиха синеокия секссимвол на романтична зимна разходка с новата му приятелка.

Русокосата красавица, която владее мислите и сърцето на звездата от „Стъклен дом“ вече няколко месеца, не е популярно лице от светските среди, а обикновено момиче. Въпреки това Врачански ревностно пази името ѝ от медиите и предпочита връзката им да не се развива под светлините на прожекторите, тъй като вече има горчив опит в аферите с известни дами. 38-годишният актьор неотдавна сподели, че вече мечтае за дете, но със сигурност няма да падне на колене с пръстен пред избраницата си.


„Двама души може да си живеят чудесно заедно, без да са женени. Може някой да ме осъди за решението, но смятам, че подписът по-скоро би развалил една чудесна връзка. Имам достатъчно примери пред себе си с приятели, които имат неуспешен брак. Може би затова не вярвам в него. На сцената съм се женил, в киното също. Взел съм си моето“, коментира Калин.

За жената до себе си той каза единствено, че е лудо влюбен и добави, че тя е страхотна. Според близки до секссимвола на родния театър девойката се появила точно в най-подходящия за него момент – когато бил на дъното след любовно разочарование. До отчаяние го довела бившата тв водеща Мариана Векилска, с която според светски клюкари имали афера, но Мариана попарила чувствата на Калин, заминавайки за Брюксел. Той не бил готов за връзка от разстояние и за пореден път загубил вяра в любовта.

Преди това Врачански преживя драматична раздяла с колежката си Силвия Петкова, известна на зрителите като Кера от „Пътят на честта“. Двамата дълги години бяха сред най-обсъжданите артистични двойки и едва не стигнаха до олтара, но внезапно приказката им приключи и само след няколко месеца Силвия пристана на режисьора Зоран Петровски, от когото има дете. Макар с Калин да не успяха да бъдат семейство, запазили добрите си отношения, а Врачански често се шегувал, че може да не му е родила дете, но ще стане кръстница на неговите.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Зрителите са в шок от въпрос в „Аз обичам България”, искат спиране на шоуто

кадри bTV Въпрос в телевизионната игра „Аз обичам България” ядоса много зрители в петък вечер и предизвика вълна от недоволство в социалните мрежи. Според някои той изобщо не е подходящ за семейно и патриотично предаване. Интересно е, че въпросът, който се появи в най-напрегнатия момент в играта, шокира дори и …

БГ звезди
Веско Маринов: Родих се селянин, станах гражданин

кадри Нова телевизия Емоционална изповед направи по Нова телевизия естрадната звезда Веселин Маринов. Певецът призна, че е изпитва страх да посети родната си къща в Полски Тръмбеш, която е единственото място, което нарича „у дома”. „Никой не ме чака вече там”, обясни Маринов, едва удържайки сълзите. Той се върна назад …

Блиц Новини
Шеф Кустев за скандала със Сашо Кадиев: Преди да ме ядоса, да пита майка си!

кадри bTV От няколко дни зрителите на bTV очакват с интерес новия епизод на „Аз обичам България”. Основният им мотив е да видят ще яде ли Сашо Кадиев бой от шеф Кустев. От кадрите в аноннса за играта се вижда, че актьорът и звездата на „Мастършеф” не просто се карат, …

error: Content is protected !!