fbpx

„Ретро“: Веселин Маринов представи официално кандидат съпруга номер 3

Веско Маринов показа официално жената до себе си и ѝ се обясни в любов с песен.

Половинката на естрадния певец, с която имат връзка от около 3 години, досега странеше от обществения живот по негово желание.

След като трубадурът от Полски Тръмбеш се уверил в истинността на чувствата ѝ, решил да я зарадва, поканвайки я да изиграе главната роля в най-новия му видеоклип, пише вестник Ретро.

За пръв двамата ще имат общи любовни сцени, които ще се завъртят в най-скоро време в ефира на музикалните телевизии. Името на песента е „Умна и красива“, а запознати издават, че лирическата героиня в нея била точно Веселина и текстът ѝ бил посветен от първата до последната рима. В клипа любовницата на Маринов, която е майка на две малки деца от друг мъж, си партнирала с професионални балерини и показала, че е не по-малко артистична от тях.

Откакто са двойка, адашите Веселин и Веселина са почти непрестанно заедно. Маринов представи кандидат-съпруга №3 официално на цялото си семейство, както и на най-близките си приятели. Половинката му бе гост на скорошната сватба на дъщеря му, освен това била изключително близка и с майка му. Родителката на певеца от няколко месеца насам е настанена в луксозен хоспис заради невъзможността на Веско да се грижи пълноценно за нея, откакто татко му почина.

Точно Веселина била инициатор на честите им посещения там, а за празниците лично отивала да я вземе и да я докара при тях в София. Даже най-известният приятел на певеца – Цветан Цветанов, познавал настоящата повелителка на сърцето му. Пред бившия втори в ГЕРБ и семейството му естрадният ас представил Веселина на миналата нова година. Тогава всички вкупом посрещнаха 2019-а в Разлог, съчетавайки новогодишната вечер с кратка почивка и каране на ски.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Митко закъса в „Стани богат“ и привика на помощ любимата

Снимка бТВ Димитър Димов продължи по блестящ начин играта си в „Стани богат“ тази вечер, а и неговата любима също имаше заслуга да си тръгне с добра сума. Димов, който се занимава с внедряване на системи за управление на човешки ресурси и обяснения, заключи сумата 2000 лева, а за нея …

Блиц Новини
Иван и Андрей се заядоха яко с „Българската Коледа”: Върхът на лицемерието!

кадри YouTube/Иван и Андрей Неофишъл „Българската Коледа” е връх на лицемерната благотворителност, това заяви продуцентският дует Иван и Андрей в своето предаване „Неофишъл”, което се излъчва в YouTube. Двамата буквално се нахвърлиха с остри коментари срещу най-известната дарителска кампания, но и на другите подобни, в които участват политици. Тезата на …

Блиц Новини
Дете с церебрална парализа получава уютен дом от Бригадата

Кадри БТВ Тази събота  „Бригада Нов дом“ ще направи сложен ремонт, за да подари удобен дом на лъчезарно момиче с церебрална парализа за нейните нужди. Това анонсираха от БТВ за предстоящия епизод на предаването. Герои в новия епизод са отново семейство със сложна съдба. Гергана сама се грижи за 18-годишната …

error: Content is protected !!