fbpx

Ретро: Венета на Бойко Борисов стана на 36 (Вижте как щерката на премиера посрещна РД)

www.razkritia.com

Венета на Бойко Борисов чукна 36, дъщерята на премиера без купон за празника

Щерката на Бойко Борисов посрещна рождения си ден в семейна обстановка. Венета, която е майка на две малки деца не вдигна шумен купон. Тя предпочете да прекара своя личен празник само с най-близките си мъже – любимия си Иван, малкия син Бойко и 8 месечния Иван.

Венета, която е отдадена и много грижлива майка предпочете да не събира голяма компания край пищна трапеза. А да е само с най-любимите си. За съжаление майка й Стела и този път я нямаше. Но лекарката, която от години живее в САЩ  първа поздрави дъщеря си. Като й честити празника и й пожела да е много щастлива и усмихната. „Обичам те!”, написа родителката на скъпата си рожденичка.

Още едно поздравление получи Венета от Щатите. Пожелания за празника й изпрати братовчедката й Мария. Двете са си много близки и тя написа на кака си мили думи в социалната мрежа.

Най-трогната и изненадана бе рожденичката от огромен букет червени рози. Тя го снима и се похвали с него в личния си профил. Дъщерята на премиера не сподели с приятелите си от кого е получила красивите цветя. Но те се досещат, че ще са от половинката й Иван. Който я е зарадвал с романтичния си жест.

Премиерската наследничка за последно събра компания от приятели за личния си празник през 2015 г. Тогава тя бе облечена с лъскав тоалет досущ като звезда от Холивуд. Но след като стана майка на две малки момчета Венета предпочита семейния уют,предават от retro.bg.

Аууу, много съм трогнат от това събитие…Ей щастливи народе насочете вниманието си ! Това е топ новината !…

Ами що да не топ новината -всеки божи ден омръзна на хората да ги занимават с тая Антония ,че родила, че правила 40 на бебето си, че еди коя си чалгаджийка родила от третия си нов мъж…и т.нРадваме се ,че макар и дъщеря на нашия премиер Борисов не парадира с големи софри, с големи шумотевици около рожденния си ден -скромно, семейно, тихо с дечицата си и със съпруга си.

защо да не е топ новината?Значи може всеки божи ден да ни занимавате с тая Антония Петрова-кога родила, колко кг е свалила след раждането, как празнувала 40 дни на бебето си, коя чалгжаджийка родила трето дете от нов мъж..и т.н А ето има и хора без шумотевица, без много блясък, ,без панаири, си празнуват празника.Искам да честитя рождения ден на Венета и семейството и и им пожелая здраве, радост на дома и весел детски глъч!Г-н Борисов само може да се гордее с тази чудесна дъщеря!

3 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Снаха спря играта на свекърва си в „Стани богат“

Кадри: бТВ Ваня Балтакова, която дълги години е работила в библиотеката на Софийски университет, а сега е пенсионер, се представи на високо ниво в „Стани богат“ и спечели 5000 лева. За 1000 лева тя бе попитана: „С проектирането на какви обекти се занимава основно ландшафтната архитектура“?“ – Паркове и градини, …

Блиц Новини
Киара след изгонването: Губила съм си времето в „Ергенът”

кадри bTV Поредната отпаднала от „Ергенът” хубавица заяви, че след като е изгледала предаването, си е дала сметка, че си е изгубила времето да преследва Алек. Киара Маджарова осъзнала това след като чула коментар от главния герой в шоуто, че не е негов тип човек, въпреки че го привлича по …

Hell's kitchen
Кой ще смени шеф Ангелов в „Хелс китчън”? Всички тръпнат в очакване

кадри Нова телевизия Кой ще води Кухнята на Ада, след като шеф Виктор Ангелов хвърли куртката? Въпросът вълнува всички фенове на шоуто, които видяха драматичния изход на водещия в сряда вечер. Шеф Ангелов се отказа да се занимава повече с кандидатите за наградата от 100 000 лева, след като те …

error: Content is protected !!