fbpx

„Ретро“: Бойко Борисов обяви кога ще се жени

Бойко Борисов ще отбележи своя 60-годишен юбилей на 13 юни. За личния си празник премиерът не издава дали е планирал специално пищно тържество, или отново ще разреже тортата заедно със семейството си и двамата си внуци – Бойко-младши и по-малкото му братче Иван, в домашна обстановка във фамилната къща в Банкя.

Последните си няколко рождени дни министър-председателят изкара в работна обстановка. Въпреки това обаче политици и от България, и от цяла Европа винаги му честитят празника, а за юбилея се очакват специални обръщения, пише вестник „Ретро“. Традиционно всяка година премиерът си пожелава едно и също – здраве и успехи в работата.

През последния месец Бойко Борисов намери време между ангажиментите си в чужбина да обиколи страната и навсякъде бе посрещнат с огромна радост и благодарност за построеното по време на управлението му. Самият той призна, че срещите с народа го зареждат с оптимизъм и по време на доста от тях каза, че макар да става на 60, не планира скорошно пенсиониране от политиката.

За последно в списъка с желанията му любовта присъстваше, когато за пръв път зае премиерския си пост. В разгара на първия си мандат начело на държавата Борисов вдигна завесата на личния си живот в откровено интервю. „Когато приключа с държавната работа, ще се оженя“, категоричен бе тогава лидерът на ГЕРБ, чиято последна официална половинка бе топбанкерката Цветелина Бориславова.

И с Цветелина, и с първата си съпруга Стела, която е майка на единствената му дъщеря Венета, първият в държавата разкрива, че е запазил отлични отношения. За бившата му жена се знае, че от дълги години живее в щата Калифорния в Америка, където е уважавана лекарка.

Именно там общата им дъщеря завърши своите три висши образования, а после се върна да свие семейно гнездо у нас с избраника си Иван.

Не се изсилвайте чак толкова ! Все пак , по Конституция първи в държавата е президента !? Тиквата е втори !? Пазете го , щото и без това, от многото гъзолизци , които яко се престарават , главата му е замаяна ! А на такава празна тиква , много не и е необходимо,за да литне в облаците !? !

СЪДЕЙКИ ПО ПОСЛЕДНИТЕ МУ ИЗЦЕПКИ СТАВА ЯСНО ; ЧЕ НЕ СЕ НУЖДАЕ ОТ БРАЧНА ПОЛОВИНКА ; А ОТ СПЕШНО ПОСТЪПВАНЕ В СПЕЦИАЛИЗИРАНО ЛЕЧЕБНО ЗАВЕДЕНИЕ И СТАЯ С ТАПИЦИРАНИ СТЕНИ!!!

Да не бърза ,може и на 75 да се ожени .

не познаваш Конституцията , първи е Преседателя на Народното събрание , ние сме Парламентарна република

За какво му е жена. По добре сам да ни управлява.

5 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Снаха спря играта на свекърва си в „Стани богат“

Кадри: бТВ Ваня Балтакова, която дълги години е работила в библиотеката на Софийски университет, а сега е пенсионер, се представи на високо ниво в „Стани богат“ и спечели 5000 лева. За 1000 лева тя бе попитана: „С проектирането на какви обекти се занимава основно ландшафтната архитектура“?“ – Паркове и градини, …

Блиц Новини
Киара след изгонването: Губила съм си времето в „Ергенът”

кадри bTV Поредната отпаднала от „Ергенът” хубавица заяви, че след като е изгледала предаването, си е дала сметка, че си е изгубила времето да преследва Алек. Киара Маджарова осъзнала това след като чула коментар от главния герой в шоуто, че не е негов тип човек, въпреки че го привлича по …

Hell's kitchen
Кой ще смени шеф Ангелов в „Хелс китчън”? Всички тръпнат в очакване

кадри Нова телевизия Кой ще води Кухнята на Ада, след като шеф Виктор Ангелов хвърли куртката? Въпросът вълнува всички фенове на шоуто, които видяха драматичния изход на водещия в сряда вечер. Шеф Ангелов се отказа да се занимава повече с кандидатите за наградата от 100 000 лева, след като те …

error: Content is protected !!