fbpx

Репортаж на турска тв: Дори и телефоните във Филибе звънят в прослава на Ердоган

Частната турска телевизия „А Хабер“ публикува дълъг пропаганден репортаж за нагласите сред българските турци за… изборите в Турция, пише offnews.bg.

Видеото на телевизията, която е сред най-верните поддръжници на режима на Ердоган, е от Пловдив, като градът е представен с името си от периода на османската власт у нас – Филибе. Кадрите са основно пред местна джамия, а всички интервюирани се обявяват в подкрепа на диктатора в Анкара.

Всички в един глас заявяват, че обичат много Ердоган и се молят Господ да е с него.

Една от интервюираните отговаря, че подкрепя президента, защото той бил лидер не само на турците в Турция – а в целия свят. Друг наш сънародник си пуска телефона, за да се чуе как звъни – музиката е от клип, възхваляващ Тайпи. Трети пловдивчанин пък обяснява, че с победата на Тайпи ще има два байряма, тъй като изборите са точно през седмицата след големия религиозен празник.

Заглавието на материала е „Изборите на 24 юни през погледа на турците в Европа“. Репортажът е на журналистката Севда Дюкянджи, която преди време работеше за БНТ и съвсем доскоро за БНР.

Коментарът ли?Ето го:излизане от НАТО,ликвидиране на всички щатски бази,светкавично укрепване на югоизточната граница,молба към Русия дасъдейства за отбраната на страна ни,наборна армия ,призив към всички имигранти да отбият военния си дълг.Фантастика а?Само че,когато дойде време да имаме всичко това ще бъде много,фатално късно.

BG deki türklere Yuh olsun Türkiyedeki durumu bilmedikleri için Taypi diyorler Taypi kadar taş düşsün başlarına 24 haziranda Taypiyi GÖMECEĞİZ yerin dibine

Ulan ne var durumunuzda Türkiyede komünist nankörler,unutunuzmu evelki zamanları,sizin o soytarı partiniz pkk terorunla ve Edirnede o tartışılan kolkola,pu sizin türklünize.

4 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Киара след изгонването: Губила съм си времето в „Ергенът”

кадри bTV Поредната отпаднала от „Ергенът” хубавица заяви, че след като е изгледала предаването, си е дала сметка, че си е изгубила времето да преследва Алек. Киара Маджарова осъзнала това след като чула коментар от главния герой в шоуто, че не е негов тип човек, въпреки че го привлича по …

Hell's kitchen
Кой ще смени шеф Ангелов в „Хелс китчън”? Всички тръпнат в очакване

кадри Нова телевизия Кой ще води Кухнята на Ада, след като шеф Виктор Ангелов хвърли куртката? Въпросът вълнува всички фенове на шоуто, които видяха драматичния изход на водещия в сряда вечер. Шеф Ангелов се отказа да се занимава повече с кандидатите за наградата от 100 000 лева, след като те …

Hell's kitchen
Шеф Ангелов предложи работа на Гатьо, а Алекс и Бони се захапаха

кадри Нова телевизия Риалити героят Пеньо Гатевски – Гатьо има възможности на готвач, които да му осигурят работа във всеки софийски ресторант. Този комплимент направи шеф Ангелов на „гладиатора” в „Хелс китчън”, като в думите му нямаше и капка ирония. Похвалата дойде след като бившият рейнджър сготви перфектно месо от …

error: Content is protected !!