fbpx

Разследващият журналист Христо Гешов е открит! Беше в неизвестност от вторник. Полицията извършва разпити

Разследващият журналист Христо Гешов, който беше в неизвестност, е открит. В момента той е в полицията в Монтана и дава показания. Това каза главният редактор на врачанското издание „Зов нюз“ Мария Димитрова пред Mediapool. Гешов работи за изданието.

Случаят с изчезването му е от вторник. Сигналът, че Христо Гешов е в неизвестност е подаден около 15 часа от майка му и сестра му, след като са се обезпокоили, че нямат връзка с него, разказа Димитрова.

Разследвания на Христо Гешов доведоха до обвинения и отстраняване от длъжност на кмета на Червен бряг Данаил Вълов. Става въпрос за санирането на къщите на топ общинари с европейски пари и раздаване на „топъл обяд“ по европрограма на социално слаби от общината от фирма, свързана с кмета на града.

Последното разследване на Христо Гешов беше свързано с незаконно ВиК в Троян. След него последваха заплахи срещу Гешов и той е получил полицейска защита, каза Димитрова.

Миналото лято Христо Гешов беше пребит в Червен бряг, но и до днес извършителите остават неизвестни.

Този пишман електротехник защо не престане да ръси глупости с рекламата на тоьи уред , който включен в контакта ще намали консумацията на другите уреди до иьвестен процент ! Колега , обясни ми как уред от 2000вата включен в мрежата ще даде енергия от 2000вата , а ще отчете мерене много по малко ! Престани да заблуждаваш хората ! Това. че се изявяваш като рекламно лице на фирмата производител не ти дава право да лъжеш хората ! Моля те обясни ми как ще бъде постигната тази икономия с тизи иред !!!

1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Hell's kitchen
Шеф Ангелов предложи работа на Гатьо, а Алекс и Бони се захапаха

кадри Нова телевизия Риалити героят Пеньо Гатевски – Гатьо има възможности на готвач, които да му осигурят работа във всеки софийски ресторант. Този комплимент направи шеф Ангелов на „гладиатора” в „Хелс китчън”, като в думите му нямаше и капка ирония. Похвалата дойде след като бившият рейнджър сготви перфектно месо от …

USA news
Horoscope for April 25 Thursday: Do not enter the Internet zodiac

Libra should not go online today. Here is the horoscope of the „Llama“. Aries Not a bad day, largely conducive to the fulfillment of your wishes. Doubts are possible in the morning, but there will be no trace of them before lunch. This is a good time to systematically expand …

Блиц Новини
Наско от Б.Т.Р. разкри голяма драма с Ал Бано в „Капките”

кадри Нова телевизия Моментът, в който знаменития италиански певец Ал Бано излезе да пее със своето копие в „Като две капки вода”, ще се запомни като един от най-силните в този сезон на шоуто. В интервю за сутрешния блок на Нова телевизия обаче Наско от Б.Т.Р. разкри, че дуетът между …

error: Content is protected !!