fbpx

Разкриха в кои авиокомпании работят най-красивите стюардеси

pochivka.blitz.bg

Всяка авиокомпания се стреми да си изгради своя репутация, осигурявайки най-високо ниво на обслужване на пътниците си. Приветливата и любезна стюардеса на борда на лайнера оставя приятно впечатление и кара пътниците отново да ползват услугите на превозвача. Ето защо, за да заеме тази важна позиция, всяка кандидатка трябва да отговаря на високи изисквания.

Девойките трябва да са възпитани, образовани и да бъдат изключително красиви. Онлайн платформа, обслужваща пасажери от целия свят, попита потребителите си в коя авиокомпания работят най-красивите стюардеси.

 

Клиентите съставиха своя класация – топ 10 на авиокомпаниите с най-красиви стюардеси.

Air Asia – стюардесите на малайзийската нискобюджетна компания попадат в списъка неслучайно. Те са ослепителни красиви жени с червени делови костюми и изгледжат така, сякаш токи-що са слезли от корицата на модно списание. Клиентите харесват много обслужването и външния вид на тези дами. Както разбира се и ниските цени на билетите

Emirates Airlines – както е известно, тази авиокомпания се слави с най-висока класа. Не всеки може да си позволи да лети с техните самолети. Затова и девойките, които попадат в екипа на бордния персонал, са наистина забележителен отбор. Вискоите изисквания се отнасят за всички на борда на самолета. Пилотите например минават през допълнителни тестове. Всичко е направено така, че богатите пътници да са доволни от обслужването.

Thai Airways – националният превозвач на Тайланд традиционно получава много похвални отзиви за качеството на обслужването. Наред с това пасажерите изпадат във възторг, когато видят стюардесите, облечени в разкошни тоалети.

Cathay Pacific – авиокомпанията, чието седалище е в Хонконг, може да се похвали с най-привлекателните стюардеси в цял Китай. Този превозвач има добра репутация и заради високото качество на обслужване.

Qatar Airways – през 2017 Qatar Airways беше обявена за най-добра авиокомпания в целия свят. Този превозвач предлага качество, което кара конкурентите му да положат огромни усилия, за да го изместят от първото място. Стюардесите прекрасно се справят с мисията на домакини на борда, като съчетават професионализъм, любезност, елегантност и красота.

Lufthansa – превозвач номер едно на Германия се слави с добри услуги и търсенето на обратна връзка с клиентите. Стюардесите му са избрани от всички етнически групи в Германия и някои могат да се похвалят с екзотична красота. Забележително е, че германската компания е сред първите, започнали да обучават жени за пилоти.

Virgin Atlantic – британският первозвач също има добри отзиви за качеството на обслужването. Стюардесите му пък с яркочервените си костюми не изглеждат изобщо като случайни момичета, хванати от улицата.

Air France – френската компания попада в списъка благодарение на доброто обслужване на достъпни цени. Тоалетите на стюардесите ѝ пък са признати за най-елегантни, напомнящи стила на 50-те години. В допълнение, пасажерите не могат да устоят и на приятния френски акцент на девойките.

Аэрофлот – чужденците се дивят пред красотата на руските момичета, които работят в авиокомпанията. Стюардесите са внимателно подбрани – да са стройни, високи, елегантни, дружелюбни и усмихнати.

 

Singapore Airlines – девойките от тази компания спечелиха наградата за най-добро обслужване за 2017 година. Те ходят на работа с азиатско трудолюбие и спокойствие. Тяхната екзотична красота се подчертава от костюмите, съответстващи на традицонния стил.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Стефани останала неразбрана в Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Отдавна зрителите на Хелс китчън очакваха сладкарката Стефани да напусне предаването. Непрекъснатите скандали, които заформяше с кой ли не от участниците натоварваха и изместваха фокуса от готвенето. Тя влезе с големи претенции за професионалист и бе сигурна, че ще грабне голямата награда. Дотолкова дотегнаха с крясъци, че …

Блиц Новини
Силно земетресение паникьоса съседна Турция

Съседна Турция стои на тръни при всяко разлюляване на земята. Споменът за опостушителното земетресение, в което загинаха хиляди хора е все още много пресен. За земетресение с магнитуд 4,7 съобщиха от района на град Токат, Северна Турция. Трусът е предизвикал силна паника сред населението. Хората са прекарали нощта навън.   …

Блиц Новини
Силвена Роу: Невиждано наводнение в Дубай

Кадри БТВ Климатичните промени все по-осезателно напомнят за себе си. Вече няколко години сме свидетели на екстремни горещини и наводнения предизвикани от огромни количества дъжд. У нас също на няколко пъти тези валежи създадоха тежки проблеми в различни райони на страната. Но за Дубай и района това са невиждани количества. …

error: Content is protected !!