fbpx

Първан Сименов: ГЕРБ е пред политически трап, алтернативи са президентът, Мая Манолова и Слави

Фигурите, които привличат внимание, като нещо ново, са президентът Румен Радев, Мая Манолова и шоумена Слави Трифонов. Еднообразието е токсично за политиците. Това каза политологът Първан Симеонов, директор на „Галъп интернешънъл“ пред „Фокус“.

Заради своята свръхенергичност БСП не дава възможност на ГЕРБ „да се пържи в собствения си сос“. От есента на 2018 г. партията на Бойко Борисов влезе в политически упадък, но ако удържи още няколко седмици, ще успее да прескочи политическия трап, каза още Симеонов. Според него ГЕРБ трябва да се радва, че има силна опозиция и да се страхува да не се появи нещо ново, което в опит да попречи на БСП, да попречи на тях.

По думите му целта на БСП е да продължава да смъква разликата от ГЕРБ, но тук се появява парадоксът.

Когато толкова яростно се сражаваш с управляващите, стягаш и техният лагер и не ги оставяш да консумират собствените си грешки. По-добрата тактика на БСП би била да остави управляващите да се пържат в собствен сос, но свръхенергичната БСП не може да спре да върти колелото. Това може да направи така, че от пренавиване БСП да загуби, а управляващите да се стегнат и да вдигнат гарда от този постоянен бой по себе си. Точно това е и причината ГЕРБ все още да водят, посочи той.

Според Първан Симеонов политиката ни се намира в парадоксална ситуация на динамична статичност. Цикличността, на която сме свидетели близо две десетилетия, премина в зацикляне, каза още той и добави, че живеем с постоянен скандал, който дори вече не ни прави впечатление.

Толкова ли Ви е акълът! Какво общо има между един шоумен и политиката? Между един вулгарен водещ и ръководенето на една държава? Много е лесно да критикуваш, да оплюваш – в това го бива. Пък и колко мисли са негови? Нали му ги пише цял колектив, а той чете. Едно време не бяхте толкова глупав…

Ха-ха,егати политологът-баш смешникът Слави да посочи

Социолога Първанов го мислех за умен,а той стана за смях като иска един изчерпен шоумен(чалгаджия) да стане политик и ръководен орган на Р България. Предизборна провукация срещу управляващите партии!Много моля,да не ни агитирате!!!Смятам че за тези публични изказвания сте получили голям хонорар от ПП- БСП,ама народа се събуди и повече никога вече няма да им повярва на празните приказки,поради липса на дела!Обещания до кога?

Социолога Първанов го мислех за умен,а той стана за смях като иска един изчерпен шоумен(чалгаджия) да стане политик и ръководен орган на Р България. Предизборна провукация срещу управляващите партии!Много моля,да не ни агитирате!!!Смятам че за тези публични изказвания сте получили голям хонорар от ПП- БСП,ама народа се събуди и повече никога вече няма да им повярва на празните приказки,поради липса на дела!Обещания до кога?

от години сульо и пульо предричат крах на бойко и той им доказва,че е непобедим.бедата е,че сульо получава и заплата за това,че и още нещо и никой не го пита.

Това, надявам се, е пълен абсурд. Вярно е, че досега българинът, общо взето, не е доказал, че Господ го е надарил с много разум. Но чак пък чалгар и фаршива комунистка, правеща се на народна закрилница без никакъв резултат досега, е повече от смешно! Ако се случи подобно нещо, от ЕС трябва да ни изпратят психиатри, специалисти по масова психоза! Иначе направо загиваме!

ТЪПА НАЦИЯ СМЕ МАЙ? И НЯМА ОПРАВИЯ

9 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Мистерия с изгонването на Васка от „Ергенът“, ето какво скриха продуцентите

кадри bTV, YouTube/Надкаст Огромната част от аудиторията на “Ергенът” са жени. Малкото мъже, които гледат риалитито, пък най-вероятно ще спрат, след като вече я няма Васка. Тя беше еднолична шампионка по мъжки интерес в този сезон и този факт се отбелязва от всички коментатори. Защо обаче Васка си замина? Официалната …

USA news
Horoscope for Friday, March 29: Your phone should not pick up a sign

Pixabay On March 29, Taurus better not pick up their phone. Here is the horoscope from the Lama: Aries During this day you will find a brother in reason. Or a sister. In other words, you will meet a member of the opposite sex who will think and feel the …

USA news
On March 29, Friday, name day celebrates a heroic name

On March 29, Friday, name day celebrates a heroic name On March 29, name day is celebrated by everyone who bears the name Marco. Marko is the ancient Hebrew for wrestler. According to the Latin reading, however, the name is translated as masculine. In the reign of Emperor Constantine the …

error: Content is protected !!